113 wyników w czasie 85 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Pani gd_3334

witam potwierdzam odebranie ostatniego przelewu . Razem uzbieralysmy na zakupy dla Gosi 400 zl , dziekuje :) Liste zakupow skonsultowalam z Gosia wczoraj . Wiekszosc zakupow juz zrobiona , dzisiaj koncze zakupy i jutro rano kurier zabiera paczke- Gosiu spodziewaj sie jej w srode do poludnia . Po

Re: Pani gd_3334

dodoałam zdjęcia jejek, na swój profil :)

Re: renata

Dodam jeszcze,że ja szczęście do ludzi mam jednak.Mądrych i dobrych spotykam sobie na tym łez padole:)Pomogłyscie mi jak byłam w czarnej d... .Zawsze o tym pamietac bede.Od jakiegos czasu tara 13 i Gosia - gd 3334 pamietają o moim synu całkiem bezinteresownie.Jestem im za to niezmiernie wdzieczna

Re: Pilnie potrzebuję kogoś z UK lub Szkocji,zaku

gd_3334 napisała: > firmie produkującej Polytar skończyło się pozwolenie na dziegiedz czyli to śmie > rdzące z czego szampon jest zrobiony. O tym samym składzie jest dostępny szampo > n Pix też 1% dziegdz cena ok 8 zł za 100 ml Powtarzasz pierdoly bedące legendami miejskimi

Re: gd_3334

Gosiu zaraz pisze maila:) Dopiero niedawno wróciłam od lekarki ,gdyż boli mnie cała prawa strona pod żebrem i promieniuje ,az do ramienia tak że ciężko oddychać.Zrobili morfologie i próby watrobowe ,podwyzszone wbc,rbc-nieznacznie,oraz aspaty.Na poniedziałek przed chemią mam USG na 9.00 i z wynikie

Re: sprzedaż używanych ubrań na targowisku

dziewczyny ja tez idę 26, mam stałe miejsce i stoły mogę się podzielić z którąś z Was niestety tylko z jedną bo ciuchów full, gd_3334@gazeta.pl

Re: Bardzo prosimy o Pomoc

gd_3334 napisała: > a co z kliniką Chirurgii Plastycznej i Leczenia Oparzeń w akademii? nie moga Wa > m udzielić pomocy? w jakiej dzielnicy mieszkacie? Witam serdecznie , chodzimy co dwa tygodnie a akademii medycznej w Gdańsku, ale tam nie ma pomocy tylko kontrola lekarska

Re: prośba o pomoc

Moim celem nie było atakowanie Bożeny.Ja mam troje dzieci ale faktycznie tylko syn bierze probiotyki.Z tym.że oprócz probiotyku MUSI brac tez inne leki/suplementy.Dzieki Gosi(gd 3334) mam zapas Omegi dla synka jescze na 2-3 miesiące za co jestem jej bardzo wdzięczna.Wszystko inne kupuje sama

Re: Postanowiłysmy zrezygnować z Akcji na DD

gd_3334 napisała: > jeśli chodzi o punkt 1 zapraszam do mnie do Gdańska a takowego przedstawie ;) m > ieszka w domu obok Ja nie twierdzę, że takich nie ma!!, tylko, że ja takiego nie widziałem. Poza tym, zawsze gdy ktoś mi obiecuje pokazanie takiego "cudaka" zawsze okazuje się

Re: potrzebna pomoc

gd_3334 napisała: > ktoś wie na jaką dzielnicę przeprowadziła się Ola? może nr telefonu? Napisałam na maila. -- pomoz-amelce.pl

Re: mydło

gd_3334 napisała: > t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRf2Bc8udwDf8Omhox79FVOQsSz0AuTOaV7nPcswDtmwtP3XQPFEvn66aYA > tak wygląda szczerze

1 2 3 4 5 6