Dodaj do ulubionych

Neckermann

IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 13:07
Proszę uprzejmnie o odpowiedź:jakimi samolotami lata teraz Neckermann do Burgas? Szukalismy ,ale jakoś nie umiemy trafic na aktualne dane:-( I jeszcze jedno: czy ktoś już z nimi był w tym roku? a może ktoś zna hotel Aktinia? Będziemy wdzięczni za jakiekolwiek informacje.
Obserwuj wątek
    • turx01 Re: Neckermann 30.07.11, 13:59
      Gość portalu: Tracja napisał(a):

> Proszę uprzejmnie o odpowiedź:jakimi samolotami lata teraz Neckermann do Burgas

Linie Balkan Holidays (BH Air), samoloty Airbus A-320 z silnikami CFM56-5.
      BH Air A-320
      Samoloty z 2 reki, ale w dobrym stanie. Leciałem tymi liniami w ubiegłym roku.
    • Gość: Nel_123 Re: Neckermann IP: *.sarzyna.pl 11.08.11, 14:51
      Mnie poinformowano w zeszłym tygodniu, że do Burgas lata Enter Air.
      • turx01 Re: Neckermann 11.08.11, 22:46
        Gość portalu: Nel_123 napisał(a):

> Mnie poinformowano w zeszłym tygodniu, że do Burgas lata Enter Air.

Zdaje się że latają nimi z Poznania i częściowo z Warszawy.
        Enter Air to nowa polska linia czarterowa, lata Boeingami 737-400 i 737-800

Tutaj można sprawdzić swój lot:
        www.bulgaria.neckermann.pl/Uslugi/Sprawdz-Godziny-Przelotow.html
        • Gość: p Re: Neckermann IP: *.net.stream.pl 13.08.11, 19:50
          Enter mówicie, to posłuchajcie, miałam lecieć tą linią z Tui do Burgas, zarówno w jedną stronę, jak drugą podstawiono samoloty z innych linii (litewska i słowacka), nie wspominając o kolosalnym spóźnieniu (6 i 3 godzinnym).
          • turx01 Re: Neckermann 15.08.11, 19:40
            Gość portalu: p napisał(a):

> Enter mówicie, to posłuchajcie, miałam lecieć tą linią z Tui do Burgas, zarówn
            > o w jedną stronę, jak drugą podstawiono samoloty z innych linii (litewska i sł
            > owacka), nie wspominając o kolosalnym spóźnieniu (6 i 3 godzinnym).

No to faktycznie miałeś pecha.
            Swoja droga Polakom coć nie idzie z linami lotniczymi, Czesi mają swoje TRAVEL, Węgrzy WiZZaira, a u nas kilka prób i wszystkie splajtowały. LOT tez jakby na wykończeniu.
            • Gość: Tracja Re: Neckermann IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 15:42
              Byłam i wróciłam.Latają Balkan Holidays.Było b.punktualnie w obie strony.
              Generalnie wszystko było z Neckermannem w porządku.Hotel też.Jedynie rezydentki zupełnie się nie sprawdziły.
    • Gość: Tracja Re: Neckermann IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 11:38
      Pewnie wydajesz się sobie bardzo dowcipny:-)) a jaki lotny:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka