tysia8 13.06.06, 07:49 Szukamy mieszkania 2-okojowego do 170 tys. oferty rose na maila gazetowego podrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriiso Re: Szukamy 13.06.06, 09:58 szukajcie..szukajcie ale w dziale KUPIE.....a tu jest sprzedaż....czy tak trudno to zauważyć...a jeżeli tak to może trzeba okulary..chętnie się dołożę i pomogę je kupić... nie zaśmiecajcie więc forum pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
iza47 Re: Szukamy 13.06.06, 16:16 Właśnie. Jak się najpierw nie nauczycie czytania ze zrozumieniem, to nie wróżę owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia8 Re: Szukamy 13.06.06, 17:33 Ludzie ktorzy z gory oceniaja owinni sie doksztalcic, kazdy poelnia bledy..... chyba ze jestescie takie idealne :/ be komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
auti4 Re: Szukamy 13.06.06, 18:32 po co takie nerwy od razu, ja tez napisałam najpierw na deweloperach, bo zawsze tam zaglądałam a tutaj NIGDY! ( jak widać zresztą słusznie, bo popularnością wileką to forum nie grzeszy). Kazdy ma szanse na pomyłke, admini na tych forach gazetowych sa jednak bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś