Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenia Warszawa

19.09.13, 13:48
Witam, chciałbym zaprezentować Państwu firmę, która zajmuje się profesjonalnym doradztwem ubezpieczeniowym w Warszawie. Wśród ofert ubezpieczeniowych firma posiada: ubezpieczenie na życie, ubezpieczenie medyczne, zdrowotne oraz ubezpieczenie majątku firmy.

Poza ubezpieczeniami firma świadczy również usługi związane z doradztwem finansowym. Mogą więc Państwo liczyć na pomoc w przy zawieraniu umów kredytowych i leasingowych.
Firma posiada biuro w Jankach oraz w Warszawie, więcej szczegółów znajdą Państwo na stronie: Ubezpieczenia Warszawa. Jeśli mają państwo pytania odpowiemy pod numerami telefonów: 508 - 245 - 201 lub 604 - 783 - 171.
Obserwuj wątek
    • ktosieq21 Re: Ubezpieczenia Warszawa 02.10.13, 15:34
      uninom napisał(a):

> Witam, chciałbym zaprezentować Państwu firmę, która zajmuje się profesjonaln
      > ym doradztwem ubezpieczeniowym w Warszawie
      . Wśród ofert ubezpieczeniowych f
      > irma posiada: ubezpieczenie na życie, ubezpieczenie medyczne, zdrowotne
      > oraz ubezpieczenie majątku firmy.
      >
      > Poza ubezpieczeniami firma świadczy również usługi związane z doradztwem finans
      > owym. Mogą więc Państwo liczyć na pomoc w przy zawieraniu umów kredytowych i le
      > asingowych.
      > Firma posiada biuro w Jankach oraz w Warszawie, więcej szczegółów znajdą Pań
      > stwo na stronie
      : Ubezpieczenia Warsz
      > awa
      . Jeśli mają państwo pytania odpowiemy pod numerami telefonów: 508 -
      > 245 - 201 lub 604 - 783 - 171.

Skorzystałem z tego wpisu i nie żałuje, dziękuje za info. Dodałbym jeszcze, że jest dobry kontakt. Pozdrawiam! :)
    • Gość: Arek Warinecki Re: Ubezpieczenia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.14, 18:23
      Skorzystałem z tego ogłoszenia. Doradztwo ubezpieczeniowe stoi na dobrym poziomie. Wiem co podpisałem i na jakich warunkach, a przede wszystkim poznałem sporo ofert różnych ubezpieczycieli.
      • justysia231 Re: Ubezpieczenia Warszawa 13.01.14, 21:52
        polecam firmę www.ubezpieczenia-ewa.pl skorzystałam z jej usług i jestem bardzo zadowolona:) polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka