ankas4 21.11.12, 00:43 Takie właśnie pytanie mam do Pana Stuhra, obejrzalam jego syna u Wojewódzkiego i kurcze fajny jest ten jego syn, jak wychowywać dziecko,aby wychować na takiego myślącego,inteligentnego czlowieka...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 21.11.12, 05:59 Mądry tatuś mądry syn. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 21.11.12, 09:02 Przypuszczam, że i mama miała wkład ;) Fajni są rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Ale... 21.11.12, 20:13 Mądrzy to oni może i są... Ale chyba mądrzy inaczej... Synek to nawet historię Polski trochę zna... Ale tylko trochę... A w ogóle to podoba mi się taka podpucha z tym wątkiem. Widać jakie "autorytety" wybiera gawiedź. Pan Wojewódzki od Ukrainek... pan Stuhr młody od Cedyni... Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: Ale... 21.11.12, 20:43 Spad haterze! Wątek nie jest o tym że młody Stuhr jest dla kogos autorytetem i że niezasłużenie wygrał olimpiadę historyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Ale... 21.11.12, 21:27 Przepraszam, panie "enter123", ale krówki pasałeś pan z kim innym. Ja w tym czasie popijałem koniak w lepszym towarzystwie. A w ogóle co to jest "spad" i "hater"??? Poza tym na pewno nie posądzałbym obiektów dyskusji o "bycie autorytetem", a także nie kojarzyłbym ich z olimpiadą historyczną czy jakąkolwiek inną...No, chociaż w kategoriach nachalnego lansu mieliby spore szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Ale... 23.11.12, 22:06 Ziutek vel august becwalski vel tepy emigrant dotarl niestety i tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Ale... 24.11.12, 00:17 A co to jest "vel tepy"??? Poza tym wszystko się zgadza. Gdyby nie internet, człowiek nigdy by się nie przekonał, że w Polsce jest tylu "użytecznych idiotów"... Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Ale... 24.11.12, 18:09 Tlumaczyc glupiemu,szczegolnie takiemu jak ty,to ewidentnie strata czasu,odmiencu. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Ale... 24.11.12, 20:39 Dziękuję za komplementy. Pana wpisy to dość typowy przykład udowadniajacy kulturę internetowych "inteligentów". A także dowód na to, że wolność słowa i wolność głupoty nie zna granic... Ja tylko proszę o tolerancję dla mojej nietolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Ale... 25.11.12, 23:16 Tobie kultura przydalaby sie już od pierwszego wpisu w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Ale... 26.11.12, 09:56 Szanowny Panie, uprzejmie informuję, że kończę z Panem dyskusję. Jest Pan zbyt mądry. A z mądrymi inaczej nie mam szans... Poza tym naprawdę nie chce mi się z Panem dyskutować... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 21.11.12, 09:51 "Młody" Stuhr to już całkiem duże dziecko ;) Myślę więc, że sam też miał pewien wkład we własną fajność. Ale fakt, że po raz pierwszy od dawna skusiłam się na obejrzenie programu Kuby W - jednak co goście, to goście. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 21.11.12, 10:31 Oj, co prawda, to prawda. Zupełnie inny odbiór programu przy TAKICH gościach. Z przyjemnością obejrzałam :). Nawet ten zespół na końcu bardzo udany. W tym odcinku wszystko jakoś zagrało. Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 21.11.12, 11:12 rozmawiać z dzieckiem? ale najpierw trzeba samemu być trochę fajnym też Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.wstrzas Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 25.11.12, 20:18 ankas4 napisała: > Takie właśnie pytanie mam do Pana Stuhra, obejrzalam jego syna u Wojewódzkiego > i kurcze fajny jest ten jego syn, jak wychowywać dziecko,aby wychować na takieg > o myślącego,inteligentnego czlowieka...? dawno nie czytałem równie obciachowego posta Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 25.11.12, 23:01 a tak w ogóle, masz coś do powiedzenia...? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.wstrzas Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 25.11.12, 23:42 już powiedziałem, mądry zrozumiał, głupi nie Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 26.11.12, 09:58 Popieram, precz z lemingami... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 25.11.12, 23:21 Taki mały OT, ale w zasadzie na temat:) Właśnie po raz n-ty oglądam sobie Wodzireja, na KinoPl i widzę, że obydwaj panowie będąc w podobnym wieku mało podobni do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 26.11.12, 12:53 Czy jest jakiś odgórny nakaz lubienia Pana Stuhra? Jeżeli, moim zdaniem, jego aktorstwo nie podoba mi się, to czy oznacza to, że jestem zawistny, swarliwy, że ubliżam? Nie używam wulgaryzmów, za to wielbiciele talentu P. Stuhra obrzucili mnie stekiem wyzwisk. Zaczynam lepiej rozumieć sens określenia "lemingi". Uświadomiłem też sobie, że wolność wypowiedzi na większości forów działa tylko w jedną stronę. Faktycznie, cenzura niepotrzebna. Lemingi cię stłamszą... Odpowiedz Link Zgłoś
bug-alo Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 26.11.12, 13:07 Kazać mu czytać dużo książek i zakazać oglądania telewizji, ponieważ telewizja ogłupia społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mn.rolicki Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 30.11.12, 10:34 To da się wyjaśnić na poziomie socjologicznym, rodzina Stuhra wywodzi się z Austrii, Stuhr to niemieckie nazwisko. A Niemcy czy Austriacy mają wrodzoną wysoką inteligencję. Należy ich cenić za inteligencję, dowcip, zaradność i gospodarność. Mają to DNA swoich przodków. (Pradziadek Stuhra kupił kamienicę w Krakowie i się tam osiedlił.) Austria stoi na wyższym poziomie gospodarczym niż Polska. Stuhr znaczy po niemiecku 'uparty'. Ale ciekawe, że podobnie jak ojciec Jerzy Stuhr wystąpił kiedyś w antyprawicowym paszkwilu na prawicowego polityka "Uprowadzenie Agaty". Film miał ośmieszyć rodzinę prawicowego marszałka Sejmu Jerzego Kerna w dość konserwatywnych czasach lat 90' takie filmy wyrządzały wiele szkody w wizerunku. Reżyserem był współpracujący z SB (komunistyczna policja polityczna) Marek Piwowski. Idąc prawem serii należy zapytać, czy syn Macieja Stuhra wystąpi w antypolskim przedsięwzięciu? Chyba tak, do trzech razy sztuka. Pewnie już się coś szykuje. I tu ciekawostka, jeśli chodzi o inteligencję genetycznie uwarunkowaną, Tusk to też niemieckie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 30.11.12, 17:23 mn.rolicki napisał: > Ale ciekawe, że podobnie jak ojciec Jerzy Stuhr wystąpił kiedyś w antyprawicowym paszkwilu na prawicowego polityka "Uprowadzenie Agaty". > Film miał ośmieszyć rodzinę prawicowego marszałka Sejmu Jerzego Kerna Nie pij z rana... Odpowiedz Link Zgłoś
mn.rolicki Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 30.11.12, 23:26 Kulisy użycia filmu do walki politycznej opisuje na przykład"Kurier Brzeski", opisywało film wiele gazet. W tej jak pisze 'Kurier Brzeski' haniebnej prowokacji wziął udział Jerzy Stuhr, potem rektor Państwowej Wyższej Szkoły Teatralnej. Żeby uczestniczyć w życiu politycznym i uzyskiwać stanowska trzeba się wykazać inteligencją, zardnością, determinacją i zdolnościami przywódczymi. Bardzo dobre kompetencje do kierowania i obrabiania światopoglądowego młodzieży. Taki artystyczny trotyl. "Byli esbecy zniszczyli marszałka Kerna" www.kurierbrzeski.com.pl/sb-w-brzegu/byli-esbecy-zniszczyli-marszalka-kerna/ "Sprawa Andrzeja Kerna była najbardziej haniebną prowokacją III RP, w której wzięły udział jej zakłamane media do spółki z byłymi esbekami. Człowiek, który w PRL zapisał piękną opozycyjną kartę, występując jako adwokat w procesach opozycjonistów, w „wolnej” Polsce został zniszczony" Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 01.12.12, 10:44 mn.rolicki napisał: > Kulisy użycia filmu do walki politycznej opisuje na przykład"Kurier Brzeski", Kurier brzeski jako źródlo artykułu podaje: "Gazeta Polska". Nie mam więcej pytań. Dziwi mnie tylko, że ten szacowny, wiarygodny dziennik :)))) nie dokopła sie jeszcze do oczywistej prawdy, że stary Stuhr zasadził słynną brzozę, a młody Stuhr podlożył ładunek wybuchowy na pokładzie wiadomego samolotu, gdzie doszło do 2 eksplożji, po których resztę pasażerów dobijano z karabinów maszynowych... itp. itd... Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 30.11.12, 17:50 mn.rolicki napisał: > To da się wyjaśnić na poziomie socjologicznym, rodzina Stuhra wywodzi się z Au > strii, Stuhr to niemieckie nazwisko. [...] >Tusk to też niemieckie nazwisko. He, he,he! Post ten musi być wytworem wybitnej głowy. Mogę pana cytować, panie mn.rolicki? Mam tylko jedno pytanie czyś, pan, panie mn.rolicki, już gruntownie przebadał swe drzewo genealogiczne,co najmniej do 8 pokolenia i sprawdził czy w pana rodzinie nie chowa się aby jakiś przodek z, nie daj Boże, niepolsko brzmiącym nazwiskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mn.rolicki Re: Panie Stuhr:jak wychować takie fajne dziecko 30.11.12, 23:52 Polskie nazwiska, polskie nazwisko, należałoby je zbadać pod kątem polskich cech, słowiańska fantazja, ułański gest, radość życia, lenistwo, doraźna pomysłowość, patriotyzm, religijność i dopasować cechy do pochodzenia. Podobno Polaka na ulicach Londynu można z łatwością odróżnić od Anglika. Kevin Aiston powiedział, że nie wie na czym to polega, ale z daleka potrafi na ulicy odróżnić Polaka od innych nacji. I to myślę nie zaniknie to z chwilą nauczenia się języka. Odpowiedz Link Zgłoś