Dodaj do ulubionych

DDTVN - Pochanke i Węglarczyk

05.02.11, 10:25
Pochanke zupełnie zdominowała dzisiejszy odcinek, Węglarczyk prawie się nie odzywa i ten jego wbity w podłogę wzrok....
Obserwuj wątek
    • dona.a Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 05.02.11, 10:53
      dalenne napisała:

> Pochanke zupełnie zdominowała dzisiejszy odcinek, Węglarczyk prawie się nie odz
      > ywa i ten jego wbity w podłogę wzrok....

Pochanke? A nie chodzi przypadkiem o Pieńkowską?
      • dalenne Re: DDTVN - Pieńkowska oczywiście 06.02.11, 09:37
        Mój błąd ;)
        • marzeka1 Re: DDTVN - Pieńkowska oczywiście 06.02.11, 13:02
          E, tam, Pieńkowska to pikuś, żałośnie wygląda jej telewizyjny partner z 30 kg nadwagą, wygląda, jakby zaraz miał dopaść d zawał.
    • hugo43 Re: Wilczyca w DDTVN 06.02.11, 00:44
      jak tylko zobaczylam pienkowska,to zmienilam kanal.
    • bm_ka Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 06.02.11, 15:09
      Na dzień dobry mylisz Pieńkowską z Pochanke(??!!), ale to wcale Ci nie przeszkadza krytykować
      pary a przede wszystkim Bogu ducha winnego Węglarczyka...
      A już nazwanie tej pary "suką i wieprzem", przez następnego dyskutanta w tym wątku, sięga granic wszelkiej przyzwoitości.
      • dalenne Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 07.02.11, 09:35
        Po pierwsze, weź głęboki oddech. Pomyliłam się w nazwisku, każdemu może się zdarzyć. Poprawiłam się.
        Po drugie, nikogo nie krytykowałam, a jedynie opisałam to co zauważyłam w sobotnim odcinku. A co do Węglarczyka to było mi go szkoda, że nie mógł na to "przejęcie" zareagować, a może po prostu nie chciał.
    • kasia_0101 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 09.02.11, 23:31
      A dla mnie zalosne bylo wydanie w pewien styczniowy dzien, kiedy to podczas przegladu prasy smiala sie glupawo i nic nie dala Holowni przeczytac,niczego sie widz nie dowiedzial z przegladu prasy. Kobita dojrzala, a zachowuje sie gorzej jak nastolatka.
      • kasiamilan Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 10.02.11, 21:31
        ona raczej nikomu nie daje dojść do głosu, zwłaszcza w przeglądzie prasy...
    • enter123 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 12.02.11, 19:41
      ania251 - prostaczka, przez chwile poczuje się ważna, jak komuś dopi.eprzy. Małe prowincjonalne zero, bez twarzy, bez sukcesów bez osiagnieć, takie zupełne, sfrustrowane NIC.
      • bruno291 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 14.02.11, 21:04
        enter123- to jakas mania przesladowcza czy nerwica urojeń?
        • enter123 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 14.02.11, 21:26
          Admin skasował jej chamski post, a ja zostałem, jak ten głupek z odpowiedzią.. :)
          • annia251 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 15.02.11, 17:46
            >a ja zostałem, jak ten głupek
            Nic dodac juz nie mozna:)
            • enter123 Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 15.02.11, 18:38
              Pomyśl chamico, dlaczego skasowano twoją wypowiedź, a wszystkie inne pozostały, choć myslenie w twoim przypadku musi być bardzo bolesnym doświadczeniem i nie dziwi mnie, że z tej funkcji nie korzystasz., za duuuży wysiłek...
              • annia251 Enter 123- zostalem jak ten głupek 15.02.11, 22:55
                ałć-zabolało?No i dobrze jak sie sam o sobie wyraziles "głupku".
          • kubazapinacz Re: DDTVN - Pochanke i Węglarczyk 16.02.11, 10:42
            post tej dziewczyny (!?) był rzeczywiście poniżej wszelkiego poziomu... szkoda, że nie można takich trolli blokować na stałe!
            nie dziwię się wzburzeniu entera, a że teraz wyszło śmiesznie - przynajmniej jest ciekawie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka