pescek Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 19:37 zamknięty bieda. już od kilku godzin :/ Odpowiedz Link Zgłoś
poprostudoro Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 19:40 zamknięty Mam ten sam problem od kilku godzin Odpowiedz Link Zgłoś
dominikstaron Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 06:47 zamknięty To są jakieś jaja? Niemal 24 h nie działa mi już poczta na gazecie a to moje gówne konto pocztowe. Jakiś komentarz administratora czy kogokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
bar.ara Re: brak dostepu do poczty 21.03.24, 15:17 zamknięty no szlag by to.....ciagle nie ma dostepu do poczty Odpowiedz Link Zgłoś
dominika82 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 19:45 zamknięty Od godzin popołudniowych też nie mogę się zalogować, usunęłam ciasteczka, wyczyściłam co trzeba i nadal komunikat:Twoje konto jest czasowo niedostępne. Przepraszamy za utrudnienia. Twoje maile są bezpieczne. Wiemy o problemie i już pracujemy nad jego rozwiązaniem. Odczekaj chwilkę i spróbuj zalogować się jeszcze raz. Jeżeli dalej będzie występował problem: Wyczyść wszystkie pliki cookies w przeglądarce. Jak to zrobić dowiesz się tutaj. Zaloguj się ponownie. NADAL NIC....a czekam na ważnego maila........ Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 19:57 zamknięty i ja mam to samo, czy ktoś to naprawia? Potrzebuje pilnie skorzystać z poczty, a tu ten komunikat Odpowiedz Link Zgłoś
szczygiel7 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 20:13 zamknięty u mnie też nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
panaso1234 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 20:22 zamknięty u mnie to samo, kazde konto na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tractx Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 20:22 zamknięty podbijam, gazeto dzialaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
pieknykwiat Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 20:36 zamknięty Dziś próbowałam się zalogować na pocztę, a tu problem. Nie da rady :( Odpowiedz Link Zgłoś
elabugajna Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 20:49 zamknięty Nie mam dostępu do poczty. Horror. czy ktoś to naprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
majmil Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 20:53 zamknięty czyli to nie tylko u mnie, bo już się bałam, że to jakiś włam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.ch Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:05 zamknięty basia53. Nadal brak dostępu do poczty. Proszę o informację kiedy można się spodziewać przywrócenia jej działania. Odpowiedz Link Zgłoś
michallabecki Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:14 zamknięty Mam to samo od kilku godzin, każe czekać i próbować ponownie się logować. Dlaczego gazeta nigdy nie podaje informacji o awariach na forum?! Czy już masz pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
swietlikemilia Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:16 zamknięty w dalszym ciągu nic, poczta nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
michallabecki Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:17 zamknięty Może by jakiś.... z gazety napisał cokolwiek na forum!!!!np. znamy problem, pracujemy nad naprawą itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mags6 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:22 zamknięty Ja mam wrażenie, że po 17 nikt już forum nie obsługuje .. Odpowiedz Link Zgłoś
janbas56 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:32 zamknięty U mnie też nie działa poczta , wyskakuje komunikat , Ta witryna jest nie osiągalna . Odpowiedz Link Zgłoś
starylas Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 21:36 zamknięty Czekam na waznego maila. Pokazuje się komunikat o braku dostępu. Kiedy odblokujecie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlynskajustyna Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 22:05 zamknięty U mnie również poczta dziś po 16stej przestała działać Odpowiedz Link Zgłoś
tarant22 Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 22:45 zamknięty Jest dobra strona. Poczta co prawda nie działa, ale reklamy się nadal wyświetlają. :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwokrus Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 22:55 zamknięty Może jednak doczekamy się jakiejś informacji o przewidywanym terminie usunięcia awarii ???Czy spokojnie mamy czekać do jutra bo zatrudniony jest jeden informatyk na pół etatu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kacperpo Re: brak dostepu do poczty 17.10.23, 23:24 zamknięty u mnie tez problem Odpowiedz Link Zgłoś
joasajka Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 02:10 zamknięty Również mam problem. Widać więcej osób też. Coś więcej musiało się chyba wydarzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
agstaw Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 04:34 zamknięty Już wiele godzin nie mogę się zalogować. Kiedy wreszcie będzie jakaś informacja???? Odpowiedz Link Zgłoś
ankabieg Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 05:51 zamknięty I nie działa nadal! Hej! Zrobi ktoś coś z tym, a może chociaż jakieś info? Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 06:01 zamknięty od 12 godzin nie można skorzystać z poczty i nie ma nawet jednego komunikatu, że nad tym pracują, chyba nie pracują, nie naprawiają, mają nas przynajmniej w nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
michallabecki Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 06:08 zamknięty Czy ktoś z poczta.pl może łaskawie powiadomić użytkowników, co się dzieje?!!!! W dzisiejszych czasach brak dostępu do poczty, to brak możliwości odebrania paczki, brak dostępu do wielu serwisów i aplikacji, uniemożliwienie prazy i milion innych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 07:03 zamknięty Ktoś coś? Problemy są od wczorajszego popołudnia; wieczorem jakimś cudem udało mi się zalogować ale widać, że wszystko wróciło do stanu poprzedniego czyli nawet brak okna logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
davidwroclaw Re: brak dostepu do poczty 18.10.23, 07:44 zamknięty Dalej nie działa Odpowiedz Link Zgłoś