dalenne 05.02.11, 10:25 Pochanke zupełnie zdominowała dzisiejszy odcinek, Węglarczyk prawie się nie odzywa i ten jego wbity w podłogę wzrok.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 05.02.11, 10:53 dalenne napisała: > Pochanke zupełnie zdominowała dzisiejszy odcinek, Węglarczyk prawie się nie odz > ywa i ten jego wbity w podłogę wzrok.... Pochanke? A nie chodzi przypadkiem o Pieńkowską? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: DDTVN - Pieńkowska oczywiście 06.02.11, 13:02 E, tam, Pieńkowska to pikuś, żałośnie wygląda jej telewizyjny partner z 30 kg nadwagą, wygląda, jakby zaraz miał dopaść d zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Wilczyca w DDTVN 06.02.11, 00:44 jak tylko zobaczylam pienkowska,to zmienilam kanal. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 06.02.11, 15:09 Na dzień dobry mylisz Pieńkowską z Pochanke(??!!), ale to wcale Ci nie przeszkadza krytykować pary a przede wszystkim Bogu ducha winnego Węglarczyka... A już nazwanie tej pary "suką i wieprzem", przez następnego dyskutanta w tym wątku, sięga granic wszelkiej przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 07.02.11, 09:35 Po pierwsze, weź głęboki oddech. Pomyliłam się w nazwisku, każdemu może się zdarzyć. Poprawiłam się. Po drugie, nikogo nie krytykowałam, a jedynie opisałam to co zauważyłam w sobotnim odcinku. A co do Węglarczyka to było mi go szkoda, że nie mógł na to "przejęcie" zareagować, a może po prostu nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_0101 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 09.02.11, 23:31 A dla mnie zalosne bylo wydanie w pewien styczniowy dzien, kiedy to podczas przegladu prasy smiala sie glupawo i nic nie dala Holowni przeczytac,niczego sie widz nie dowiedzial z przegladu prasy. Kobita dojrzala, a zachowuje sie gorzej jak nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 10.02.11, 21:31 ona raczej nikomu nie daje dojść do głosu, zwłaszcza w przeglądzie prasy... Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 12.02.11, 19:41 ania251 - prostaczka, przez chwile poczuje się ważna, jak komuś dopi.eprzy. Małe prowincjonalne zero, bez twarzy, bez sukcesów bez osiagnieć, takie zupełne, sfrustrowane NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno291 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 14.02.11, 21:04 enter123- to jakas mania przesladowcza czy nerwica urojeń? Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 14.02.11, 21:26 Admin skasował jej chamski post, a ja zostałem, jak ten głupek z odpowiedzią.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 15.02.11, 17:46 >a ja zostałem, jak ten głupek Nic dodac juz nie mozna:) Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 15.02.11, 18:38 Pomyśl chamico, dlaczego skasowano twoją wypowiedź, a wszystkie inne pozostały, choć myslenie w twoim przypadku musi być bardzo bolesnym doświadczeniem i nie dziwi mnie, że z tej funkcji nie korzystasz., za duuuży wysiłek... Odpowiedz Link Zgłoś
annia251 Enter 123- zostalem jak ten głupek 15.02.11, 22:55 ałć-zabolało?No i dobrze jak sie sam o sobie wyraziles "głupku". Odpowiedz Link Zgłoś
kubazapinacz Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 16.02.11, 10:42 post tej dziewczyny (!?) był rzeczywiście poniżej wszelkiego poziomu... szkoda, że nie można takich trolli blokować na stałe! nie dziwię się wzburzeniu entera, a że teraz wyszło śmiesznie - przynajmniej jest ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś