witam potwierdzam odebranie ostatniego przelewu . Razem uzbieralysmy na zakupy dla Gosi 400 zl , dziekuje :) Liste zakupow skonsultowalam z Gosia wczoraj . Wiekszosc zakupow juz zrobiona , dzisiaj koncze zakupy i jutro rano kurier zabiera paczke- Gosiu spodziewaj sie jej w srode do poludnia . Po
dodoałam zdjęcia jejek, na swój profil :)
Dodam jeszcze,że ja szczęście do ludzi mam jednak.Mądrych i dobrych spotykam sobie na tym łez padole:)Pomogłyscie mi jak byłam w czarnej d... .Zawsze o tym pamietac bede.Od jakiegos czasu tara 13 i Gosia - gd 3334 pamietają o moim synu całkiem bezinteresownie.Jestem im za to niezmiernie wdzieczna
gd_3334 napisała: > firmie produkującej Polytar skończyło się pozwolenie na dziegiedz czyli to śmie > rdzące z czego szampon jest zrobiony. O tym samym składzie jest dostępny szampo > n Pix też 1% dziegdz cena ok 8 zł za 100 ml Powtarzasz pierdoly bedące legendami miejskimi
Gosiu zaraz pisze maila:) Dopiero niedawno wróciłam od lekarki ,gdyż boli mnie cała prawa strona pod żebrem i promieniuje ,az do ramienia tak że ciężko oddychać.Zrobili morfologie i próby watrobowe ,podwyzszone wbc,rbc-nieznacznie,oraz aspaty.Na poniedziałek przed chemią mam USG na 9.00 i z wynikie
dziewczyny ja tez idę 26, mam stałe miejsce i stoły mogę się podzielić z którąś z Was niestety tylko z jedną bo ciuchów full, gd_3334@gazeta.pl
gd_3334 napisała: > a co z kliniką Chirurgii Plastycznej i Leczenia Oparzeń w akademii? nie moga Wa > m udzielić pomocy? w jakiej dzielnicy mieszkacie? Witam serdecznie , chodzimy co dwa tygodnie a akademii medycznej w Gdańsku, ale tam nie ma pomocy tylko kontrola lekarska
Moim celem nie było atakowanie Bożeny.Ja mam troje dzieci ale faktycznie tylko syn bierze probiotyki.Z tym.że oprócz probiotyku MUSI brac tez inne leki/suplementy.Dzieki Gosi(gd 3334) mam zapas Omegi dla synka jescze na 2-3 miesiące za co jestem jej bardzo wdzięczna.Wszystko inne kupuje sama
gd_3334 napisała: > jeśli chodzi o punkt 1 zapraszam do mnie do Gdańska a takowego przedstawie ;) m > ieszka w domu obok Ja nie twierdzę, że takich nie ma!!, tylko, że ja takiego nie widziałem. Poza tym, zawsze gdy ktoś mi obiecuje pokazanie takiego "cudaka" zawsze okazuje się
gd_3334 napisała: > ktoś wie na jaką dzielnicę przeprowadziła się Ola? może nr telefonu? Napisałam na maila. -- pomoz-amelce.pl
gd_3334 napisała: > t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRf2Bc8udwDf8Omhox79FVOQsSz0AuTOaV7nPcswDtmwtP3XQPFEvn66aYA > tak wygląda szczerze