Dodaj do ulubionych

Serwis samochodowy

IP: *.tvk.torun.pl 21.06.11, 23:18
Kojarzycie może serwis Pol-Mot Auto? Pytam, bo zobaczyłem, że mają do końca czerwca rabat 80% na przegląd Skody i Fiata przed podróżą. Tylko niestety nie mogę znaleźć nigdzie normalnej ceny, a zanim pojadę wolałbym wiedzieć, czy z rabatem wyjdę lepiej niż u prywaciaża na warsztacie czy nie. Jak ktoś coś robił i wie, to podawać ceny, tylko, że w miarę szybko.
Obserwuj wątek
    • inka650 Re: Serwis samochodowy 18.07.11, 19:30
      Wyjdziesz taniej. W zeszłym roku też była taka promocja i tylko szczęśliwym trafem udało mi się na nią trafić. Nie znałam tej firmy wcześniej, a szkoda, bo bym wiele zaoszczędziła. A ten rabat przypadkiem jeszcze na lipiec nie obowiązuje? Na stronce tak piszą
    • Gość: Janusz70 Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 11:37
      ja moje auto kupiłem w salonie autodlaciebie.eu/ gdzie też serwisuję auto i nie zmienię serwisu... bardzo jestem z niego zadowolony... a ceny tańsze niż gdzie indziej
    • mariusz.kozarczynski Re: Serwis samochodowy 28.04.14, 17:28
      W Warszawie polecam serwis Honda Matraszek. Robią świetną blacharkę, gdyby ktoś tam musiał ze stłuczką podjechać to wszystko może zrobić na miejscu bez gotówki
      • Gość: Wojtek Re: Serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 13:41
        Korzystał ktoś kiedyś z mobilnych warsztatów samochodowych ?
        Ciekawy pomysł na własny biznes zabudowy-pojazdow.com.pl
    • Gość: Wiktorro Re: Serwis samochodowy IP: *.centertel.pl 01.06.22, 07:46
      Niestety. Ja zawsze jeżdżę do Marek do Auta Matraszek, kiedyś był to ASO Hondy, obecnie wszystkie marki serwisują. Tutaj masz namiary automatraszek.bosch-service.pl/pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka