aguti 07.05.24, 13:12 Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request Reason: Error reading from remote server Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sjob Re: Nie można się zalogować 07.05.24, 13:18 Bardzo prosimy administratora o pomoc, dokładnie mam to samo! Proxy Error The proxy server could not handle the request Reason: Error during SSL Handshake with remote server Odpowiedz Link Zgłoś
majmil Re: Nie można się zalogować 07.05.24, 13:49 Cieszę się, że nie tylko ja tak mam. Bo miałam włamanie na pocztę i już się bałam, że to powtórka. Odpowiedz Link Zgłoś
chris.w5 Re: Nie można się zalogować 07.05.24, 14:04 potwierdzam, też nie mogę zalogować się na pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Nie można się zalogować 07.05.24, 14:18 Mamy awarię, pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomjones Re: Nie można się zalogować IP: *.dynamic.inetia.pl 07.05.24, 14:25 taka to już tradycja - tydzień bez awarii poczty w tym serwisie to tydzień stracony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yenna_m Re: Nie można się zalogować IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.24, 15:01 Awaria poczty i logowania na forum. Wymusza podanie pytania, numeru telefonu, alternatywnwgo maila a potem wywala do nieskutecznego logowania kończącwgo sie komunikatem błedu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Nie można się zalogować IP: *.dynamic-1-kat-k-4-3-0.vectranet.pl 07.05.24, 18:16 No chyba nie bardzo. Działało przez chwilkę, a teraz znowu info - Twoje konto jest niedostępne. Spróbuj poźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.gainska Re: Nie można się zalogować 07.05.24, 18:27 Ja niestety nadal nie mam możliwości zalogowania się na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Nie można się zalogować 08.05.24, 06:27 A u mnie poczta nadal nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Nie można się zalogować 10.05.24, 10:21 Nadal nie mam dostępu do mojej poczty. Moje konto jest chwilowo niedostępne ale ta chwila trwa już zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Nie można się zalogować 10.05.24, 16:34 Usuń pamięć podręczną i ciasteczka. Jeżeli to nie pomoże skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika) i opisz zaistniałą sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
jokah Re: Nie można się zalogować 07.05.24, 18:22 Problem z pocztą od godziny 13. Najpierw komunikaty, <<he proxy server could not handle the request Reason: Error during SSL Handshake with remote server>> a przed chwilą "Twoje konto jest czasowo niedostępne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Nie można się zalogować IP: *.dynamic-1-kat-k-4-3-0.vectranet.pl 07.05.24, 18:28 Dokładnie mam tak samo. Można oszaleć. Kolejny raz. Odpowiedz Link Zgłoś
eda.janota Re: Nie można się zalogować 08.05.24, 11:42 Proszę , a wręcz wnoszę o odblokowanie mojej poczty, co od 3dni bezpodstawnie nie dopuszczacie do niej... Czy to inwigilacja, czy Wasze humorki są powodem tej haniebnej blokady?.... Czy to znaczy, że mam żałować, że zgodziłam się, byście nadal byli moją pocztą internetową..? Eda Janota Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Nie można się zalogować 13.05.24, 09:02 Proszę skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika) i opisz zaistniałą sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś