Dodaj do ulubionych

Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ???

13.05.07, 17:40
Dziewczyny proszę poradźcie - co prawda na wesele wybieramy się na początku
lipca ale już teraz zaczynam myśleć w co ubrać Oskara. Idziemy do raczej
bliższej rodzinki i chciałabym żeby mały wygladał fajnie, elegancko ale nie
śmiesznie. Od razu powiem, że nie chcę dla niego standardowego garnituru a
broń boże muszki.
Może macie jakieś linki do fajnych ciuszków dla 3-letnich chłopców, w które
mogłabym ubrać małego. W naszej szafie królują niestety jeansy, koszulki
bawełniane i dresy wink - nic co nadawałoby się na taką imprezę.
Obserwuj wątek
    • iwonabw Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 17:54
      Ja chłopca ubrałabym w dżinsy i koszulę taką bardziej elegancką. Garnitur jak
      dla mnie w ogóle odpada ze wzgledów estetycznych. Z dziewczynkami mniejszy
      problem smile
      • betty1234 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 18:06
        No dokładnie dla dziewczynek dużo więcej pomysłów.
        Chciałabym ubrać go elegancko ale tak żeby była to sportowa elegancja. Nie chcę
        kupować zwykłej koszuli coś ala męskiej. Może ktoś widział gdzieś fajne
        bardziej sportowe?
    • mama.zosi75 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 18:49
      Ja kupiłabym jasne spodnie (nie na kant, tylko np. lniane) i do tego np.
      błękitna koszula z guziczkami przy kołnierzyku albo w paski, niestety nie podam
      żadnego linku, ale myślę, że takie koszule można kupić w Smyku czy H&M.
      • duszka30 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 18:52
        Są bardzo fajne koszule w kratę z krótkim rękawkiem w H&M, fajne kolorki, do
        tego spodnie, nawet jeans, dla takiego małego dziecka to nawet fajnie.
        • leigh4 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 19:06
          My właśnie po takiej impreziesmile Wesele było 14-go kwietnia, było chłodno, więc
          miałam dwa zestawy ubrań. Choć jestem przeciwniczką garniturków, na "pierwszy
          ogień" poszedł właśnie zestaw garniturkowaty. Udało mi się upolować w ubiegłym
          roku tweedowy, w jodełkę, w stylu ang dżentelmenasmile Nie wygladał sztywniacko,
          raczej zawadiacko i z pazurem-dołożyłam kaszkietówkę i zamszowe buty. Koszulę
          kupiłam w smyku, cool club(taka grubsza bawełna).
          Na szaleństwa miałam niebieską koszulę w beżowo-białą krateczkę( w cubusie
          kupioną), pulower, dżinsy, zamszowe wysokie trampki, sztruksową marynarkę(też z
          cubusa) i rzeczoną kaszkietówkę. Koszula oczywiście szybko wylazła ze spodni,
          ale dodało to tylko całości urokuwink
          Ubranka kupowałam w h&m(garnitur, kaszkietówka), smyku (koszula), zarze
          (zamszowe trampki), cubusie(koszula, marynarka), ccc(buty zamszaki) i next
          (pulower). Niedawno widziałam fajne lniane ubranka w h&m dla chłopców.
          • betty1234 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 19:13
            Dzięki przy najbliższej wizycie w Poznaniu postaram się zajrzeć do tych
            sklepów. Kurcze na allegro kiedyś widziałam fajne sportowe marynarki w różnych
            rozmiarach - kosztowały cos ok. 80 zł i nie były one z tych bardziej znanych
            marek ale teraz nie mogę ich znaleźć crying
            Leigh4 a mogłabyś podrzucić linka do bucików?
            Cholerka myślałam, że to ja będę miała kłopoty ze strojem a tu rodzinka tzn.
            moja mama i jej siostra (moja chrzestna a mama pana młodego) pytaja w co ubiorę
            młodego wink
    • carminam Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 19:14
      jakis lniany komplet typu spodnie + koszula lub lniane spodnie +
      marynarka/katana ale taka w fasoie sportowej bardziej lub spodnie (lniane lub
      nawet jakies jasne bojowki) + koszula + bawelniana kamizelka taka dla chlopakow
      (H&M miewa niezle) bez zadnych krawatow czy muszek tak asportowa elegancja na
      luzie smile
      typu
      allegro.pl/item193747893_next_swietna_na_lato_98_len_niesamowita_.html
      allegro.pl/item194630387_next_odlotowa_lniana_koszula_chlopiec_104_cm.html
      na stronei next maja fajne zestawienia moze cie tam cos natchnie
      www.next.co.uk
      Mini niebo mialo chyba jakies lanine komplety dla chlopcow?
      Next ma takowe rowniez ale to musial by ci ktos kupic w UK na przyklad...
      albo uszyc albo na allegro (bywaja swietne koszule dla chlopcow firmy Monsoon w
      samochody itp. takie luzackiesmile
      • agapk Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 19:21
        jasne spodnie i do tego koszula
        cos w takim stylu :
        www.allegro.pl/item193174646_palomino_c_a_koszula_116_cm_nowe_wiosna_lato.html
        • leigh4 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 19:57
          Trampek nie mogę znaleźć nigdzie na allegro,ale te nasze są b. podobne do tych
          h&m:
          www.allegro.pl/item194260005_super_trampki_hit_mody_firmy_h_m.html
          Są w tym stylu, kolor trochę chyba ciemniejszy i z boku mają suwak(tak, że
          można zakładać i zdejmować bez rozsznurowywania)
          A tych z ccc zaraz poszukam
          • mamkube Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 20:02
            Ja w ccc kupiłam fajen trampeczki za 15 zł dla synka, a są nawet fajnesmile Nie
            wiem jak długo wytrzymają....
          • betty1234 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 20:22
            Dzięki no rzeczywiście do tańca i wygłupów byłyby super. Oj mały już się
            imprezy doczekać nie może bo tańczyć uwielbia i to szczególnie na imprezach smile
    • betty1234 Re: Jakie ubranie dla 3latka na imprezę weselną ? 13.05.07, 19:24
      Miałam to w obserwowanych ale ktoś mi sprzątnął sprzed nosa sad
      www.allegro.pl/item193553477_nowy_garniturek_dla_chlopca_next_3_lata_98_104.html
      • agapk betty1234 13.05.07, 20:05
        moge ci sciagnac z uk taki garniturek
        jesli jestes zainteresowana napisz do mnie na priv
        • betty1234 Re: betty1234 13.05.07, 20:08
          Juz pisze. Dzięki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka