400 wyników w czasie 72 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

betty1234

moge ci sciagnac z uk taki garniturek jesli jestes zainteresowana napisz do mnie na priv -- Julia 01.03.2001 i Ania 17.02.2005

Re: betty1234

Juz pisze. Dzięki :) -- Beata i mój Oskar jestem już t@@@@ki duży

betty1234

Kochana wiem co przezywasz bo niecałe 1.5 miesiąca temu pochowałam babcie tez straszny stres przeszłam a w dodatku w tym tygodniu umarł na moich rekach mój kot ktory był od 10 lat moim kocim dzieckiem bo b.długo nie mogłam mieć dzieci jeszcze sie nie otrząsnęłam dlatego ostatnio rzadko pisze Świę

Re: Grudniowe przytulańce i testowańce :)))

betty1234 dzięki za info pozdrawiam :)

Betty1234 - prośba

betty1234, mam do Ciebie goraca prosbe, czy mozesz i mi pomoc z sygnaturka. Probuje i probuje i nic z tego, a wiem ze nie jednej osobie juz pomoglas. Z gory dziekuje za pomoc. -- Monika & Patryk 23/06/2004 <a

Re: do betty1234

hej - u mnie tez maz niechetnie zabieral sie do opieki nad mala, ale znalazlam na niego sposob: po prostu oswiadczam, ze dzis o 18 wychodze np na manicure, albo do kolezanki albo do sklepu i postawiony przed faktem dokonanym nie marudzi ;) Lechce jego meska dume mowiac, ze na pewno sobie porad

Do Betty1234

Witej Betty. Mam prośbe,czy pomogłabyś mi kupić na ebayu tą torbę do Zappa. Pisz na prova. Pozdrawiam. Magda

Do Betty1234

napisz do mnie na gg 5951655

Do Betty1234

Napisałam na gazetowego, przepraszam za opóźnienie :-) -- ...

Podziękowania dla Betty1234

Tak przy okazji chciałam podziekować Betty1234 za zwrócenie uwagi na Buggstera, bo wcześniej widziałam go tylko na zdjęciach "reklamowych" na których wyglądał bardzo niekorzystnie i gdyby nie Ona i jej pozytywne wrażenia nigdy bym go nie kupiła. Tak więc Betty1234 - bardzo wraz z córką Zosią

Widzę że miałaś sporo tych wózków. Powiedz mi jaki byś mi doradziła trójkołowca takiego jak zapp czy raczej parasolkę czterokołową. Ma mi służyć do marketu i na wczasy. -- Zuzia (18.12.2001), Kornelia (07.07.2007)

do betty1234

moja oferta kupna już nie aktualna, kupiłam sobie titanium baby spider i jestem bardzo zadowolona, ludzie którzy go nie mają piszą że to tandetna chińska podróba a wózek jest naprawdę ładny, porządnie zrobiony, ma piękny kolor rozkładane oparcie, wcale nie jest wywrotny, ma super amortyzację no i

Do betty1234

też myślę o AQUA..głowka i plecki tak bardzo się nie pocą?

Re: Do betty1234

GUCCI Ja myślę, że zarówno jeden jak i drugi się sprawdza doskonale:). Betty pisze o skóropodobnym ja o welurowym i obydwie sobie chwalimy "nasze" tapicerki:):):). Tak więc może....wybierz tę, która Ci się bardziej podoba poprostu?:)

Ja naciagałam w kierunku środka - czyli do hamulca, tak żeby te kulki nie pukały o kółko -- -------------------------------------------------------------- Mój łobuziak Oskar Ozzy rośnie i rośnie

U mnie turkoczą jeśli nie do końca odblokuję hamulec.

do betty1234

Czy ten Wasz Pacific Blue rzeczywiscie taka zarowka ? Na Twoich zdjeciach nie wyglada na taki. Natomiast widzialam pomaranczowy. To jest dopiero zarowa !

Do betty1234

Zdradź mi proszę w jakim wieku jest Twój Oskarek ile waży i mierzy? -- A my tak łatwopalni Biegniemy w ogień By mocniej żyć

do betty1234

Jesteś zadowolona z tych zasłonek z motywem z carsów? Bo mnie się wydaje, że kompletnie nic nie dają. Strasznie cienkie i wszystko przepuszczają. -- Magda mama Pawełka (03.01.2005), który ma już

1 2 3 4 5 6