Dodaj do ulubionych

Post Roku 2003

01.10.03, 11:20
Wrzucajcie tutaj posty, które najbardziej sie wam podoboały. Propozycje postu
roku złożył maggot i jako pierwszego nominuje ona post boczka, który za
chwilke tutaj wrzuce.A jak by sie wam chcialo to uzasadniajcie swoje
propozycje. Głosownaie zrobimy pod koniec roku
Obserwuj wątek
    • majass Propozycja maggota do postu roku 01.10.03, 11:22
      • Re: nienawidzę!!!!!!!!
      boczek2001 30.09.2003 14:50 odpowiedz na list odpowiedz cytując

majass napisał:

> Gość portalu: boczek2001 napisał(a):
      >
      > > Paskudnie nienawidzę jak ktoś sie notorycznie spóźnia na umówione
      > spotkania!!!
      > > To jest dzień w dzień. To tak jakby ta osoba :
      > >
      > > 1. zrobiła sobie konkurs na najdłuższe oczekiwanie na nią, albo też
      > > 2. postanowiła tak często sie spóźniać, żebu ludzie zapamietali u niej
      > wląśnie
      > > tę cechę. Być moze inne ma za mało wykrystalizowane i ludzie ich nie
      > zauważają.
      >
      > A moze po prostu
      > Jest długodystansowcem bo nie po tym jak zaczyna ale jak kończy męzczyzne
      sie
      > poznaje
      > Albo mysli, ze jaki wszyscy tak na niego czekaja to beda jego tak spragnieni,
      > ze przywitaja go bardzo gorąco

... no tylko żeby wielkiej kupy nie zrobili :((
      • boczek2001 miło.... 01.10.03, 11:26
        Powiem szczerze, że są watki z których jestem bardziej dumny niz z tego, ale
        zostałem uhonorowany za ten, wiec wielkie dzięki Panu Maggotowi za uznanie ;)))
        • Gość: boczek2001 errata IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 12:51
          boczek2001 napisał:

> Powiem szczerze, że są watki z których jestem bardziej dumny niz z tego, ale
          > zostałem uhonorowany za ten, wiec wielkie dzięki Panu Maggotowi za
          uznanie ;)))

sorry ... jeszcze nei zostalem uhonorowany ;)) qui qui za bardzo sie
          rozpędziłęm...
          oczywiscie chodzi mi o docenienie jedynie ;))
    • maggot9 Re: Post Roku 2003 01.10.03, 13:52
      Rzeczywiscie to bardzo ciekawy pomysł i wprost nie mogę się doczekać wyników..

Aha!! I pragnę bardzo podziękować mojemu pełnomocnikowi-majassowi(właśnie sie
      dowiedzałem, że wogóle kogoś takiego mam, jak pełnomocnik;); za pierwszą
      propozycję na POST ROKU 2003 w moim imeniu, ale myślę, że jakbym chciał tamten
      post tutaj umieścić to sam bym to zrobił. Rozumiem, że sam mówiłem o nagrodzie
      dla niego, lecz to jeszcze było przed rozpoczęciem konkursu i nie obliguje mnie
      to do umieszczenia go tu, czego z resztą nie robię z wiadomych względów.
      ..ale jescze raz bardzo serdecznie CI, drogi majassie, dziękuje i pozdrawiam.
      • Gość: boczek2001 Re: Post Roku 2003 IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 14:10
        rzeczywiscie... troche sie pospieszylismy.... wnosze o wycofanie tego postu z
        wiadomych przyczyn...
        • Gość: boczek2001 Re: Post Roku 2003 IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 14:14
          ... wycofanie kandydatury oczywiscie - jako watku zgłoszonego do konkursu...
          szkoda ze I edycja i juz taki zgrzyt... :(((
          • majass Re: Post Roku 2003 01.10.03, 14:22
            Czyli rozumiem, ze po wycofaniu przez maggota zgłoszenia mamy czyste konto. No
            wiec od początku i od zera zaczymy. propozycje postów chetnie widziane
    • Gość: boczek2001 PYTANIE IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 15:15
      a mozna zgłaszać własne posty?? hehehe ;))) bo ja bym nieskromnie to moze
      uczynił....
      • majass Re: PYTANIE 01.10.03, 15:50
        Gość portalu: boczek2001 napisał(a):

> a mozna zgłaszać własne posty?? hehehe ;))) bo ja bym nieskromnie to moze
        > uczynił....

