Dodaj do ulubionych

Zakupy Grupowe w Warszawa

IP: *.chello.pl 04.10.10, 16:03
Bawcie się, zbierajcie ludzi, i kupujcie taniej

ZAKUPY GRUPOWE - WARSZAWA
Obserwuj wątek
    • Gość: millerek Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 212.191.7.* 15.10.10, 17:24
      A co co w tym tak po krótce chodzi? czy musimy gdzieś iść razem?
      • Gość: lord_vader Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: *.is.net.pl 15.10.10, 17:28
        Musisz się zarejestrować w serwisie normalnie online, to ze względu bezpieczeństwa i żebyś mógł zbierać znajomych i za polecenie zbierać pieniądze. Potem kupujesz kupon i czekasz aż limit osób się zapełni i dostajesz kupon. Jak się nie zapełni to dostajesz zwrot kasy. A zniżki sa spore więc warto coś sobie znaleźć
        • Gość: chirurg Wartorazem.pl chyba najlepsze IP: 74.82.24.* 19.10.10, 12:17
          Widziałem różne te portale gruppon, gruper, okazjjik ciężko tam coś upatrzeć dla siebie,
          ja sie np zaciekawiłem ofertą jazdy konnej i bez trudu udało się kupić, poza tym bardzo klarownie piszą a na innych bardzo często za dużo info i nie można sie połapać o co chodzi
          • Gość: Iglos Re: Wartorazem.pl chyba najlepsze IP: *.live-servers.net 20.10.10, 13:57
            ja tez tam parę kuponów kupilem. Czekam na jakąś ofertę kinową bo te idą bardzo szybko, a no i newsletter faktycznie można wziąć, bo żadnych reklam nie wrzucają tylko info o ofercie więc no stress
      • Gość: Jerry Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 118.97.169.* 20.10.10, 13:52
        Masz instrukcje na tej stronie, internetowe zakupy grupowe o to chodzi. Możesz też zaproponować znajomych i dostajesz wtedy bonus 15 zł, więc jak np kilka osób zaprosisz i coś kupią to masz za darmo kupon, tylko z poleceń
    • Gość: Janusz Wierzbicki Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 122.180.8.* 20.10.10, 13:47
      Rejestrujemy się
      kupujemy kupon
      czekamy aż zbierze się ekipa
      odbieramy kupon
      jeżeli nie to dostajemy zwrot pieniędzy

===
      dobry pomysł bo konsument nic nie traci
    • Gość: oooooo Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 63.174.60.* 20.10.10, 14:08
      o nie wiedziełam że tak można :) hehe
      • Gość: mixer Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: *.startvps.com 22.10.10, 16:01
        przykładowe oferty:

Przedłużanie rzęs metodą 1:1 200zł zamiast 600
        NAleśniki za 15 zł zamiast 30 zł
        ładowarka do akumulatorów 32 zł zamiast 52zł

• Gość: Eryczek Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 94.125.27.* 22.10.10, 16:16
          To ci od rzęs trochę przesadzili! hehe trochę tego rabatu dają, ale pewnie juz ludzie to wykupią bardzo szybko, w każdym razie trzeba sie skonsultować czy warto bo może to okazja, ładowarki akumulatora na razie nie potrzebuję, należniki może i bym zjadł :) hehe ale nie wiem czy jest sens się barbać o 15zł, juz lepiej za większą kwotę ja przy tych rzęsach
    • Gość: Maceijek Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 116.255.24.* 29.10.10, 15:56
      Fajna sprawa, kolejna szansa na jakieś oszczędności, zawsze warto takie rzeczy sobie sprawdzić, bo po co przepłacać!
    • Gość: didaa zapiszcie się na newsletter IP: 41.234.203.* 05.11.10, 12:31
      nie wrzucają żadnych reklam więc spoko, w każdym razie na bieżąco jesteście z nowymi ofertami, nie musisz wchodzić co jakiś czas na stronę, to działa trochę jak facebook, powiadomienia
      • Gość: Grymass Re: zapiszcie się na newsletter IP: 217.131.129.* 05.11.10, 15:17
        dokładnie, teraz sporo się mówi o tych zakupach grupowych, ale tak na prawdę, to rozejdzie się to jeżeli nie będzie jakiejś koncentracji informacji, na przykład w formie newslettera.
        A jeszczę jak patrzę to tam jest zbiór ofert też innych serwisów, wszystko w jednym
    • Gość: Juras Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 202.72.220.* 05.11.10, 16:45
      dobry pomysł akurat nam konsumentom to się opłaca, przy okazji trochę można się zaangażować w zakupy poprzez namawianie znajomych, no a wszystko po to żeby było taniej dla nas - dobre dobre :)
    • Gość: lapmy_okazje Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: 46.112.39.* 12.11.10, 22:49
      idea rzeczywiście fajna.. obserwujemy ze znajomymi od jakiegos czasu co sie dzieje w tym biznesie i jak dotad wylowilismy kilka fajnych okazji.. serwisow bylo wiecej ale kilku graczy odpadlo z rynku .. wiadomo group*n jest liderem, ale inne też zasadniczo nie odbiegaja. Szykuje sie cos nowego niejaki in-group.pl. Ciekawe co tamci zaoferują. Im wiecęj ofert tym lepiej.
    • Gość: Rabacik Re: Zakupy Grupowe w Warszawa IP: *.222.250.245.spray.net.pl 15.11.10, 10:04
      Zapraszam do zapoznania się z polityką rabatową sklepu - www.sefona.pl
    • Gość: Vladimir Zakupy Grupowe w Warszawie IP: 155.56.68.* 16.11.10, 14:22
      Witam,

Zapraszam do rejestracji i obserwowania wydarzeń serwisu IN-GROUP.PL
      Już niebawem startujemy w Warszawie. Chcemy stworzyć alternatywę na rynku zakupów grupowych. Serdecznie zachęcam do uczestnictwa. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie.

Bezpieczny system płatności zapewnia PayU S.A.
      • inka-live Re: Zakupy Grupowe w Warszawie 28.06.11, 16:59
        Czy korzystaliście już ze stron oferujących zakupy grupowe szkoleń EduGrupon.pl? Możecie podzielić się doświadczeniami?
    • gdt zakupy grupowe getdealtoday.pl 01.12.10, 18:04
      zapraszamy na naszą stronę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka