Dodaj do ulubionych

Proszę NIE KARMIĆ TROLLA

• to.ya Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 08.01.04, 16:50

• Gość: aster Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.pl 11.01.04, 20:53
        zeby nie bylo, ze sie czepiam.
        to.ya nie tylko szuka wszelkiej pomocy dla ciezko chorego dziecka, ale i znajduje czas na mentorowanie temu forum.
        aster
        • to.ya Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 12.01.04, 10:00
          Gość portalu: aster napisał(a):

> zeby nie bylo, ze sie czepiam.
          > to.ya nie tylko szuka wszelkiej pomocy dla ciezko chorego dziecka, ale i
          znajdu
          > je czas na mentorowanie temu forum.
          > aster

...
          (sygnaturka)
          • Gość: Greg F. Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.pl 15.01.04, 20:19
            Dziś to ostrzeżenie jest aktualne jak rzadko kiedy.
            GF
            • Gość: aster Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.pl 15.01.04, 20:54
              moze umowmy sie wszyscy w jakims kosciolku na odludziu, co?
              aster
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.01.04, 20:04
      Dalibyście spokój swoim chamskim postom (aster, wuj stefan) w dniu śmierci
      Niemena.
      W 3 była ładna audycja Niedźwiedzia od 10.00-13.00. Dobrze, że sam Niedźwiecki
      poprowadził ten program.
      A w serwisie po informacji o śmierci (z muzyczką w tle) gustowny przerywnik "to
      jest serwis Trójki". O tempora o mores.
    • mh2 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 22.01.04, 23:26
      Jak w temacie. Proszę
      • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 25.01.04, 00:03
        Z wróblowatym Trollem można było podyskutować by Go zniszczyć, z Astero-Zenkowo-
        Chabrowym.. nie ma sensu.
        Ale Ciocia Hela po raz kolejny przekracza granice dobrego smaku.
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.01.04, 21:00
      Do Leśka.
      • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 28.01.04, 23:59
        do kolibra
        • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 29.01.04, 16:38
          Juurkuu
          Każdemu się zdarza.
      • Gość: Lesiek Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 07:52
        Ja już swoje stanowisko w tej sprawie wielokrotnie wyrażałem.
        Jeżeli tego stanowiska nie akceptujecie, mogę odejść z forum.
        • tuhanka Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 29.01.04, 10:47
          Lesiek, nie odchodz, bardzo Cie prosze..
        • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 29.01.04, 16:41
          Szkoda by było. Ja po prostu uważam, że po osatnich wyczynach dyskuzja z
          pozornie rzeczową i merytoryczną Ciocią Helą nie ma sensu. Ale każdy może mieć
          swoje zdanie.
          Leśku, nie odchodź!!!!!!!!
          • Gość: Lesiek Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 21:23
            Mnie tam ciocia Hela przypomina Jerzego Urbana i jego organ. Sporo świństw i
            wulgarności, wiele manipulacji, ale pomiędzy nimi sensowne, zasługujące na
            rzetelną polemikę argumenty - i zdumiewająco trzeźwe spojrzenie. Niektórzy wolą
            tego drugiego nie zauważać - a ja się jednak staram oddzielać jedno od
            drugiego.
            • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 29.01.04, 22:45
              Obrażasz inteligencję Urbana porównując Go z Ciocią.
              • Gość: Lesiek Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 195.205.139.* 30.01.04, 09:27
                No dobrze, zapomniałem napisać "z zachowaniem proporcji" :).
        • Gość: ciocia Hela Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.waw.pl 30.01.04, 16:43
          Panie Lesiek, Pan nie idzie. Tylko niech Pan nie porównuje mnie już do Urbana,
          bo to obraża moje uszy i stylową koafiurę.

A Ty, Koliber, możesz mi skoczyć na pukiel.

• Gość: koliber Do Wróbla IP: 149.156.12.* 29.01.04, 18:01
      Można Panu odpowiedzieć tylko w tym wątku.
      Przykłady takich miłośników dawnej Trójki, którzy bezpardonowo atakowali
      obrońców PR III już na tym forum były.
      Pominę więc Pana ostatni wpis milczeniem, poza dwoma uwagami:
      1. szkoda, że nie czyta Pan tych linków i nie wyciąga wniosków
      2. absolutnie niedopuszczalne jest wykorzystywanie przez Pana postaci Niemena,
      to skandaliczne nadużycie.
      Z resztą postu dyskutować nie ma sensu. Niech Troll żywi się sam. O
      wykorzystywaniu Niemena do swoich niecnych gierek napisać musiałem.
      mimo wszystko z poważaniem należnym każdemu człowiekowi
      koliber
    • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 04.02.04, 17:06
      Ludzie mali nie potrafią się zachować także w przypadku tragedii.
      • tuhanka Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 04.02.04, 17:12
        Bo to nie ludzie, to wilki... :(( Ba, wilki okazalyby wiecej wspolczucia niz
        trolle.
    • koliberek33 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 04.02.04, 21:54
      Nie popierałem metod To.yi wlki o życie chorego dziecka. Tym niemniej po
      śmierci chciała podziękować tym którzy ją wsparli. To normalne. Wypowiedzi
      Cioci Heli i jakiś analfabetów w kontekście śmierci niewinnego dziecka są
      absolutnie nie na miejscu. Brak słów.
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 06.02.04, 15:09
      Mamy nową gwiazdę Bystandera.
      • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 06.02.04, 18:16
        no i oczywiscie nieustajaca gwiazde wsrod karmicieli: kolibra.
        jurek.
        • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 06.02.04, 19:04
          Jak już powiedziałem odpowiadam wtedy kiedy uważam, że coś trzeba mimo wszystko
          skomentować czy sprostować.
    • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 08.02.04, 01:50
      kolibrowi, ku pamieci
      • Gość: Koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 09.02.04, 17:57
        Jak mi się będzie chciało z Panem gadać to odpowiem.
        Niestety aktualnie nie mam ani z kim, ani o czym rozmawiać. (jeśli chodzi o
        Pańską osobę Panie Jurku, czy jak tam Panu). Rzadko się bowiem zdarza by ktoś
        kompromitował się tak jak Pan pod własnym nazwiskiem.
        A co do zasad netykiety, to są one wzięte ze stron forum gazety.
        PODSTAWOWĄ ZASADĄ FORÓW I CZATÓW INTERNETOWYCH JEST MOŻLIWOŚĆ ZACHOWANIA
        ANONIMOWOŚCI.
        • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 10.02.04, 00:01
          > Jak mi się będzie chciało z Panem gadać to odpowiem.
          > Niestety aktualnie nie mam ani z kim, ani o czym rozmawiać.

staram sie wziac to na powaznie...
          choc liczba odpowiedzi na moje zaczepki wskazuje na cos zupelnie innego.

> A co do zasad netykiety, to są one wzięte ze stron forum gazety.
          > PODSTAWOWĄ ZASADĄ FORÓW I CZATÓW INTERNETOWYCH JEST MOŻLIWOŚĆ ZACHOWANIA
          > ANONIMOWOŚCI.

ok, to jestesmy w domu. a raczej wrocilismy do poczatku.
          gdzie tam jest napisane, ze:

> Podstawową zasadą netykiety jest nierobienie aluzji do nicków
          ?
          mam nadzieje, ze pamietasz z kogo to cytat.
          nieustajaco bez pozdrowien,
          jurek.
          • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 10.02.04, 00:33
            Nierobienie aluzji do imion i nazwisk oraz nicków to zasady ogólnego dobrego
            wychowania, obce Panu.
            Bez specjalnego poważania
            koliber
            • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 10.02.04, 00:57
              > Nierobienie aluzji do imion i nazwisk oraz nicków to zasady ogólnego dobrego
              > wychowania, obce Panu.

ale nie ma tej zasady (okreslanej przez ciebie jako podstawowej) w netykiecie, nieprawdaz?
              poza tym, jak ktos sie nazywa, dajmy na to baranowski, i zwroce sie do niego pieszczotliwie "baranku" to bedzie jak najbardziej dobrze wychowane.
              po prostu do ciebie nie sposob sie pieszczotliwie i z sympatia zwracac, uzywajac ksywki.
              jurek.

