Gość: aster Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.pl 11.01.04, 20:53 zeby nie bylo, ze sie czepiam. to.ya nie tylko szuka wszelkiej pomocy dla ciezko chorego dziecka, ale i znajduje czas na mentorowanie temu forum. aster Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 12.01.04, 10:00 Gość portalu: aster napisał(a): > zeby nie bylo, ze sie czepiam. > to.ya nie tylko szuka wszelkiej pomocy dla ciezko chorego dziecka, ale i znajdu > je czas na mentorowanie temu forum. > aster ... (sygnaturka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.pl 15.01.04, 20:19 Dziś to ostrzeżenie jest aktualne jak rzadko kiedy. GF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.pl 15.01.04, 20:54 moze umowmy sie wszyscy w jakims kosciolku na odludziu, co? aster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.01.04, 20:04 Dalibyście spokój swoim chamskim postom (aster, wuj stefan) w dniu śmierci Niemena. W 3 była ładna audycja Niedźwiedzia od 10.00-13.00. Dobrze, że sam Niedźwiecki poprowadził ten program. A w serwisie po informacji o śmierci (z muzyczką w tle) gustowny przerywnik "to jest serwis Trójki". O tempora o mores. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 25.01.04, 00:03 Z wróblowatym Trollem można było podyskutować by Go zniszczyć, z Astero-Zenkowo- Chabrowym.. nie ma sensu. Ale Ciocia Hela po raz kolejny przekracza granice dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 28.01.04, 21:00 Do Leśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 29.01.04, 16:38 Juurkuu Każdemu się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 07:52 Ja już swoje stanowisko w tej sprawie wielokrotnie wyrażałem. Jeżeli tego stanowiska nie akceptujecie, mogę odejść z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 29.01.04, 10:47 Lesiek, nie odchodz, bardzo Cie prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 29.01.04, 16:41 Szkoda by było. Ja po prostu uważam, że po osatnich wyczynach dyskuzja z pozornie rzeczową i merytoryczną Ciocią Helą nie ma sensu. Ale każdy może mieć swoje zdanie. Leśku, nie odchodź!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 21:23 Mnie tam ciocia Hela przypomina Jerzego Urbana i jego organ. Sporo świństw i wulgarności, wiele manipulacji, ale pomiędzy nimi sensowne, zasługujące na rzetelną polemikę argumenty - i zdumiewająco trzeźwe spojrzenie. Niektórzy wolą tego drugiego nie zauważać - a ja się jednak staram oddzielać jedno od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 29.01.04, 22:45 Obrażasz inteligencję Urbana porównując Go z Ciocią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 195.205.139.* 30.01.04, 09:27 No dobrze, zapomniałem napisać "z zachowaniem proporcji" :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.waw.pl 30.01.04, 16:43 Panie Lesiek, Pan nie idzie. Tylko niech Pan nie porównuje mnie już do Urbana, bo to obraża moje uszy i stylową koafiurę. A Ty, Koliber, możesz mi skoczyć na pukiel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Do Wróbla IP: 149.156.12.* 29.01.04, 18:01 Można Panu odpowiedzieć tylko w tym wątku. Przykłady takich miłośników dawnej Trójki, którzy bezpardonowo atakowali obrońców PR III już na tym forum były. Pominę więc Pana ostatni wpis milczeniem, poza dwoma uwagami: 1. szkoda, że nie czyta Pan tych linków i nie wyciąga wniosków 2. absolutnie niedopuszczalne jest wykorzystywanie przez Pana postaci Niemena, to skandaliczne nadużycie. Z resztą postu dyskutować nie ma sensu. Niech Troll żywi się sam. O wykorzystywaniu Niemena do swoich niecnych gierek napisać musiałem. mimo wszystko z poważaniem należnym każdemu człowiekowi koliber Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 04.02.04, 17:06 Ludzie mali nie potrafią się zachować także w przypadku tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 04.02.04, 17:12 Bo to nie ludzie, to wilki... :(( Ba, wilki okazalyby wiecej wspolczucia niz trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 04.02.04, 21:54 Nie popierałem metod To.yi wlki o życie chorego dziecka. Tym niemniej po śmierci chciała podziękować tym którzy ją wsparli. To normalne. Wypowiedzi Cioci Heli i jakiś analfabetów w kontekście śmierci niewinnego dziecka są absolutnie nie na miejscu. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 06.02.04, 15:09 Mamy nową gwiazdę Bystandera. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 06.02.04, 18:16 no i oczywiscie nieustajaca gwiazde wsrod karmicieli: kolibra. jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 06.02.04, 19:04 Jak już powiedziałem odpowiadam wtedy kiedy uważam, że coś trzeba mimo wszystko skomentować czy sprostować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 09.02.04, 17:57 Jak mi się będzie chciało z Panem gadać to odpowiem. Niestety aktualnie nie mam ani z kim, ani o czym rozmawiać. (jeśli chodzi o Pańską osobę Panie Jurku, czy jak tam Panu). Rzadko się bowiem zdarza by ktoś kompromitował się tak jak Pan pod własnym nazwiskiem. A co do zasad netykiety, to są one wzięte ze stron forum gazety. PODSTAWOWĄ ZASADĄ FORÓW I CZATÓW INTERNETOWYCH JEST MOŻLIWOŚĆ ZACHOWANIA ANONIMOWOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 10.02.04, 00:01 > Jak mi się będzie chciało z Panem gadać to odpowiem. > Niestety aktualnie nie mam ani z kim, ani o czym rozmawiać. staram sie wziac to na powaznie... choc liczba odpowiedzi na moje zaczepki wskazuje na cos zupelnie innego. > A co do zasad netykiety, to są one wzięte ze stron forum gazety. > PODSTAWOWĄ ZASADĄ FORÓW I CZATÓW INTERNETOWYCH JEST MOŻLIWOŚĆ ZACHOWANIA > ANONIMOWOŚCI. ok, to jestesmy w domu. a raczej wrocilismy do poczatku. gdzie tam jest napisane, ze: > Podstawową zasadą netykiety jest nierobienie aluzji do nicków ? mam nadzieje, ze pamietasz z kogo to cytat. nieustajaco bez pozdrowien, jurek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 10.02.04, 00:33 Nierobienie aluzji do imion i nazwisk oraz nicków to zasady ogólnego dobrego wychowania, obce Panu. Bez specjalnego poważania koliber Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 10.02.04, 00:57 > Nierobienie aluzji do imion i nazwisk oraz nicków to zasady ogólnego dobrego > wychowania, obce Panu. ale nie ma tej zasady (okreslanej przez ciebie jako podstawowej) w netykiecie, nieprawdaz? poza tym, jak ktos sie nazywa, dajmy na to baranowski, i zwroce sie do niego pieszczotliwie "baranku" to bedzie jak najbardziej dobrze wychowane. po prostu do ciebie nie sposob sie pieszczotliwie i z sympatia zwracac, uzywajac ksywki. jurek. PS. ciesze sie, ze caly czas masz ochote na dokarmianie. ale wiem, wola spowodowania, zeby ostatnie slowo nie nalezalo do mnie jest silniejsza od rozsadku i dbania o reputacje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 16.02.04, 07:12 Teraz Troll z acn.pl podszywa się pod HMG. To już przekracza wszelkie granice przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 16.02.04, 21:17 > Teraz Troll z acn.pl podszywa się pod HMG. To już przekracza wszelkie granice > przyzwoitości. swieta racja! przeciez wszyscy wiedza, ze hanna maria smutna ma twarz, ale komputera, to ani, ani nie umie... jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.02.04, 21:21 Kretynie, za czasów PRIII były specjalne strony KLCW, konto mailowe. A na tym forum HMG pisała. Jak się o czymś pisze to trzeba mieć blade pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 17.02.04, 02:42 dziekuje za dokarmienie. niustajaco, tlumoku