Dodaj do ulubionych

Montaż mebli IKEA BRW Warszawa

27.10.12, 14:20

Zapraszamy do korzystania z naszych usług. Złota rączka Warszawa pomaga w domu, naprawia, usuwa usterki, montuje, rzetelnie i profesjonalnie. Zakres naszych usług w całości znajdziecie Państwo na stronie www.serwis-domowy.com
Montaż mebli Warszawa IKEA BRW
Składanie mebli, szafy, meblościanki, witryny, łóżka

Wieszanie szafek, półek, obrazów, lustra
Montaż karniszy, rolet
Montaż suszarki łazienkowej
Malowanie mieszkań Warszawa, garaży
Montaż TV LCD na ścianie
Montaż okapu i podłączenie
Wymiana gniazdek i włączników elektrycznych
Montaż oświetlenia, żyrandol, kinkiet itp.
Wymiana baterii,spłuczki, syfonu
Montaż zlewu, umywalki, wc
Podłączenie pralki zmywarki
Naprawa komputera stacjonarnego i laptopa
Montaż klimatyzacji i wentylacji
Prace dom, ogród
Montaż drzwi wewnętrznych i zewnętrznych
Montaż reklam kasetonów, menubordów
Montaż kabin prysznicowych, uszczelnianie
Posiadamy własne profesjonalne narzędzia.
Zapraszam do współpracy osoby prywatne i firmy. TEL 503 901 700
Od poniedziałku do soboty od 8:00 do 22:00 Mąż na godziny Warszawa pracuje na terenie Śródmieście, Mokotów, Bielany, Bemowo, Ursynów, Białołęka, Grochów, Gocław, Marysin, Saska Kępa, Wola, Wawer, Wilanów, Rembertów, Powiśle, Kabaty, Ursus, Włochy, Tarchomin, Wesoła, Ochota, Targówek
Obserwuj wątek
    • Gość: Tolek Re: Montaż mebli IKEA BRW Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.14, 14:17
      Montaż mebli w paczkach typu Ikea i inne wykonuje firma Eleganckie Przeprowadzki. Podczas przeprowadzki Panowie uświadomili mi że wykonują również takie prace. Jestem z nich zadowolony i polecam jak obiecałem a Tu link do nich montaż mebli ikea warszawa
      • Gość: Lolek Skręcanie Mebli IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 11:06
        Można poszukać wskazówek jak wygląda skręcanie mebli według firmy MontierMebli. Dla mnie były pomocne przy mniejszych szafeczkach. Do dużych szaf potrzebna była pomoc ich pracownika. Wyszło po taniości 150 za 3 godziny. Przyszedł młody sympatyczny i bardzo pomocny chłopak. Poradziła mi ich firma Eleganckie Przeprowadzki. Pozdrawiam i polecam :)
        • krs85 Re: Skręcanie Mebli 22.03.15, 17:57
          Sprawnie, kompleksowo i profesjonalnie. Szybkie terminy a montaż bez zastrzeżeń. Panowie montują meble każdego rodzaju.
          Gorąco polecam firmę NO PROBLEM Profesjonalny montaż mebli.
          Oto adres strony
          www.montazmebli24.pl
    • krs85 Re: Montaż mebli IKEA BRW Warszawa 22.03.15, 17:54
      Witam Państwa ja za to chciałbym zaprezentować Państwu firmę NO PROBLEM Profesjonalny montaż mebli.
      Polecam ich stronę www.montazmebli24.pl
      Młodzi ludzie z fachowym podejściem do tematu. Cena racjonalna do pracy a usługa wykonana kompleksowo i na najwyższym poziomie.
      Serdecznie polecam.
    • www.serwis-domowy.com Montaż mebli IKEA BRW Warszawa 27.03.15, 13:30
      Serwis Domowy oferujemy Państwu profesjonalny
      Montaż Mebli IKEA BRW Bodzio Wójcik Vox Forte Pinio i inne firmy

Montaż składanie mebli, szafy, komody, meblościanki, witryny, łóżka, stołu
      Montaż mebli kuchennych IKEA BRW Bodzo i inne firmy
      Wieszanie szafek, półek, obrazów, lustra
      Demontaż mebli
      Montaż blatów kuchennych wycinanie otworów w blacie
      Cięcie przycinanie blatów kuchennych
      Montaż zlewozmywaka i podłączenie
      Montaż zmywarki podłączenie płyty
      Montaż okapu i podłączenie

Odwiedź nasze prace
      www.facebook.com/MLSerwis

Duże wieloletnie doświadczenie i profesjonalne narzędzia sprawia że usługa jest na wysokim poziomie a klient jest zadowolony. Więcej informacji na stronie serwis-domowy w zakładce oferta lub pod nr Tel 503-901-700
      Od poniedziałku do soboty od 8:00 do 22:00
    • Gość: zadowolony Re: Montaż mebli IKEA BRW Warszawa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.03.17, 10:40
      Szukałem, szukałem i znalazłem. Firmę polecił mi znajomy i jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm a cena dużo lepsza niż w IKEA. Korzystałem już 2 razy - za drugim nawet do sklepu po meble nie musiałem jechać. :) kupili mi szafę jaką chciałem przywieźli i zmontowali za wszystko zapłaciłem w domu i jeszcze wyszło dużo taniej :):)
      POLECAM! www.montazmebli.waw.pl
      • zbyszek2123 Re: Montaż mebli IKEA BRW Warszawa 30.10.17, 08:24
        Ja korzystałam z tej firmy. m.facebook.com/swieniesiesklada
        Panowie wpadli jak burza :) goraco polecam chyba najlepsza ekipa w Warszawie. Sprawnie z usmiechem i tanio!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka