storima napisał: > No popatrz ! > To dzięki Tobie skojarzyłem, że na zjeździe kierowników teatrów studenckich w > 1979 roku w Toruniu na który zostałem zaproszony, był obecny Aleksander Kwaśnie > wski jako szef wydziału kultury SZSP
storima napisał: no-popis napisała: Prowadziłem w tym okresie radio studenckie. Ilość odbiorców 12.000 (!). Jeżdziłem na niemal wszystkie FAMY, YAPY (zapomniałeś) , Krakowy itd. od roku 1975. Nagrywaliśmy te festiwale i emitowaliśmy w studenckich rozgłośniach radiowych Polski. Poznałem
no-popis napisała: > Prowadziłem w tym okresie radio studenckie. Ilość odbiorców 12.000 (!). > Jeżdziłem na niemal wszystkie FAMY, YAPY (zapomniałeś) , Krakowy itd. od roku 1 > 975. Nagrywaliśmy te festiwale i emitowaliśmy w studenckich rozgłośniach radiow > ych Polski
, pracował jako nauczyciel akademicki, obecnie jest członkiem zarządu R.R. Donnelly Europe w Krakowie. Dwukrotnie żonaty: w latach 1972-78 z Jadwigą Banaszek (specjalistką z zakresu bankowości), w latach 1978-1996 z Marią Lejman (absolwentką KUL, socjolog). Córka Patrycja (ur. 1973) i syn Jakub (ur. 1979
„wodzem”. Członkom WZZ pozostało już tylko pilnować, by nie rozbił strajku ponownie; i rzeczywiście także później doszło do wielu incydentów. Reszta jest znana. Powstał Międzyzakładowy Komitet Strajkowy. A fama Wałęsy, także poza Wybrzeżem, a nawet Polską, stale narastała. Tylko zorientowani wiedzieli
Ze względu na przedstawienie mojej osoby w sposób nieodpowiedni deprecjonując moją drogę zawodową i samorządową informuję: PCz ukończyłem w 1979.Przez 7 lat pracowałem w CzFAM Melodia na różnych stanowiskach z kierownikiem produkcji i gł.specjalistą włącznie.Następnie przez 11 lat pracowałem w PCz
), kompozytor, aranżer. 1979 – Grand Prix Jazz nad Odrą Wrocław; 1983 – nagroda za kompozycję na festiwalu Jazz Juniors Kraków; - nagroda w kategorii „jazz” FAMA ’83 Świnoujście; - roczne stypendium im. K. Komedy - Jazz Club HYBRYDY Warszawa; 1986 - Grand Prix w konkursie
), kompozytor, aranżer. 1979 – Grand Prix Jazz nad Odrą Wrocław; 1983 – nagroda za kompozycję na festiwalu Jazz Juniors Kraków; - nagroda w kategorii „jazz” FAMA ’83 Świnoujście; - roczne stypendium im. K. Komedy - Jazz Club HYBRYDY Warszawa; 1986 - Grand Prix w konkursie