drukarka poniewaz komputer pracowal i byl uzywany ajko madra maszyna do pisania... Pisalo sie cos i drukowalo a potem odpbijal na kopiarce i wysylalo jak kazd inn poczte.. Wszytko co sie robilo uzywalo sie komend... .. A:\Lotus123.exe <Enter> nie bylo wtedy twardych dyskow - pokazaly sie dopiero
enter123 napisał: > Niezależna.pl to u nie w ubikacji wisi. > Jeszcze mi coś z Terlikowskiego albo Karnowskich zacytuj... :) a ty wiesz co to jest ta ubikacja przecież u ciebie jest tylko wygódka i ...internet PRAWDA jednak zabolała ...
enter123 napisał: > No to jak już się przedstawiłeś, to może sobie głupie poczytasz to:" Wolę to: "- Jestem pacyfistą, ale mogę teraz z "baśki" przyłożyć. Niech tylko Wałęsa wskaże komu - powiedział Jerzy Owsiak podczas oficjalnej konferencji prasowej dot. tegorocznego Przystanku
do martok11. Takie prawa ma Admin(ka)-założyciel Forum. Jakby co, to po-mogę skasować. Jednak mimo, że skasuję, to dla mnie będzie taki wpis zawsze jest widoczny i mogę tę operację cofnąć. Lepiej "enter" lub klawisz kliknąć po uważnej redakcji treści. -- baska123 http
Do enter123- Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości -cyt.
Moherowy enter 123 wlazł na ambonę!Nie na to forum tylko na kółko różańcowe!
Przepraszam, panie "enter123", ale krówki pasałeś pan z kim innym. Ja w tym czasie popijałem koniak w lepszym towarzystwie. A w ogóle co to jest "spad" i "hater"??? Poza tym na pewno nie posądzałbym obiektów dyskusji o "bycie autorytetem", a także nie kojarzyłbym ich z olimpiadą historyczną czy
anna12-3 napisała: > Wybór Leszka Millera,wcale nie był taki oczywisty,bo odważnie poddał się demokr > atycznemu ,powszechnemu wyborowi. Zagłosowało nieco ponad 60%,a z tych co zagło > sowali,92% poparło Millera. To właśnie świadczy, że w SLD macie problemy, których za
. Tak wychodzi przecież taniej. Spróbuj wyjąć klawiature (śrubki od spodu powinny mieć oznaczenia która jest od czego) i zczytać part numbery. NIe wiem jak w asusie ale czesto producenci p/n robią dwuczęściowy, np. 87AH123-B21 bedzie polskie a 87AH123-C33 bedzie brytyjskie. p.s. tak nawykłem do
Gość portalu: Nel_123 napisał(a): > Mnie poinformowano w zeszłym tygodniu, że do Burgas lata Enter Air. Zdaje się że latają nimi z Poznania i częściowo z Warszawy. Enter Air to nowa polska linia czarterowa, lata Boeingami 737-400 i 737-800 Tutaj można sprawdzić swój lot
Matters; Enter Sandman; Sad But True; Mama Said; dużooo piosenek tego zespołu; Led Zeppelin - Tangerine. Tego jest naprawdę ogromny zbiór, ok. 800 utworów. 103. Hard Rock, Thrash Metal... 104. https://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY Tekst linka Metallica - Enter Sandman. 105. Róża, storczyk. 106
ałć-zabolało?No i dobrze jak sie sam o sobie wyraziles "głupku".
enter123- to jakas mania przesladowcza czy nerwica urojeń?