internetowy. jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.02.04, 07:19 W tym wątku mogę. A kłamstwa trzeba prostować. A ktoś taki jak Pan(?) nie jest w stanie mnie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 17.02.04, 10:08 Zgadza się - akurat w tym wątku karmienie trolli uchodzi. BTW, wątek o Monice M. to kolejny dowód, że trolle nie umieją czytać i post adresowany do radiowca bis traktują jako kolejny pretekst do swojego ulubionego sportu, czyli dokopywania Tuhance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 21:21 I nowy-stary Troll z acn.pl "normalny", temu nawet Tutaj nie chce mi się odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber "Normalny" Troll IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.02.04, 21:30 Osobnik "radio bis", to kreatura, czyli "zły, podły człowiek". Za uzasadnienie wystarczą jego wpisy. Dodatkowo szkaluje firmę z której domeny pisze. Nie ma chociaż odrobiny szcuku dla Mistrzów i starszych kolegów. A takie połajanki od Trolli z acn.pl, już tu były. Piszcie sobie kreatury (to określenie i literackie, i potoczne ale nie wulgarne), piszcie, spójrzcie tylko najpierw w lustro. Pozdrowienia dla "normalnego Wróbla", że o Zenkach, Astrach i Chabrach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 26.02.04, 16:35 Radiowiec zmienia nicki, ale domena i kultura postów pozostaje b/z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.02.04, 07:10 Normalny Troll się obudził. A może to domowe wcielenie osobnika z radio.com.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.03.04, 23:17 Troll nie jedno ma imię. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 03.03.04, 11:17 Panowie moderatorzy, wypadałoby zdjąć wątek obrażający Tuhankę (zresztą nie jedyny tego rodzaju). Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 03.03.04, 19:19 Petycje wprawdzie poskutkowały, ale troll się uparł i reaktywował wątek :-(. Zatem apel pozostaje aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 19:27 Tylko z czego on się cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.lublin.mm.pl 03.03.04, 19:33 > Tylko z czego on się cieszy? Że użył na swój nick inicjałów pewnego pana, jednego ze sprawców nieszczęść nieustająco doświadczających nieszczęsną Trójkę... mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 21:16 On użył a ktoś inny nie zrozumiał:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.lublin.mm.pl 03.03.04, 21:39 > On użył a ktoś inny nie zrozumiał:-( Kto nie zrozumiał i czego nie zrozumiał??? mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:15 Miałam na myśli tego, który się dopisał do ES, wypadło dość niejasno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 01.04.04, 16:32 Czy te trolle radiowe są tak głodzone w miejscu pracy, że muszą szukać pożywienia na forum? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 01.04.04, 16:43 Chyba na Mysliwieckiej zapomniano o rocznicy i trolle sie nudza, bo nie ma imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 16:45 Dostali _wolne_ na prima aprilis i leczą frustrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 20:40 Tortu nie było i są głodne! Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 15.04.04, 23:36 Skoro ktoś znowu próbuje się wygłupiać i podbija personalne wątki, to chyba pora odświeżyć i ten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 23:42 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: 149.156.12.* 16.04.04, 16:43 Wiosna, Trolle szaleją. Proponuję psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 14:43 nie karmić trolla-insekta enter123 Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 06.05.04, 10:54 Zakaz karmienia nadal obowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.05.04, 13:40 Ostrzeżeń nigdy dosyć. Jeśli najnowszy wątek o Kantereicie miał być prowokacją, to wyszło średnio, bo nowy prowadzący ZD3 jest traktowany na tym forum coraz przychylniej, mimo początkowej niechęci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 13:47 greg_f napisał: Jeśli najnowszy wątek o Kantereicie miał być prowokacją, to wyszło średnio, bo > nowy prowadzący ZD3 jest traktowany na tym forum coraz przychylniej, mimo > początkowej niechęci. raczej rezerwy, niz niecheci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.acn.waw.pl 11.05.04, 15:57 greg_f napisał: > Ostrzeżeń nigdy dosyć. > Jeśli najnowszy wątek o Kantereicie miał być prowokacją, to wyszło średnio, bo > nowy prowadzący ZD3 jest traktowany na tym forum coraz przychylniej, mimo > początkowej niechęci. Wprost przeciwnie. Wyszło całkiem klawo, skoro wszystkie forumowe osobowości z zapałem wzięły się za stukanie w klawisze i odpieranie podstępnego ataku. W dodatku to na pewno nie target, tylko derekcja. Prawda? Pewnie znów im słupki lecą, stołki się chwieją, więc atakują Was, forumową paczkę radiowych znawców. Może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_klocia1 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.05.04, 16:13 Helena? Jak dawno cię tu nie było! --- Ja nie jestem anonimowa, bo ja jestem Ciocia Klocia i wszyscy mnie tu znają. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.05.04, 19:42 > Wprost przeciwnie. Wyszło całkiem klawo, skoro wszystkie forumowe osobowości > z zapałem wzięły się za stukanie w klawisze i odpieranie podstępnego ataku. Wszystkie??? Eee, niech ciocia nie przesadza. Ze stałych forumowiczów większość tym razem dała sobie spokój, i słusznie, z wdawaniem się w niczemu niesłużące przepychanki słowne (na czele z osobą, która najczęściej jest obiektem ataków na tym forum), jedynie kilku postanowiło dać odpór prowokacji. A że autorka wątku najwyraźniej lubi zmieniać nicki, więc nic dziwnego, że dyskusja trochę się rozrosła, choć jej rzeczywista wartość merytoryczna jest bliska zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Witaj, greg_f, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 09:26 Tylko Ci coś wyjaśnię i spadam, bo widzę, że forum opanowane jest w głównej mierze przez pieniaczy. A mnie to nie interesuje. Nie mam tu na myśli Ciebie i dlatego do Ciebie piszę. Wątek o R. Kantereicie nie był żadną prowokacją z mojej strony; jestem tu pierwszy raz i przybyłam z pokojowymi zamiarami. Wiem, że lubicie się z wymienionymi przeze mnie paniami i nie mam nic do tego, ale drażni mnie autorytatywność ich wypowiedzi na innym forum (np, że Kydryński, a nawet "Kydryn" jest OK itp itd), dlatego o nich wspomniałam. Kantereita, lubię ale nie jestem dzierlatką, która pozwoli się tu obrażać. Nie zmieniałam nicków i nie chce mi się już wyczytywać głupot, nie tylko pod moim adresem. Te dyskusje nie wnoszą nic pożytecznego! To jest pojedynek na obelgi. Forum trójkowe jest bardziej kulturalne. Pozdrawiam Cię i znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Witaj, greg_f, 12.05.04, 13:44 Witaj Kate. Jeśli chciałaś tylko pochwalić Kantereita, to w porządku - sam życzę mu dobrze, i to nie tylko dlatego, że akurat mieszkam w Trójmieście (rzadko słuchałem Roberta w Radiu Gdańsk i Radiu Arnet, więc mogę go ocenić w miarę obiektywnie). Ale że przy okazji pozwoliłaś sobie na osobiste wycieczki, to się nie dziwię, że twój post wywołał całkiem niezłą burzę - na tym forum nie brakuje złośliwości i zaczepek, a także wątków zakładanych ewidentnie z myślą o dokopaniu konkretnym osobom, dlatego takie aluzje na ogół są źle odbierane przez normalnych forumowiczów, a ich autor może łatwo zostać uznany za kolejnego trolla, którego nie interesuje merytoryczna dyskusja. A jeśli masz jakieś konkretne zarzuty pod adresem wymienionych osób, to chyba najlepiej podyskutować o tym na właściwym forum. Osobiście nie uważam, aby ich wypowiedzi były zbyt autorytatywne, a tym bardziej nie przypominam sobie, aby zmuszały kogoś do słuchania Kydryńskiego czy kogokolwiek innego. Tak czy inaczej, nie zamierzam stawiać Cię w jednym rzędzie z grasującymi tutaj trollami. Dziękuję za rzeczową odpowiedź i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .!. Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.05.04, 08:36 Proszę! Na parę dni wystarczy zapuścić wątek, a już kohorty różnej maści niewyżytych ciotek grasują po Forum. Oj nudzi się niektórym w Polskim Radiu. Czas na przewietrzenie? Prezes Siezieniewski na pierwszy ogień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:44 Głodny troll albo rozczytany w kolorowych pisemkach target. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 25.05.04, 18:50 dzidzia, ty lepiej rozwaz pisanie prywatnych podziekowan na prywatne adresy, a nie pouczaj... jurek Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 26.06.04, 10:57 195.117.50 - warto zapamiętać ten numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 11:25 greg_f napisał: > 195.117.50 - warto zapamiętać ten numer. ma problemy, biedny gość;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 03.07.04, 11:07 Pragnę pzypomnieć apel obi-ego, bo w wątku o Baronie przestaje być śmiesznie. Ostatnio zameldowała się znana trUjczana persona - "nan". Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 "Wasz Dziennik" - dziękuję, nie czytam 19.07.04, 15:07 Pozwoliłem sobie podnieść wątek z uwagi na bardzo "odkrywcze" cytaty jakimi epatuje nas miłośnik taty dyrektora - niejaki max. NIE KARMIĆ TROLLA. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:45 IP: 195.245.217.* Odpowiedz Link Zgłoś
szef.komisji Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 11.09.04, 19:40 Nie po raz pierwszy pracownicy Polskiego Radia leczą swoje kompleksy na forum i próbują żałosnych prowokacji. Cóż... Trzeba było na samym początku słuchać nie dyrekcji, a głosu własnego rozsądku, a w najgorszym razie głosu, naprawdę wówczas życzliwego słuchacza. Bo kto przy zdrowych zmysłach jest gotów uwierzyć, że zesłaniec z Moskwy radiowiec amator pod patronatem marzyciela i euGeniusza mediów dokona faktycznego cudu? Cud się nie dokonał, główny obiekt westchnień dyrekcji i zarządu - słupki - w ogólnym rozrachunku nie poszybowały ani na 30%, ani na 10%, ani nawet na 6%. Dyrekcja i zarząd same uznały wielkość słupka za miernik swoich dokonań - a więc proszę bardzo! Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - król jest NAGI. I żadne zaklęcia nie pomogą. Zniszczyliście radio, straciliście słuchaczy. Roztaczaliście wizje sunącej fregaty, odbudowywania marki, itp. brednie. Markę Trójka miała kiedyś, teraz ma antymarkę - niestety. A zamiast wspomnianej fregaty mamy dziurawą balię z mokrymi gaciami zamiast żagla... Trójka straciła markę, niektórzy stracili nazwisko... i po co wam to było? Teraz faktycznie, nic, tylko w łeb sobie strzelić. Mając powyższe na uwadze nie dziwię sie frustracjom pracowników Polskiego Radia. Ale trzeba było najpierw pomyśleć, a potem zrobić, a nie odwrotnie. Teraz już jest za późno i trzeba liczyć się z poniesieniem zapewne przykrych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Proszę NIE KARMIĆ TROLLA 26.10.04, 20:10 Jest już nowy wątek ostrzegawczy, ale nie zaszkodzi podciągnąć i starego. Zresztą skoro ostatnio wywleczono tyle starych wątków w imię propagandy TrUjczanego sukcesu, co wprowadza tylko niepotrzebny bałagan na forum... Odpowiedz Link Zgłoś