Widziałem dzisiaj to auto na ulicy.Czy tym się da jeździć po naszych wertepach?
Na zywo to nie musze ci nic mowic.Jak juz wczesniej pisalem, na zywo to mowil premier ,ze 2ga irlandia ,nizsze podatki a ty pewnie w to wierzyles jak wiekszosc zreszta.Mam nadzieje ,ze w jakims przeblysku rozumu widzisz to ,ze jako Polak mozesz co najwyzej byc glosem unijnej taniej /najtanszej w E
BMW wprowadza na rynek model 6 z nowym, 3-litrowym silnikiem. Jest to najlżejsza na świecie jednostka o sześciu cylindrach! Blok silnika wykonany jest ze stopu magnezu i aluminium, dzięki czemu masa została znacznie zredukowana - 630i jest o 130 kg lżejszy od 645Ci. Charakterystycznie dla
> Charakterystycznie dla BMW cylindry ustawione są w rzędzie. A jakie to sa cylindry charakterystyczne dla BMW - kwadratowe?? Moze chodzilo o to, ze BMKi maja 6ki tylko rzedowe a nie V. Anyway, jak zauwazyl Dietiektyw, porownywanie r6 do v8 to jakas pomylka
Piontka to auto dla dziadkow. Szustka jest lepsza. heheh
po co kupiles piontke?
sprawa prosta chce kupic bmw uzywane,ale dobry rocznik najchetniej 2004 model 630i coupe.pytanie czy bawic sie w akucje internetowe czy na gieldzie? pozdrawiam
Wiec jestem obrazony na BMW - zaproszono mnie na testowanie nowego Z4 na torze wyscigowym. Jak zadzwonilem zeby ustalic date to okazalo sie ze jedyny wolny termin to przyszly czwartek o 9 rano. A tor jest po drugiej stronie Atlanty i zeby na 9 tam dotrzec to musialbym kolo 6:30 wyruszyc. Ze
> Wiec jestem obrazony na BMW - zaproszono mnie na > testowanie nowego Z4 na torze wyscigowym. Jak > zadzwonilem zeby ustalic date to okazalo sie ze jedyny > wolny termin to przyszly czwartek o 9 rano. A tor jest > po drugiej stronie Atlanty i zeby na 9 tam dotrzec to >
Ja za to codziennie rano czekając na przystanku o 6.30 na ul. Sokołowskiej róg Mieszka I widzę kierowcę w seacie toledo notorycznie łamiącego przepisy - przekroczenie prędkości to normalka, wyprzedzanie kolumny samochodów i to czasem na skrzyżowaniu. Oj więcej radarów by sie przydało.
www.autofilmy.info/nowo-ci-samochodowe/2008-bmw-6.html Zmiany jakie dokonali konstruktorzy w nowej szóstce to przede wszystkim przedni zderzak z większym centralnym kanałem chłodzenia, przekonstruowanymi
Profani w Europie pewnie czekają na 630d.
Gość portalu: Rav napisał(a): > Zgadzam się, ósema to był prześliczny potwór, w ogóle nie ma o czym mówić! > A już cena tej nowej szóśtki to skandal, że o wnętrzu już nie wspomnę, > > pozdrawiam Hej. Nowa 6 nawiązuje wyglądem do starej beemki 630! Nie ma więc bezpośredniego
jeszcze A6 3,0tdi+ BMW 530d www.fastestlaps.com/car_Audi_A6_30_TDI_quattro.html www.fastestlaps.com/car_BMW_530d.html
produkcji tego modelu - www.youtube.com/watch?v=ZQuCWxi9ldc pomiedzy 2 min a 6.30 widać jak słaba tam jest struktura auta na silne uderzenie - słup się tam wślizgnie. Przy 70km/h mamy przecież gigantyczną energię