Dodaj do ulubionych

Promozone.com.pl – Upominki, Gadżety & Artykuły Re

IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.13, 10:11
Promozone to strefa niebanalnych prezentów i upominków.
W ofercie: długopisy i zestawy piśmiennicze; teczki, notatniki, akcesoria biurowe, PARKER, PIERRE CARDIN, FERRAGHINI, MARK TWAIN, zegary, elektronika, latarki, zapalniczki, narzędzia, artykuły sportowe i rekreacyjne, torby i akcesoria turystyczne, parasole i płaszcze przeciwdeszczowe, zestawy i akcesoria kosmetyczne, artykuły domowe, Akcesoria i skrzynki do wina, otwieracze, artykuły na kanikułę „morze, plaża, wakacje…”.
PROMOZONE - TYSIĄCE SPOSOBÓW USZCZĘŚLIWIANIA INNYCH i SIEBIE…

www.promozone.com.pl
723 779 696
promozone.ms@gmail.com
Obserwuj wątek
    • xxcx45 Re: Promozone.com.pl – Upominki, Gadżety & 28.10.15, 13:52
      Gadżety do biura pełnią funkcje nie tylko praktyczne, ale także estetyczne. Tym samym, długopis albo notes, oprócz swojej tradycyjnej roli użytkowej, może być również ciekawym akcentem w wystroju biura. Ładne, zabawne i niespotykane kształty oraz wzory gadżetów do biura, umilą Ci pracę oraz pozytywnie zwrócą uwagę współpracowników.
      taniuchno.pl/gadzety-do-domu-i-biura-c-181.html
    • Gość: ewelina Re: Promozone.com.pl – Upominki, Gadżety & IP: *.zdnet.com.pl 29.10.15, 20:57
      ciekawe rzeczy, już 2 krotnie zrobiłam tam zakupy, mogę polecić jeszcze jeden fajny sklep, mają bardzo fajny składany pojemnik innovatio , który składa się jak z klocków, w dowolnym kształcie i wielkości , zupełnie jak klocki lego. Można przechowywać w nim różne rzeczy. kupiłam go na allegro, ale można od producenta www.innovatio.net.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka