86 wyników w czasie 107 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

prośba do Enter123 (początek wątku)

Pisałeś, że trafiłeś do mojego wątku dzięki forum psychologia. Zaintrygowałeś mnie niemiłosiernie, więc nieśmiało przypominam o swoim istnieniu i czekam na Twoją opinię na temat mojej osoby. Byłoby mi milej, gdybyś w "rozmowie" ze mną używał swojego loginu pod którym udzielasz się na forum p

Enter 123- zostalem jak ten głupek

ałć-zabolało?No i dobrze jak sie sam o sobie wyraziles "głupku".

Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk

enter123- to jakas mania przesladowcza czy nerwica urojeń?

Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta

enter123 napisał: > te zaprzańce.. ? :))))))))

Re: Pokaż golasie najpierw wyciąg z konta

2alfa.alfa napisała: > enter123 napisał: > > > te zaprzańce.. ? :)))))))) > Kaczyńskiego, czy jego mamy...? -- Każdy odmawia jakieś polityczne modły. Tylko ołtarze nas różnią. -Władysław Loranc

Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA

nie karmić trolla-insekta enter123

Re: Z radiowej Trójki eliminuje się kulturę, żeby

enter123 napisał: > jak już postanowiłeś rozwiać wątpliwości co do > swojej osoby ... No i widzisz enter123, nawet tego nie kumasz, że on pisał o Tobie. Nie kompromituj się już lepiej. -- Unia wchodzi do Polski.

Re: Z radiowej Trójki eliminuje się kulturę, żeby

enter123 Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Re: Duma rozpiera, serce roście...

enter123 napisał: > edu. pl .... > pracujemy w szkółce, zarabiamy 800 złotych, to chociaż dołóżmy czasami komu... > ot tak bezinteresownie!! Niedost z dedukcji Panie enter123. Tak ładnie się Pan podpisał, to myślałem, że o komputerach wie Pan więcej. Niech Pan zgaduje dalej

Re: Profesjonalizm Szydła czyli dno w trUjce

enter123 napisał: > Nie dość, że zazdrosna, to jeszcze prymityw! Prymityw? I mówi to ktoś, kto rzuca w dyskusji "zazdrosna pińdzia ..." Jak widać - prymityw prymitywowi prymitywem, targecie. Co to jest, że jak się na tym forum mówi o obcych, to cisza, a kiedy komuś na znajomych

Re: Gran Canaria. Teneryfa +50

Moherowy enter 123 wlazł na ambonę!Nie na to forum tylko na kółko różańcowe!

Re: Gran Canaria. Teneryfa +50

Do enter123- Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości -cyt.

Re: Załóżcie osobne forum nt. Trójki

enter123 napisał: > "Cmoknij się w trąbkę, może ci ulży." - to twój wpis z innego wątku, ale nie > mogłem się powstrzymać! No i super, sam sobie dałeś odpowiedź. Robisz postępy, gratuluję. Spróbuj teraz czegoś trudniejszego - może uda ci się np. zliczyć do czterech? Czemu

Re: Załóżcie osobne forum nt. Trójki

enter123 napisał: > Ja znałem jednego, co to sie uważał za Napoleona. Też sie tego nie wstydził. > Teraz się kumpluje z Piłsudskim, gdzieś pod Warszawą... Tworki, czy cóś? Co, ty też niedowartościowany, jak kolega martin? I do tego na tyle, żeby żarty sobie robić kosztem

Re: User %s (%u) sent unrequested shared dirs

nacisnąłem przez przypadek enter:) Czy w zdaniu "User 123 sent unrequested shared dirs." czasownik sent mam rozumiec jako wysyła czy wysłał?

Re: Ja mam DOSYĆ TRÓJKI, o!

mh2 napisał: > > Powiem Ci to, ale cichosza. Kasia potajemnie kocha się w enterze123. Aha, no to ja nie wiedziałem... ;-)

Re: Ja mam DOSYĆ TRÓJKI, o!

szef.komisji napisał: > A jeśli nie, to czemu czepiasz się mnie, a nie w/w? Powiem Ci to, ale cichosza. Kasia potajemnie kocha się w enterze123.

1 2 3 4 5 6