IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 13:29
Wynajmę starszej osobie/małżeństwu luksusowy domek na pięknej posesji z ogrodem w malowniczej okolicy ( blisko centrum miasta a jednocześnie jest to magiczny zielony zakątek). Mam sentyment do seniorów zależy mi na przyjaźni, czasem wspólnej kawce przy domowym serniczku. Jestem aktywna zawodowo, niezależna finansowo ale od czasu śmierci męża poznałam smak i gorycz samotności. Ogłoszenia proszę absolutnie nie traktować jako oferty matrymonialnej czy towarzyskiej.
Mogę zapewnić drobne zakupy, odwiedziny czasem wspólny niedzielny obiad.
Aleksandra
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Opieka IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 16:58
      Miło wiedzieć, że są jeszcze "normalni", życzliwi ludzie na tym świecie:)
      • Gość: Aleksandra XS Re: Opieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 19:32
        Ewo to miłe co napisałaś.
        Ja tak po cichutku marzę aby znaleźć taką troszkę "rodzinę" bez narzucania się tak czasem, szczególnie w niedzielę, święta, na wspólny obiad, opowieści przy kominku. Moi bliscy odeszli, nie żyją wspaniali teściowie, mój mąż. Dom, który tętnił życiem zamarł w ciszy to okropne .... Ratuje mnie tylko praca, obowiązki traktuję jak terapię. W nowy rok miałam dużo czasu aby pomyśleć, zastanowić się i doszłam do wniosku, że choć pomysł wydaje się dosyć odważny czemu nie spróbuję.
        ciepło pozdrawiam Aleksandra
        • Gość: Ewa Re: Opieka IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 08:21
          Przykro mi z powodu tak trudnych doświadczeń i współczuję.Życie bywa niestety czasem bolesne, ale nie można zapominać, że i piękne... Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć dobrych ludzi, z którymi nawiążecie ciepły kontakt. Myślę, że jest dużo sympatycznych starszych ludzi z którymi można przeprowadzić wiele bezcennych rozmów i choć sama jestem jeszcze młodą osobą czasem uwielbiam rozmawiać z mądrymi "staruszkami". Podziwiam za odwagę i niesamowitą otwartość na ludzi, to tak rzadkie i cenne. Pozdrawiam również cieplutko.
          • Gość: Ewa Re: Opieka IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 08:29
            zapomniałam dodać, że jeśli zechcesz, jeśli nie jestem zbyt młoda to mogę zaproponować znajomość. Jesteśmy spokojnymi, również niezależnymi finansowo, normalnymi ludźmi małżeństwem 2+2. Mam nadzieję, że nie zabrzmiało to interesownie, bo absolutnie nie takie są również i moje intencje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka