Dodaj do ulubionych

wózek spacerowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 09:14
Witam, wczoraj dostałam maila z prośbą o wózek. Kiedyś miałam, ale już wydałam. Jeśli ktoś zechce oddać, to proszę o kontakt. Więcej informacji na tarnobrzeskim forum w wątku "pomoc dla dzieci" - znajoma. Wózek dla dziewczyny z Sobowa- był zalany podczas powodzi (dzielnica Tarnobrzega). Miłej soboty.
Obserwuj wątek
    • Gość: znajoma Re: wózek spacerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 14:40
      Proszę o pomoc dla osoby, która bardzo potrzebuje mebli i dywanu. Jest to młoda matka, która nie może znaleźć pracy. Pomimo to potrafi się dzielić tym, co ma. Pomogła za moim pośrednictwem samotnej matce z powodzi. Bardzo mi zależy na tym, aby Jej pomóc. Zwyczajnie na to zasługuje. Ma dziecko, synka, który nosi rozmiar 104 (to już piszę od siebie). Jeśli będziecie robic przedwiosenne porządki, to miejcie moją prośbę na uwadze. Pomagajmy, życie jest takie krótkie, dajmy z siebie coś innym. Mieszka w Tarnobrzegu. Dedykacja dla tych, co zechcą pomoc :-)
      www.youtube.com/watch?v=FWZNF4F1r7Y&feature=related
      • Gość: znajoma ubrania dla chłopców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:46
        Proszę o pomoc dla bardzo biednej rodziny. Najbardziej zależy mi na kurtkach i spodniach dla chłopców w wieku 9 i 11 lat. Pozdrawiam
        • Gość: znajoma Re: ubrania dla chłopców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 08:16
          Wstawiam również tutaj, to,co napisałam wczoraj na tarnobrzeskim forum:

Witam.Poznałam dzisiaj w szpitalu Panią ,która miała zalany parter w czasie powodzi.Do tej pory śpi na składanym łóżku! Jestem w szoku! Rozmawiałam z Nią w szpitalu kilka minut. Mam Jej adres i telefon. Piszę teraz, dopóki pamiętam o czym rozmawiałyśmy. Jest z okolic Tarnobrzega (blisko). Chętnie przyjmie jakieś spanie (wersalka, łóżko) itp. Jest w trudnej sytuacji, ma tylko 400 zł dochodu na 4 osoby! Chorego męża. Nie zdążyli nic uratować ani ubrań, ani mebli,ani sprzętu agd. Nosi rozmiar 50,wysoka, buty chyba ok.39 (na moje oko) nie zapytałam o męża(rozmiar ubrań), ma wysokich synów (200 cm wzrostu).Pytałam czy chce firanki.Przyjmie wszystko chętnie. Firanki, zasłony, koce itp.Jeśli Ktoś z Was zechciałby pomoc, to podam do Niej namiary.Nie piszę Jej danych na forum, bo nie zapytałam, czy mogę. Nie wyrzucajcie na śmietnik dobrych ubrań, z których jeszcze ktoś może skorzystać, nawet do ubrania na co dzień. Pozdrawiam. znajoma
          • Gość: znajoma Re: czarne ubrania na żałobę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 07:03
            Witam. Wczoraj trzy córki 14, 16 i 18 lat pożegnały swojego tatusia, który zmarł nagle i miał 41 lat. Był dobrym, porządnym człowiekiem, utrzymywali się tylko z rolnictwa. Mam córki w tym wieku, dlatego o tym piszę, bo myślę cały dzień o tych dzieciach. Gdyby ktoś zechciał pomóc (chodzi głównie o ubrania czarne na żałobę lub inną pomoc) to proszę o kontakt z koleżanką, która zna tę rodzinę i wcześniej też im pomagała, bo żyli skromnie. Podaje do Niej namiary.

ewa2005@poczta.onet.pl

Osoby potrzebujące pomocy są z okolic Tarnobrzega. Osoby chcące pomóc mogą przekazać rzeczy w Tarnobrzegu ewentualnie bezpośrednio do potrzebujących. Wiem, że mieszkają sami w niewykończonym domu. Byłam u Niej wczoraj, zostawiłam trochę ubrań, ale bardzo by się przydały jakieś buty, marynarki, wszystko to, w czym chodzi młodzież do szkoły, spodnie, bluzy, podkoszulki itp. Dziękuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka