wioletta201 Re: Poszukuję opiekunki 21.05.06, 17:03 Mam na imię Wiola. Mam 22 lata. Kończe 3 rok pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej. Opieka nad dzieciaczkami nie jest mi obca:) Jeśli chodzi o maluszki to zajmowałam się już 4-miesięczna dziewczynką (wcześniakiem), 7- miesieczną dziewczynką, rocznym chlopczykiem oraz dwójka 3-letnich chłopców! Pracowałam również na koloniach, obozach letnich, prowadziłam chórek dzieciecy, miałam praktyki studenckie w przedszkolach i szkołach. I raczej wszyscy byli zadowoleni:) Bardzo lubię pracę z dziećmi i nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek innej pracy, do każdego malucha podchodzę indywidualnie i staram sie zajmowac im czas pod nieobecność rodziców w jak najbardziej kreatywny i zroznicowany sposób. Najbardziej interesuje mnie praca od czerwca do paździenika w pełnym wymiarze godzin- później dorywczo (jakies 3-5 godzin dziennie). Jeżeli jesteście zainteresowani: moj nr tel.: 506142634, nr gg 6589226 oraz adres e-mail: kadzidelko@tlen.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina99901 Re: Poszukuję opiekunki 22.05.06, 14:44 ja bardzo chcetnie zaopiekowalabym sie Panstwa dziecmi:) czy moglabym poprosic o jakies dodatkowe informacje i ewentualnie miejsce spotkania?? Odpowiedz Link Zgłoś
szymans Re: Poszukuję opiekunki 22.05.06, 23:09 Dzień dobry. Jestem studentką V roku UJ kierunek fizyka medyczna. Jestem zainteresowna Państwa ofertą pracy w charakterze opiekunki do dziecka. Bardzo prosze o dokładne informacje. Agnieszka Szymańska Odpowiedz Link Zgłoś
maadzia6 Re: Poszukuję opiekunki 26.05.06, 08:08 mam 18 lat, co prawda nie posiadam referencji jako opiekunka,ale mam duże doswiadcznie z dziecmi.Często zajmuję się dziećmi znajomych w czasie ich nieobecności.Mam sporą wiedzę z zakresu pedagogiki gdyz po ukończeniu liceum chciałabym właśnie ten kierunek studiować.Przebywanie z dziećmi sprawia mi przyjemność.Jestem energiczna i pomyslowa wiec maluchy się ze mna nie nudza:) interesuje mnie praca od 20 czerwca do końca wakacji.W tym okresie będę do dyspozycji przez cały czas.Gwarantuję odpowiedzialność i sumiennosc w pracy. (możliwy kontakt rowniez przez gg:2457025) Odpowiedz Link Zgłoś
uszynska Re: Poszukuję opiekunki 26.05.06, 21:49 Witam, jestem tegoroczną maturzystką, mam 19lat.Nie posiadam żadnych referencji, jednak często zajmuję się dziećmi w mojej rodzinie.Przebywanie z nimi sprawia mi przyjemność.Jestem sympatyczna i pomyslowa wiec maluchy się ze mna nie nudza:) Jestem w pełni dyspozycyjna od dziś do końca września.Gwarantuję odpowiedzialność i bezkonfliktową wspólpracę. Pozdrawiam, Marta [ gg: 5672278 , mail: uszynska@gazeta.pl ] Odpowiedz Link Zgłoś
olka_19 Re: Poszukuję opiekunki 31.05.06, 18:49 Jestem studentką pierwszego roku na kierunku pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna z podstawami logopedii, pilnie poszukuję pracy w charakterze niani. Jestem osobą miłą, sympatyczną, otwartą na ludzi, odpowiedzialną. Uwielbiam dzieci, potrafię nawiązać z nimi dobry kontakt. Praca w takim charakterze dałaby mi wiele satysfakcji, miałam już kontakt z dziecmi i jest to praca która mnie satysfakcjonuje. Kontakt gy gy:2973000 Odpowiedz Link Zgłoś
m_kundzierewicz Re: Poszukuję opiekunki 19.06.06, 13:27 Witam serdecznie Nazywam się Magdalena Kundzierewicz. Jestem zainteresowana przedstawioną prze Panią propozycją pracy. Jestem studentką Akademii Pedagogicznej w Krakowie na kerunku pedagogika społeczno-opiekuńcza. Mam 23 lata, moje doswiadczenie to praktyki w szkoalch podstawowych i ponadpodstawowych, praca w ramach wolontariatu na swietlicach szkolnych oraz pomoc w nauce, a także opeka nad młodszym kuzynostwem. Jesli byłaby Pani zainteresowana moją ofertą proszę o odpowiedz. Pozdrawiam, Magdalena Kundzierewicz Odpowiedz Link Zgłoś
moniapraca Re: Poszukuję opiekunki 28.06.06, 17:23 Jestem studentką III roku AGH i teraz mam czas wolny przez najbliższe 3 miesiace. Mam na imie Monika i mam 23 lata.Z miłą chęcią podjęła bym sie opieki nad Państwa dzieckiem. Mam bardzo dobry kontakt z dzecmi ,bardzo dobre podejscie do nich,a poza tym bardzo uwielbiam dzieci. Opiekowałam sie juz niejednym dzieckiem: kilku miesięczną dzwiczynką ,2 latkiem z ADHD. Jeżeli są Państwo zainteresowni to proszę o kontakt: 511-307-428 lub mzdybka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lacrimossa1 Re: Poszukuję opiekunki 28.06.06, 19:22 Witam. Piszę w odpowiedzi na Pani ogłoszenie. Od września rozpoczynam studia w Aktorskim Studium. Jestem tegoroczną maturzystką. Bardzo lubię dzieci i z przyjemnością zajęłabym sie opieką. Mam ukończony kurs opieki kolonijnej dla dzieci. Z racji mojego aktorskiego zamiłowania gwarantuję, że dziecko będzie pod doskonałą opieką i do tego będzie miało interesująco zagospodarowany czas. Mój intelekt jest na wysokim poziomie. Liceum ukończyłam ze świadectwem z czerwonym paskiem. Potrzebuę pieniędzy na studia, dlatego też poszukuję pracy. Wszelkie informacje jestem Pani w stanie dostarczyć ,a pracę mogę rozpocząc od zarac. Z wyrazami szacunku Marlena Topolska. Odpowiedz Link Zgłoś
andzik86 Re: Poszukuję opiekunki 09.07.06, 14:30 Witam mam na imię Ania mam 20 lat i studiuje na Akademii Pedagogicznej na kierunku Pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna(nie posiadam nałogów, lubię psy i inne zwierzęta)Od lipca mogłabym sie zajmowac dzieckiem/dziećmi cały tydzień ponieważ mam wakacje.Mam ukończony kurs opiekunki kolonii z oceną bardzodobrą.Bardzo lubię zajmować sie dziećmi i chętnie zajmę się państwa dzieckiem lub dziećmi,oraz pomogę przy drobnych pracach domowych,umiem gotować.Jestem osobą odpowiedzialną,energiczną i godną zaufania.Mieszkam w śródmieściu na ul. Smoleńsk(koło kina kijów) i dlatego dojazdy nie sprawią najmniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
gosia183 Re: Poszukuję opiekunki 09.07.06, 16:38 Odbiorca: Użytkownik o ID 47061 Treść wiadomości: Treść wiadomości: Witajcie rodzice :) Wiem doskonale, jak trudno znaleźć dobrą opiekunkę, której macie zaufać nie tylko Wy, ale przede wszystkim Wasza Pociecha!! Jetsem uczennicą liceum o profilu socjalnym, mam 19 lat i mieszkam w Nowej Hucie Praktyki szkolne w przedszkolach, wyjazd na wakacje z dziećmi niepełnosprwnymi,opieka nad dziećmi w wieku 2, 3, 5 i 7 lat oraz chłopcem osiemnastomiesięcznym i spędzene z nocy jak i odywanie praktyk lecz juz pozaszkolnych w ogródku dla dzieci z opóźnieniem rozwojowym potwierdziły, że potrafię świetnie opiekować się maluchami, a co najważniejsze spowodować radość na ich bużkach. Jestem osobą bardzo wrażliwą, odpowiedzialną, a powierzone zadania wykonuje bardzo sumiennie...a co najważniejsze... kocham maluszki :) Praca z dziećmi sprawia mi wiele radościi przyjemnośći.Potrafię zorganizować ciekawe zabawy edukacyjne,dostosowane do możliwości rozwojowych dziecka.Mam wiele pomysłów na aktywne,a zarazem pożyteczne spędzenie czasu Kontakt telefoniczny 512378142 lub E-mail Gosiek87nh@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wandzia55 Re: Poszukuję opiekunki 25.08.06, 12:25 Witam:) Piszę, gdyż zainteresowała mnie Pańska oferta. Jestem 55 cio letnią, uczciwą i pogodną kobietą. Bardzo lubię dzieci i mam duże doświadczenie w opiece nad maluchami:) Kiedyś pracowałam w przedszkolu a obecnie opiekuję się dwójką dzieciaków, ale jest to praca na pół etatu, a ja od października lub listopada chciałabym rozpocząć pracę na pełny etat. Jeśli są Państwo zainteresowani moimi referencjami, mogę je dostarczyć. Jeśli chcielibyście Państwo skontaktować się ze mną telefonicznie, podaję mój numer stacjonarny: 648-98-46 Pozdrawiam, Pani Wanda Odpowiedz Link Zgłoś