legionowo30 30.11.10, 10:44 Poszukuję fachowca do remontu dwóch mieszkań - r z e t e l n e g o ! Mam dość spóźnialskich, niesłownych, niedokładnych alkoholików! z polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareklegionowo Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 30.11.10, 11:55 Witam. Mam cała ekipe do wykonczenia jesli Pan chce zobaczyc robote to prosze o kontakt na maila marek53@o2.pl Ja równiez zajmuje sie projektowaniem wnętrz,prosze obejrzec galerię. www.meble.pl/marek-myszkowski,d294.html deccoria.pl/galeria,id,40817 Odpowiedz Link Zgłoś
trombonos Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 30.11.10, 17:50 Również mam ich dość. Polecam swoje usługi. remontech@onet.pl 692-585-054 Tomasz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Katarzyna Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo IP: *.szrm.pl 01.12.10, 08:35 Witam, z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jedynego fachowca jakiego znam, p. Radka (519 113 513). Człowiek odpowiedzialny,dokładny, SŁOWNY i UCZCIWY - pomaga w zakupach budowlanych-o których ja np. nie miałam zielonego, sprząta zawsze po zakończonej pracy i, co ważne, jak nie potrafi czegoś zrobić to otwarcie o tym mówi, u nas akurat chodziło o cięższą naprawę elektryki, ale zapytaliśmy, bo drobne naprawy hydrauliczno-elektryczne też wykonuje. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
aga220877 Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 01.12.10, 19:26 Jesteśmy fachwcami z wieloletnim doświadczeniem, tanio, rzetelnie i szybko, tel: 794 596 229 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo IP: 81.219.15.* 03.12.10, 12:07 Zdecydowanie p. Radek z Legionowa - szybko i solidnie, nie ma sztywnych godzin pracy, jak trzeba się wyrobić w terminie to potrafi robić do późnych godzin, a zaczynać bardzo wcześnie. Zdjęcia mieszkanka i kontakt do p. Radka mogę wysłać na priv, mój mail: adam.w1@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yulia1984 Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 08.12.10, 19:13 polecam Roberta górala 511 161 357 zdjecia moge wyslac na email a jesli maja panstwo ochote to mozna podjechac i samemu obejrzec mieszkania wyremontowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystian Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo IP: *.play-internet.pl 08.10.12, 18:40 Witam. Jestem mloda, ale sadze ze doswiadczona osoba. pracuje od 4 lat w wykonczeniowce. dwa lata z Ojcem, a dwa lata na wlasna reke. Pracowalem na paru obiektach w Warszawie (wiekszosc prywatki), pracowalem tez rok w niemczech na gewerbie, wrocilem w maju gdyz wiecej tam jebanych oszustow niz rzetelnych ludzi. Specjalizuje sie w glazurze. Potrafie rowniez tynkowac, gipsowac, gk, silikonowanie, podlogi(terakota,panele,deski beelineckie, dab szczotkowy itp rowniez na klej) poza tym liznalem troszke hydrauliki-rozprowadzenie wody zgrzewarka. Interesuje mnie praca na jak najdluzszy okres. Moge zalatwic ekipe, aczkolwiek wolalbym sam. Jesli jest Pan zainteresowany to zapraszam na spotkanie. Pozdrawiam. 517-372-616 Odpowiedz Link Zgłoś
autoryzowany Re: Fachowiec do wykończeń mieszkań!/Legionowo 09.10.12, 20:53 A ja mam propozycję , zajrzyj na stronę ATLASFACHOWCA.PL i tam szukaj wykonawców ze zdjęciami realizacji i referencjami od klientów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: solidna_firma Firma Warszawa / Ząbki / Marki / Legionowo IP: *.play-internet.pl 24.10.12, 10:58 Polecamy swoje usługi. Wykonujemy kompleksowe remonty ze specjalizacją w glazurnictwie, ścianki GK, gładzie gipsowe, hydraulika, elektryka i cała reszta ... :D Zakres prac do ustalenia ze zleceniodawcą. Szybkie terminy. Gwarancja jakości. Kontakt ( Orange ) 514 585 204 Odpowiedz Link Zgłoś