PS. ciesze sie, ze caly czas masz ochote na dokarmianie.
              ale wiem, wola spowodowania, zeby ostatnie slowo nie nalezalo do mnie jest silniejsza od rozsadku i dbania o reputacje forum.
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 16.02.04, 07:12
      Teraz Troll z acn.pl podszywa się pod HMG. To już przekracza wszelkie granice
      przyzwoitości.
      • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 16.02.04, 21:17
        > Teraz Troll z acn.pl podszywa się pod HMG. To już przekracza wszelkie granice
        > przyzwoitości.

swieta racja! przeciez wszyscy wiedza, ze hanna maria smutna ma twarz, ale komputera, to ani, ani nie umie...
        jurek
        • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.02.04, 21:21
          Kretynie, za czasów PRIII były specjalne strony KLCW, konto mailowe.
          A na tym forum HMG pisała.
          Jak się o czymś pisze to trzeba mieć blade pojęcie.
          • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 17.02.04, 02:42
            dziekuje za dokarmienie.
            niustajaco, tlumoku internetowy.
            jurek
            • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.02.04, 07:19
              W tym wątku mogę. A kłamstwa trzeba prostować.
              A ktoś taki jak Pan(?) nie jest w stanie mnie obrazić.
              • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 17.02.04, 10:08
                Zgadza się - akurat w tym wątku karmienie trolli uchodzi.
                BTW, wątek o Monice M. to kolejny dowód, że trolle nie umieją czytać i post
                adresowany do radiowca bis traktują jako kolejny pretekst do swojego ulubionego
                sportu, czyli dokopywania Tuhance.
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 21:21
      I nowy-stary Troll z acn.pl "normalny", temu nawet Tutaj nie chce mi się
      odpowiadać.
      • Gość: koliber "Normalny" Troll IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 21:30
        Osobnik "radio bis", to kreatura, czyli "zły, podły człowiek". Za uzasadnienie
        wystarczą jego wpisy. Dodatkowo szkaluje firmę z której domeny pisze. Nie ma
        chociaż odrobiny szcuku dla Mistrzów i starszych kolegów.
        A takie połajanki od Trolli z acn.pl, już tu były. Piszcie sobie kreatury (to
        określenie i literackie, i potoczne ale nie wulgarne), piszcie, spójrzcie tylko
        najpierw w lustro. Pozdrowienia dla "normalnego Wróbla", że o Zenkach, Astrach
        i Chabrach nie wspomnę.
      • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 26.02.04, 16:35
        Radiowiec zmienia nicki, ale domena i kultura postów pozostaje b/z.
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.02.04, 07:10
      Normalny Troll się obudził. A może to domowe wcielenie osobnika z radio.com.pl?
    • Gość: ... Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.03.04, 23:17
      Troll nie jedno ma imię.
      • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 03.03.04, 11:17
        Panowie moderatorzy, wypadałoby zdjąć wątek obrażający Tuhankę (zresztą nie
        jedyny tego rodzaju).
        • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 03.03.04, 19:19
          Petycje wprawdzie poskutkowały, ale troll się uparł i reaktywował wątek :-(.
          Zatem apel pozostaje aktualny.
          • Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 19:27
            Tylko z czego on się cieszy?
            • Gość: mk Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.lublin.mm.pl 03.03.04, 19:33
              > Tylko z czego on się cieszy?

Że użył na swój nick inicjałów pewnego pana, jednego ze sprawców nieszczęść
              nieustająco doświadczających nieszczęsną Trójkę...

mk
              • Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:16
                On użył a ktoś inny nie zrozumiał:-(
                • Gość: mk Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.lublin.mm.pl 03.03.04, 21:39
                  > On użył a ktoś inny nie zrozumiał:-(

Kto nie zrozumiał i czego nie zrozumiał???

mk
                  • Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:15
                    Miałam na myśli tego, który się dopisał do ES, wypadło dość niejasno:-)
                    • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 01.04.04, 16:32
                      Czy te trolle radiowe są tak głodzone w miejscu pracy, że muszą szukać
                      pożywienia na forum? ;-)
                      • tuhanka Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 01.04.04, 16:43
                        Chyba na Mysliwieckiej zapomniano o rocznicy i trolle sie nudza, bo nie ma
                        imprezy.
                      • Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:45
                        Dostali _wolne_ na prima aprilis i leczą frustrację.
                        • Gość: aki Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 20:40
                          Tortu nie było i są głodne!
                          • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 15.04.04, 23:36
                            Skoro ktoś znowu próbuje się wygłupiać i podbija personalne wątki, to chyba
                            pora odświeżyć i ten.
    • Gość: haha Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 23:42
      ;-)
    • Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 16.04.04, 16:43
      Wiosna, Trolle szaleją.
      Proponuję psychiatrę.
    • Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:43
      nie karmić trolla-insekta enter123
      • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 06.05.04, 10:54
        Zakaz karmienia nadal obowiązuje.
    • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.05.04, 13:40
      Ostrzeżeń nigdy dosyć.
      Jeśli najnowszy wątek o Kantereicie miał być prowokacją, to wyszło średnio, bo
      nowy prowadzący ZD3 jest traktowany na tym forum coraz przychylniej, mimo
      początkowej niechęci.
      • Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:47
        greg_f napisał:
        Jeśli najnowszy wątek o Kantereicie miał być prowokacją, to wyszło średnio, bo
        > nowy prowadzący ZD3 jest traktowany na tym forum coraz przychylniej, mimo
        > początkowej niechęci.

raczej rezerwy, niz niecheci
      • Gość: ciocia Hela Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.waw.pl 11.05.04, 15:57
        greg_f napisał:

> Ostrzeżeń nigdy dosyć.
        > Jeśli najnowszy wątek o Kantereicie miał być prowokacją, to wyszło średnio,
        bo
        > nowy prowadzący ZD3 jest traktowany na tym forum coraz przychylniej, mimo
        > początkowej niechęci.

Wprost przeciwnie. Wyszło całkiem klawo, skoro wszystkie forumowe osobowości z
        zapałem wzięły się za stukanie w klawisze i odpieranie podstępnego ataku.

W dodatku to na pewno nie target, tylko derekcja. Prawda? Pewnie znów im słupki
        lecą, stołki się chwieją, więc atakują Was, forumową paczkę radiowych znawców.
        Może się mylę?
        • ciocia_klocia1 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.05.04, 16:13
          Helena? Jak dawno cię tu nie było!

---
          Ja nie jestem anonimowa, bo ja jestem Ciocia Klocia i wszyscy mnie tu znają.
        • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.05.04, 19:42
          > Wprost przeciwnie. Wyszło całkiem klawo, skoro wszystkie forumowe osobowości
          > z zapałem wzięły się za stukanie w klawisze i odpieranie podstępnego ataku.

Wszystkie??? Eee, niech ciocia nie przesadza. Ze stałych forumowiczów większość
          tym razem dała sobie spokój, i słusznie, z wdawaniem się w niczemu niesłużące
          przepychanki słowne (na czele z osobą, która najczęściej jest obiektem ataków
          na tym forum), jedynie kilku postanowiło dać odpór prowokacji. A że autorka
          wątku najwyraźniej lubi zmieniać nicki, więc nic dziwnego, że dyskusja trochę
          się rozrosła, choć jej rzeczywista wartość merytoryczna jest bliska zeru.
          • Gość: kate Witaj, greg_f, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:26
            Tylko Ci coś wyjaśnię i spadam, bo widzę, że forum opanowane jest w głównej
            mierze przez pieniaczy. A mnie to nie interesuje. Nie mam tu na myśli Ciebie i
            dlatego do Ciebie piszę. Wątek o R. Kantereicie nie był żadną prowokacją z
            mojej strony; jestem tu pierwszy raz i przybyłam z pokojowymi zamiarami. Wiem,
            że lubicie się z wymienionymi przeze mnie paniami i nie mam nic do tego, ale
            drażni mnie autorytatywność ich wypowiedzi na innym forum (np, że Kydryński, a
            nawet "Kydryn" jest OK itp itd), dlatego o nich wspomniałam. Kantereita, lubię
            ale nie jestem dzierlatką, która pozwoli się tu obrażać. Nie zmieniałam nicków
            i nie chce mi się już wyczytywać głupot, nie tylko pod moim adresem. Te
            dyskusje nie wnoszą nic pożytecznego! To jest pojedynek na obelgi. Forum
            trójkowe jest bardziej kulturalne. Pozdrawiam Cię i znikam.
            • greg_f Re: Witaj, greg_f, 12.05.04, 13:44
              Witaj Kate.
              Jeśli chciałaś tylko pochwalić Kantereita, to w porządku - sam życzę mu dobrze,
              i to nie tylko dlatego, że akurat mieszkam w Trójmieście (rzadko słuchałem
              Roberta w Radiu Gdańsk i Radiu Arnet, więc mogę go ocenić w miarę obiektywnie).
              Ale że przy okazji pozwoliłaś sobie na osobiste wycieczki, to się nie dziwię,
              że twój post wywołał całkiem niezłą burzę - na tym forum nie brakuje
              złośliwości i zaczepek, a także wątków zakładanych ewidentnie z myślą o
              dokopaniu konkretnym osobom, dlatego takie aluzje na ogół są źle odbierane
              przez normalnych forumowiczów, a ich autor może łatwo zostać uznany za
              kolejnego trolla, którego nie interesuje merytoryczna dyskusja.
              A jeśli masz jakieś konkretne zarzuty pod adresem wymienionych osób, to chyba
              najlepiej podyskutować o tym na właściwym forum. Osobiście nie uważam, aby ich
              wypowiedzi były zbyt autorytatywne, a tym bardziej nie przypominam sobie, aby
              zmuszały kogoś do słuchania Kydryńskiego czy kogokolwiek innego.
              Tak czy inaczej, nie zamierzam stawiać Cię w jednym rzędzie z grasującymi tutaj
              trollami. Dziękuję za rzeczową odpowiedź i pozdrawiam.
    • Gość: .!. Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.05.04, 08:36
      Proszę! Na parę dni wystarczy zapuścić wątek, a już kohorty różnej maści
      niewyżytych ciotek grasują po Forum. Oj nudzi się niektórym w Polskim Radiu.
      Czas na przewietrzenie?
      Prezes Siezieniewski na pierwszy ogień.

• to.ya Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 25.05.04, 14:31
      bo głodny chyba ostatnio...
      • Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:44
        Głodny troll albo rozczytany w kolorowych pisemkach target.
      • jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 25.05.04, 18:50
        dzidzia, ty lepiej rozwaz pisanie prywatnych podziekowan na prywatne adresy, a
        nie pouczaj...
        jurek
    • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 13.06.04, 23:32
      Ostrzeżenie nadal aktualne.
    • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 26.06.04, 10:57
      195.117.50 - warto zapamiętać ten numer.
      • Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:25
        greg_f napisał:

> 195.117.50 - warto zapamiętać ten numer.

ma problemy, biedny gość;-)
    • mh2 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 03.07.04, 11:07
      Pragnę pzypomnieć apel obi-ego, bo w wątku o Baronie przestaje być śmiesznie.
      Ostatnio zameldowała się znana trUjczana persona - "nan".
    • mh2 "Wasz Dziennik" - dziękuję, nie czytam 19.07.04, 15:07
      Pozwoliłem sobie podnieść wątek z uwagi na bardzo "odkrywcze" cytaty jakimi
      epatuje nas miłośnik taty dyrektora - niejaki max.
      NIE KARMIĆ TROLLA.
      Proszę.
    • Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:45
      IP: 195.245.217.*
      • szef.komisji Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.09.04, 19:40
        Nie po raz pierwszy pracownicy Polskiego Radia leczą swoje kompleksy na forum i
        próbują żałosnych prowokacji. Cóż...

Trzeba było na samym początku słuchać nie dyrekcji, a głosu własnego rozsądku,
        a w najgorszym razie głosu, naprawdę wówczas życzliwego słuchacza. Bo kto przy
        zdrowych zmysłach jest gotów uwierzyć, że zesłaniec z Moskwy radiowiec amator
        pod patronatem marzyciela i euGeniusza mediów dokona faktycznego cudu?
        Cud się nie dokonał, główny obiekt westchnień dyrekcji i zarządu - słupki - w
        ogólnym rozrachunku nie poszybowały ani na 30%, ani na 10%, ani nawet na 6%.
        Dyrekcja i zarząd same uznały wielkość słupka za miernik swoich dokonań - a
        więc proszę bardzo!
        Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - król jest NAGI. I żadne zaklęcia nie pomogą.

Zniszczyliście radio, straciliście słuchaczy. Roztaczaliście wizje sunącej
        fregaty, odbudowywania marki, itp. brednie. Markę Trójka miała kiedyś, teraz ma
        antymarkę - niestety. A zamiast wspomnianej fregaty mamy dziurawą balię z
        mokrymi gaciami zamiast żagla...

Trójka straciła markę, niektórzy stracili nazwisko... i po co wam to było?

Teraz faktycznie, nic, tylko w łeb sobie strzelić.

Mając powyższe na uwadze nie dziwię sie frustracjom pracowników Polskiego
        Radia. Ale trzeba było najpierw pomyśleć, a potem zrobić, a nie odwrotnie.
        Teraz już jest za późno i trzeba liczyć się z poniesieniem zapewne przykrych
        konsekwencji.
    • greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 26.10.04, 20:10
      Jest już nowy wątek ostrzegawczy, ale nie zaszkodzi podciągnąć i starego.
      Zresztą skoro ostatnio wywleczono tyle starych wątków w imię propagandy
      TrUjczanego sukcesu, co wprowadza tylko niepotrzebny bałagan na forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka