majk-anet 01.06.12, 10:27 pokazywarka.pl/nm1ta7/ zapraszam także do zerknięcia na bluzki w tym linku: pokazywarka.pl/29svvm/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_marki Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 01.06.12, 21:27 Poproszę o zdjecia tej szarej, pierwszej bluzki i drugiej bokserki fioletowej, na maila bo nie chcą mi się otworzyć. Ile bluzki mają szerokości między pachami i długość. Wstępnie je zarezerwuje. Odpowiedz Link
georg_ina Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 02.06.12, 08:55 a ja poprosze o informacje czy kostium kapielowy ma usztywniane miseczki i jakiemu rozmiarowi odpowiada rozm 2? Odpowiedz Link
majk-anet Re:dziewczyny 02.06.12, 10:04 Dla Agnieszki marki zrobiona rezerwacja: - nietoperz -bokserka -tunika George pomarańczowa Odpowiadając Georginie- kochana wieczorem wszystko poustalam i dam znać na maila i mam jeszcze chyba 2 lub 3 kostiumy które nie są w użyciu, zrobię fotki, opisze i pomierzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bazia8 Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 02.06.12, 12:33 proszę o info dot, szarej spódnicy tej pomiędzy pasiastym wdziankiem H&M a tuniką wzorzystą jaki rozmiar, wymiary i materiał, dziękuję Odpowiedz Link
majk-anet Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 02.06.12, 13:52 Spódniczka jest w kolorze niebieskim-poszarzałym jakby...wykończona delikatną koronką. Rozmiar 14-16 (42-44), według mnie trochę mniejsza raczej 40-42. Firma St.Michel z UK. 65% poliester, 35% cotton. W pasie gumka, więc rozciągliwa ale podaję szerokość-35 cm x2 bez rozciągania. Jest bardzo cienka, idealna na upały. Na prawdę warto. Odpowiedz Link
bazia8 Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 02.06.12, 17:52 proszę jeszcze o długość i dane do przelewu na priv Odpowiedz Link
majk-anet wszystko aktualne!!! 02.06.12, 20:15 zapraszam do zakupów- rezerwacja się zwolniła... Odpowiedz Link
majk-anet Re: bazia8 05.06.12, 22:25 bazia8 - odezwij się, nie odpowiadasz na maila! jesteś nadal zainteresowana spódnicą? Odpowiedz Link
ainuin1 Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 10.06.12, 09:04 Bardzo proszę o informacje odnośnie bluzki - nietoperza jakie są jej wymiary i przede wszystkim czy ma długi czy krótki rękaw, bo na zdjęciu tego nie widać. Z góry dziękuję Odpowiedz Link
majk-anet Re: ainuin 1 10.06.12, 23:18 Podaję wymiary nietoperza- szerokość w połowie - 57 cm, szerokość ściągacza na dole - 42 cm. Rękaw jest 3/4, jeśli chcesz dorobię zdjęcie. Te zdjęcia były zmniejszane żeby się szybciej otwierały i stąd poobcinane brzegi. Odpowiedz Link
ainuin1 Re: ainuin 1 11.06.12, 13:47 Jeśli byłabyś tak uprzejma, to poproszę o zdjęcie z rękawami. Odpowiedz Link
majk-anet Re: ainuin 1 11.06.12, 14:23 no tak pochwaliłam się a aparat został u dziadków zdjęcie mogę zrobić najwcześniej w sobotę - jeśli ci to odpowiada. Zgłoszę się na pocztę prywatną. Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Bokserka, nietoperz, spódnice dla mamy rozm.3 11.06.12, 23:54 Rezerwuję brązową sztruksową torebkę. Podaj proszę wymiary- szerokość, wysokość i długość paska. Jest regulowany? Jakie koszty wysyłki listem poleconym ekonomicznym? A może odbiór osobisty? Napisz na priv. Odpowiedz Link