Dodaj do ulubionych

Jak odzyskać konto

28.12.15, 17:32
Witam, założyłem kiedyś skrzynkę pocztową na gazeta.pl. Obecnie jak chcę się zalogować mam komunikat o nie poprawnym haśle ale do gazety loguję się normalnie. Wiem, że miała przyjść wiadomość o zapisach w lipcu, sierpniu i we wrześniu, lecz wtedy z niej nie korzystałem. Zmieniałem już kilka razy hasło ale do poczty dalej nie mam dostępu. Czy można prosić o aktywację poczty.
Obserwuj wątek
    • kiler15 Re: Jak odzyskać konto 30.12.15, 16:34
      Ponawiam zapytanie czy może ktoś coś odpowiedzieć
      • bagienny Re: Jak odzyskać konto 30.12.15, 20:43
        Proszę napisać w tej sprawie na adres pomoc@agora.pl
        • Gość: wuz Re: Jak odzyskać konto IP: *.146.134.68.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.16, 00:04
          Pisałem i nikt nie raczy odpowiedzieć, próba zarejestrowania się ponownie tez nie możliwa. Co jest grane ? Jeżeli zostało konto zlikwidowane to chyba mogęzałożyć pod tym samym loginem i hasłem ????
    • wizar3 Re: Jak odzyskać konto 15.01.16, 18:34
      nie mogę się zalogować do swojego konta -wizar3@gazeta.pl
    • cech_hajnowka Re: Jak odzyskać konto 30.09.23, 19:38
      kiler15 napisał:

> Witam, założyłem kiedyś skrzynkę pocztową na gazeta.pl. Obecnie jak chcę się za
      > logować mam komunikat o nie poprawnym haśle ale do gazety loguję się normalnie.
      > Wiem, że miała przyjść wiadomość o zapisach w lipcu, sierpniu i we wrześniu, l
      > ecz wtedy z niej nie korzystałem. Zmieniałem już kilka razy hasło ale do poczty
      > dalej nie mam dostępu. Czy można prosić o aktywację poczty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka