93 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

bmw 630 (początek wątku)

Widziałem dzisiaj to auto na ulicy.Czy tym się da jeździć po naszych wertepach?

Re: bmw 630

Na zywo to nie musze ci nic mowic.Jak juz wczesniej pisalem, na zywo to mowil premier ,ze 2ga irlandia ,nizsze podatki a ty pewnie w to wierzyles jak wiekszosc zreszta.Mam nadzieje ,ze w jakims przeblysku rozumu widzisz to ,ze jako Polak mozesz co najwyzej byc glosem unijnej taniej /najtanszej w E

BMW 630I (początek wątku)

BMW wprowadza na rynek model 6 z nowym, 3-litrowym silnikiem. Jest to najlżejsza na świecie jednostka o sześciu cylindrach! Blok silnika wykonany jest ze stopu magnezu i aluminium, dzięki czemu masa została znacznie zredukowana - 630i jest o 130 kg lżejszy od 645Ci. Charakterystycznie dla

Re: BMW 630I

> Charakterystycznie dla BMW cylindry ustawione są w rzędzie. A jakie to sa cylindry charakterystyczne dla BMW - kwadratowe?? Moze chodzilo o to, ze BMKi maja 6ki tylko rzedowe a nie V. Anyway, jak zauwazyl Dietiektyw, porownywanie r6 do v8 to jakas pomylka

BMW 630Ci Cabrio sie wstydzi.

Piontka to auto dla dziadkow. Szustka jest lepsza. heheh

Re: BMW 630Ci Cabrio sie wstydzi.

po co kupiles piontke?

bmw (początek wątku)

sprawa prosta chce kupic bmw uzywane,ale dobry rocznik najchetniej 2004 model 630i coupe.pytanie czy bawic sie w akucje internetowe czy na gieldzie? pozdrawiam

BMW - oszusci (początek wątku)

Wiec jestem obrazony na BMW - zaproszono mnie na testowanie nowego Z4 na torze wyscigowym. Jak zadzwonilem zeby ustalic date to okazalo sie ze jedyny wolny termin to przyszly czwartek o 9 rano. A tor jest po drugiej stronie Atlanty i zeby na 9 tam dotrzec to musialbym kolo 6:30 wyruszyc. Ze

Re: BMW - oszusci

> Wiec jestem obrazony na BMW - zaproszono mnie na > testowanie nowego Z4 na torze wyscigowym. Jak > zadzwonilem zeby ustalic date to okazalo sie ze jedyny > wolny termin to przyszly czwartek o 9 rano. A tor jest > po drugiej stronie Atlanty i zeby na 9 tam dotrzec to >

Re: Idiota w BMW

Ja za to codziennie rano czekając na przystanku o 6.30 na ul. Sokołowskiej róg Mieszka I widzę kierowcę w seacie toledo notorycznie łamiącego przepisy - przekroczenie prędkości to normalka, wyprzedzanie kolumny samochodów i to czasem na skrzyżowaniu. Oj więcej radarów by sie przydało.

2008 BMW 6 (początek wątku)

www.autofilmy.info/nowo-ci-samochodowe/2008-bmw-6.html Zmiany jakie dokonali konstruktorzy w nowej szóstce to przede wszystkim przedni zderzak z większym centralnym kanałem chłodzenia, przekonstruowanymi

Re: MegaTEST BMW 645Ci - 6 x TAK!

Profani w Europie pewnie czekają na 630d.

Re: MegaTEST BMW 645Ci - 6 x TAK!

Gość portalu: Rav napisał(a): > Zgadzam się, ósema to był prześliczny potwór, w ogóle nie ma o czym mówić! > A już cena tej nowej szóśtki to skandal, że o wnętrzu już nie wspomnę, > > pozdrawiam Hej. Nowa 6 nawiązuje wyglądem do starej beemki 630! Nie ma więc bezpośredniego

Re: Audi kontra BMW - odsłona druga

jeszcze A6 3,0tdi+ BMW 530d www.fastestlaps.com/car_Audi_A6_30_TDI_quattro.html www.fastestlaps.com/car_BMW_530d.html

Re: bmw kontra solidny słup

produkcji tego modelu - www.youtube.com/watch?v=ZQuCWxi9ldc pomiedzy 2 min a 6.30 widać jak słaba tam jest struktura auta na silne uderzenie - słup się tam wślizgnie. Przy 70km/h mamy przecież gigantyczną energię

1 2 3 4 5 6 7