Jasne można.... Nie krepuj się
        • majass Zgłoszenie 02.10.03, 11:08
          Zgłaszam do postu roku post maggota

• Trześniewski musi odejść!!!
          maggot9 01.10.2003 19:18 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Nie mogę się tutaj zgodzić z Tobą Dexter.
          (ostrzegam, że będą to ostre słowa, jednak nie bez podstawne)
          Trześniewski to kretyn nie trener, furiatem który czym prędzej powinien zwinąć
          swe manatki i zapomnieć o "trenerce". Ten człowiek stopniowo niszczy pabianicki
          basket!!!
          Prawda jest taka, iż z takimi zawodniczkami i zapleczem finansowym(w prównaniu
          z innym drużynami w polskiej ekstraklasie, za wyjątkiem oczywiście drużyny z
          Gdynii); brak pabianickiej drużyny na podium Mistrzostw Polski; można by
          porównać jedynie z odpadnięciem piłkarskiej reprezentacji Brazylii z mistrzostw
          świata w fazie elminacyjnej.
          Chcesz nazwisk??!! Pamiętaj, że nazwiska nie grają-podobna zasada ma się do
          trenerów! Dajmy szanse chociażby jakiemuś "młodziakowi" z zapałem i świeżymi
          pomysłami.
          Boisz się, że Trześniewski zabierze ze sobą zawodniczki?? A niech on sobie je
          bierze-na zdrowie! I tak większośc z nich "pociągnie" może jeszcze z 2 góra 3
          sezony. A co z przyszłością??!! NIC!!!! Istna posucha! Pabianicka drużyna
          słyneła z tego, iż swoją siłę budowała na włąsnych wychowankach-a co jest
          teraz?? Trześniewski niczym Łysek(..ten z pokładu Idy) ze swymi klapkami na
          oczach w każdym meczu(nie ważne przeciwko jakim przeciwnikiem i jaki był wynik)
          gdyby mógł grał by jedną piątką, skaładającą się z zawodniczek prezentujących
          wysoki poziom(jak na polskie warunki), ale z którymi nie można wybiegać planami
          w przyszłość!! I tak; nie mająć szans na grę prawie wszystkie młode koszykarki
          poszukały sobie innego klubu w Starachowicach, Łodzi, czy Poznaniu(wystarczy tu
          wymienić siostry Włodarskie, Agatę Nowacką, czy Aśkę Szymańską). Czy ma być tak
          dalej?
          Dlatego też uważam, że Trześniewski powinien oddejść i to jak najszybciej-dla
          dobra pabianickiego basketu. Niech przyjdzie nowy, nawet mało znany, trener i
          niech zacznie budować drużynę od nowa-opierając się przede wszystkim na
          wychowankach(nasze koszykarki z niższych klas wiekowych nadal należą do
          czołówki krajowej, a więc jest fundament na którym można rozpocząć taką pracę).
          Wyniki na pewno będą gorsze, ale co się stanie gdy zawodniczki teraz grające w
          pierwszej piątce zaczną koćńzyć karierę(a tak rychło zacznie się dziać)?
          Trzeba połązyć doświadczenie z młodością, aby starsze koszykarki póki jeszcze
          grają, mogły przekazać swym młodszym koleżankom pare bzcennych wskazówek.

Trześniewski razem Herktem już wystarczająco dowiedli na niedawnych
          mistrzostwach Europy. Po takim "czymś"(bo nie wiem jak to nazwać), co Polska
          drużyna zaprezentowałą w końcókach meczów z Czeszkami i Hiszpankami; obaj
          powinni pożegnać się z posadą treneró reprezentacji w dzień meczu o trzecie
          miejsce. Nieporadność obu trenerów aż raziła w oczy; bo jak reagować na
          sytuację kiedy nasza najwyższ koszykarka na świecie-Małgosia Dydek; prawie
          wszystkie rzuty oddaje z dystans?! MAKABRA!!!

..ale może jednak nie mam racji-przekonaj mnie Dexterze
          • Gość: boczek2001 Re: Zgłoszenie IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 12:39
            za co kandydatura??? Uzasadnij...
            • majass Re: Zgłoszenie 02.10.03, 13:07
              Gość portalu: boczek2001 napisał(a):

> za co kandydatura??? Uzasadnij...

Przede wszytskim z jasnośc sytaucji. Czyli jasno i na blache wyłożone czemu
              Trzesniewski musi odejśc. Dobrze sie czyta i trzyma w napięciu do końca.
              Naprawde niezły post
              • boczek2001 aha..... 02.10.03, 13:16
                majass napisał:

> Gość portalu: boczek2001 napisał(a):
                >
                > > za co kandydatura??? Uzasadnij...
                >
                > Przede wszytskim z jasnośc sytaucji. Czyli jasno i na blache wyłożone czemu
                > Trzesniewski musi odejśc. Dobrze sie czyta i trzyma w napięciu do końca.
                > Naprawde niezły post
                >
                taaaaa... jasno i na blache - bo po twojej myśli ;))
                A co do napięcia do samego końca - to sie zgadzam... W trakcie, musiałem kilka
                razy zakrywac oczy poduszką bo bym nie wyrobił ze strachu... heh kurde ale
                fazy!!!
                • majass Re: aha..... 02.10.03, 13:22
                  boczek2001 napisał:

> A co do napięcia do samego końca - to sie zgadzam... W trakcie, musiałem
                  kilka
                  > razy zakrywac oczy poduszką bo bym nie wyrobił ze strachu... heh kurde ale
                  > fazy!!!
                  >
                  Kurde boczek chodziło mi po prostu o to, ze się czyta.... czyta sie boczek,
                  czyta sie
    • Gość: boczek2001 zgłoszenie IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 11:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8049802
      za cięty język i olanie konwenansu
      • majass Re: zgłoszenie 04.10.03, 18:45
        Za temtyke, i za sposób opisania. Fajne, żartolbliwie na podstawie wypowiedzi z
        róznych postów

• Re: Piwo. z okazji 1000
        boczek2001 02.10.2003 13:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując

majass napisał:

> Nie wiem czy to spotka się z jakims odzewem ale z okazji 1000 postów
        > proponuje piwo. Miejsce i czas do ustalenia oczywiście na forum

Propozycja ciekawa, aczkolwiek zastanawiam sie czy warto wychodzić z ukrycia.
        Zastanówmy się oto czy nie sprawia nam frajdy pisanie i komentowanie tekstów
        osób których tak naprawde nie znamy.
        Wiemy na przykład że:
        - majass to facet, który uwielbia łódki, ma jako-takie ;) poczucie humoru,
        wszędzie go pełno, na wszystko ma własne zdanie,
        - maggot to myśliciel, rewolucjonista, znawca i propagator taniego piwa... taki
        punk- jak sam sie nazwał- lubiacy laski z małymi cyckami,
        - dexter to zapalony sportowiec, niekoneicznie silnie umięśniony, znawca
        tematyki sportowej, zażarty obrońca kobiecej siatkówki
        - gosia to jedna z nielicznych kobietna forum (chwała jej za to), lubiąca
        szybką jazdę samochodem, wyważona, z poczuciem humoru, śmiejaca się równiez z
        samej siebie, szybko pokierowała swoim życiem... mężata :(( (mam nadzieje ze
        sie nie naraziłem...)
        - kangi to kobieta która pojawia sie i znika, zawsze wnosząc cos ciekawego,
        szkoda że pojawia sie tak rzadko
        - seba to zagorzały antyklerykał, też myśliciel...

Tak więc reszty mozemy sie domyślać.. ale to jest włąśnie najciekawsze...
        • maggot9 majass-marnyProwokatorCzyZłodziejCudzychPomysłów?? 04.10.03, 23:47
          majass napisał:

> Za temtyke, i za sposób opisania. Fajne, żartolbliwie na podstawie wypowiedzi
          z
          >
          > róznych postów
          >

> • Re: Piwo. z okazji 1000
          > boczek2001 02.10.2003 13:54 odpowiedz na list odpowiedz cytując
          >
          >
          > majass napisał:
          >
          > > Nie wiem czy to spotka się z jakims odzewem ale z okazji 1000 postów
          > > proponuje piwo. Miejsce i czas do ustalenia oczywiście na forum
          >
          >
          > Propozycja ciekawa, aczkolwiek zastanawiam sie czy warto wychodzić z ukrycia.
          > Zastanówmy się oto czy nie sprawia nam frajdy pisanie i komentowanie tekstów
          > osób których tak naprawde nie znamy.
          > Wiemy na przykład że:
          > - majass to facet, który uwielbia łódki, ma jako-takie ;) poczucie humoru,
          > wszędzie go pełno, na wszystko ma własne zdanie,
          > - maggot to myśliciel, rewolucjonista, znawca i propagator taniego piwa...
          taki
          >
          > punk- jak sam sie nazwał- lubiacy laski z małymi cyckami,
          > - dexter to zapalony sportowiec, niekoneicznie silnie umięśniony, znawca
          > tematyki sportowej, zażarty obrońca kobiecej siatkówki
          > - gosia to jedna z nielicznych kobietna forum (chwała jej za to), lubiąca
          > szybką jazdę samochodem, wyważona, z poczuciem humoru, śmiejaca się równiez z
          > samej siebie, szybko pokierowała swoim życiem... mężata :(( (mam nadzieje ze
          > sie nie naraziłem...)
          > - kangi to kobieta która pojawia sie i znika, zawsze wnosząc cos ciekawego,
          > szkoda że pojawia sie tak rzadko
          > - seba to zagorzały antyklerykał, też myśliciel...
          >
          > Tak więc reszty mozemy sie domyślać.. ale to jest włąśnie najciekawsze...
          >

hmmm... wryło mnie!!! naprawde mnie wryło!!!
          Nie wiem czy to jest specjalna prowokacja z Twojej strony czy ..czysta
          złośliwość?!! Odpowiedz!!
          Wiedziałeś, ponieważ osobiście Ci to powiedziałem, że nosiłem się z zamiarem
          umieszczenia tego postu w kolejce po tytuł POSTU ROKU 2003 i nawet nie
          odezwałeś się słowem, że ewentualnie ty również masz taki zamiar.
          Dla mnei to jest czyste chamstwo; a co lepsze nie jest to pierwszy raz!!!
          Tobie chyba już na prawde inwencji brakuje; człowieku zastanów sie troszkę nad
          sobą, bo to na prawde staje się ŻAŁOSNE!!

P.S. Szkoda tylko, że nie potrafiłeś nawet uzasadnić, wj akiś sensowny sposób,
          tej "swojej" nominacji(widac nie wszystko zapamiętałeś z naszej rozmowy)...
          P.S.2 Z tego tylko widać, że muszę uważać na swe słowa wypowiadane w Twoim
          towarzystwie.
          • majass Re: majass-marnyProwokatorCzyZłodziejCudzychPomys 05.10.03, 17:17
            maggot9 napisał:

> hmmm... wryło mnie!!! naprawde mnie wryło!!!
            To chyba dobrze

> Nie wiem czy to jest specjalna prowokacja z Twojej strony czy ..czysta
            > złośliwość?!! Odpowiedz!!
            Ani jedno ani drugie
            > Wiedziałeś, ponieważ osobiście Ci to powiedziałem, że nosiłem się z zamiarem
            > umieszczenia tego postu w kolejce po tytuł POSTU ROKU 2003 i nawet nie
            > odezwałeś się słowem, że ewentualnie ty również masz taki zamiar.
            > Dla mnei to jest czyste chamstwo; a co lepsze nie jest to pierwszy raz!!!
            > Tobie chyba już na prawde inwencji brakuje; człowieku zastanów sie troszkę
            nad
            > sobą, bo to na prawde staje się ŻAŁOSNE!!

OOO OSTROmkolego. Nie brakuje mi inwencji. Coś tam gadałeś ale nie zrobiłes
            tego więc ja to wrzuciałem ponieważ ten post bardzo mi sie podoba
            >
            > P.S. Szkoda tylko, że nie potrafiłeś nawet uzasadnić, wj akiś sensowny
            sposób,
            > tej "swojej" nominacji(widac nie wszystko zapamiętałeś z naszej rozmowy)...

To juz jest kwesta oceny. Byc może nie potrafie tak górnolotnie jak ty....
            > P.S.2 Z tego tylko widać, że muszę uważać na swe słowa wypowiadane w Twoim
            > towarzystwie.
            > ]
            Tak tak uważaj. Wiesz Ci szpiedzy i w ogóle. A tak naprawde to pewnie niedługo
            dojdziesz do wniosku, że to jakiś spisek i pewnie stoją za nim Żydzi. Człowieku
            luzuj
    • boczek2001 zgłoszenie nr 1 06.10.03, 14:43

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8267620&a=8287601
      • majass Re: zgłoszenie nr 1 06.10.03, 15:06
        boczek2001 napisał:

>
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8267620&a=8287601

a poprawnie bedzie to tak:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8267620&a=8287601
    • boczek2001 uzasadnienie 06.10.03, 14:44

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8267620&a=8290106
    • boczek2001 zgłoszenie nr 2 06.10.03, 14:45

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8267620&a=8287776
    • boczek2001 zgłoszenie nr 3 06.10.03, 14:46

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=8267620&a=8330488
    • margeryta Re: Post Roku 2003 06.10.03, 16:53
      Straszny tu bałagan sie zrobił i nie bardzo można się zorientować co do tych
      zgłoszonych postów. Linki nie pomagają. Może uporządkujecie to wszystko jeszcze
      raz w nowym wątku? I najlepiej z zasadami zamieszczania opisanymi na początku w
      pierwszym poście.
      • majass Re: Post Roku 2003 06.10.03, 16:58
        Rzeczywiście masz rację coś z tym trzeba zrobić. Nie wiem czy nowy wątek ale
        jakoś to trzeba uporządkować.
      • boczek2001 Re: Post Roku 2003 06.10.03, 17:44
        Ludzie co jest z wami??!!! Jak wół stoi: w poście pt. "zgłoszenie nr 1" jest
        link do osobistego zgłoszenia przez majassa wątku maggota. I TO JEST ZGŁOSZENIE
        DO POSTA ROKU.
        "zgłoszenie nr 2" to link do zgłoszonej przeze mnie kandydatury
        itd, etc.........

do tej pory był burdel bo każdy pisał o jakiś przemysleniach, komentarzach, nie
        było jasnego oddzielenia ZGŁOSZEŃ od innych treści.
        Teraz wchodzisz w "zgłoszenie" i masz odnosnik do NASZYCH TYPÓW. To są
        kandydatury jakby nie było!!
        TO NAPRAWDE NEI JEST TRUDNE
        • majass Re: Post Roku 2003 06.10.03, 17:46
          A ja chyba doszedłem jak zrobic link do postu a nie do całego wątku....
        • margeryta Re: Post Roku 2003 06.10.03, 18:29
          Boczek nie denerwuj się tak, widzę że siedzisz w tym wątku od początku więc dla
          Ciebie jest jasne. Według linków które zamiesciłeś mamy 3 zgłoszenia, a
          czytajac wątek od początku wydawało mi się że jest tych zgłoszeń więcej.
          Dziwnie też wygląda link do linka (czy linku?) który dopiero otwiera
          zgłoszenie. Osoba która czyta ten wątek po raz pierwszy może się zgubić.
          Przynajmniej dla mnie to nie było czytelne.
    • boczek2001 zgłoszenie numero QUATRO 12.12.03, 11:36
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=96&w=6202613&a=6225891
      • majass Re: zgłoszenie numero QUATRO 12.12.03, 15:03
        Może maggot zrobiła to specjalnie . Wymyślił sobie, ze po tej walce i spaleniu
        jego kukły pozostanie juz tylko w wspomnieniach forumowiczów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka