Dodaj do ulubionych

Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo

30.11.10, 10:44
Poszukuję fachowca do remontu dwóch mieszkań - r z e t e l n e g o ! Mam dość spóźnialskich, niesłownych, niedokładnych alkoholików! z polecenia
Obserwuj wątek
    • mareklegionowo Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 30.11.10, 11:55
      Witam.
      Mam cała ekipe do wykonczenia jesli Pan chce zobaczyc robote to prosze o kontakt na maila marek53@o2.pl
      Ja równiez zajmuje sie projektowaniem wnętrz,prosze obejrzec galerię.
      www.meble.pl/marek-myszkowski,d294.html
      deccoria.pl/galeria,id,40817
    • trombonos Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 30.11.10, 17:50
      Również mam ich dość. Polecam swoje usługi. remontech@onet.pl 692-585-054 Tomasz.
      • Gość: Katarzyna Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo IP: *.szrm.pl 01.12.10, 08:35
        Witam,
        z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jedynego fachowca jakiego znam, p. Radka (519 113 513). Człowiek odpowiedzialny,dokładny, SŁOWNY i UCZCIWY - pomaga w zakupach budowlanych-o których ja np. nie miałam zielonego, sprząta zawsze po zakończonej pracy i, co ważne, jak nie potrafi czegoś zrobić to otwarcie o tym mówi, u nas akurat chodziło o cięższą naprawę elektryki, ale zapytaliśmy, bo drobne naprawy hydrauliczno-elektryczne też wykonuje.
        Polecam!
    • aga220877 Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 01.12.10, 19:26
      Jesteśmy fachwcami z wieloletnim doświadczeniem, tanio, rzetelnie i szybko, tel: 794 596 229
    • Gość: Adam Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo IP: 81.219.15.* 03.12.10, 12:07
      Zdecydowanie p. Radek z Legionowa - szybko i solidnie, nie ma sztywnych godzin pracy, jak trzeba się wyrobić w terminie to potrafi robić do późnych godzin, a zaczynać bardzo wcześnie. Zdjęcia mieszkanka i kontakt do p. Radka mogę wysłać na priv, mój mail: adam.w1@poczta.onet.pl
    • yulia1984 Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 08.12.10, 19:13
      polecam Roberta górala 511 161 357 zdjecia moge wyslac na email a jesli maja panstwo ochote to mozna podjechac i samemu obejrzec mieszkania wyremontowane:)
    • Gość: Krystian Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 18:40
      Witam. Jestem mloda, ale sadze ze doswiadczona osoba. pracuje od 4 lat w wykonczeniowce. dwa lata z Ojcem, a dwa lata na wlasna reke. Pracowalem na paru obiektach w Warszawie (wiekszosc prywatki), pracowalem tez rok w niemczech na gewerbie, wrocilem w maju gdyz wiecej tam jebanych oszustow niz rzetelnych ludzi. Specjalizuje sie w glazurze. Potrafie rowniez tynkowac, gipsowac, gk, silikonowanie, podlogi(terakota,panele,deski beelineckie, dab szczotkowy itp rowniez na klej) poza tym liznalem troszke hydrauliki-rozprowadzenie wody zgrzewarka. Interesuje mnie praca na jak najdluzszy okres. Moge zalatwic ekipe, aczkolwiek wolalbym sam. Jesli jest Pan zainteresowany to zapraszam na spotkanie. Pozdrawiam.
      517-372-616
    • autoryzowany Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 09.10.12, 20:53
      A ja mam propozycję , zajrzyj na stronę ATLASFACHOWCA.PL i tam szukaj wykonawców ze zdjęciami realizacji i referencjami od klientów
    • Gość: solidna_firma Firma Warszawa / Ząbki / Marki / Legionowo IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 10:58
      Polecamy swoje usługi.

Wykonujemy kompleksowe remonty ze specjalizacją w glazurnictwie, ścianki GK,
      gładzie gipsowe, hydraulika, elektryka i cała reszta ... :D

Zakres prac do ustalenia ze zleceniodawcą. Szybkie terminy. Gwarancja jakości.

Kontakt ( Orange ) 514 585 204
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka