Cześć dziewczyny. Nie wiem czy kochana BJ32

nie wyrzuci mi tego wątku stąd na inny dział, ale spróbuje (wybacz BJ

)
Tak więc- z przyczyn losowych jesteśmy zmuszeni w trybie natychmiastowym zmienić mieszkanie. No i znaleźliśmy dzisiaj jedno naprawde taniutkie ALE (no właśnie-zawsze ale)- segment w dużym pokoju masakra- nie jestem estetką, ale mój roczny Szkrabek jest bardzo ciekawski- wszędzie zagląda, a w segmencie są popsute dolne szafki znaczy się-drzwiczki. I to w taki sposób, że non stop mały miałby przytrzaśnięte paluchy (nie daj boże jeszcze Niunia by sie oparła o nie to już całkiem tragedia), szyba w witrynce pęknięta-kolejne niebezpieczeństwo... Nastepna sprawa to dywany- wiele już przeszły, ja nie znam "ich" historii i prawde mówiąc boje się żeby młody biegał na czworaka po nich (ząbkuje ciagle i rączki wiecznie w buzi..) i nawet moje szorowanie na kolanach nie wiele by dało...
No i moja prosba jest taka- wiem, że ludzie często oddają, wyrzucają różne rzeczy. Może któraś z mam Z GDAŃSKA (nie jestem w stanie pokryć kosztów wysyłki) zmienia wnętrze? Wiem, że nie każdy oddaje za darmo, ale może w jakiejś naprawde okazyjnej cenie?
Przydałby mi sie jakiś dywanik- do dużego pokoju i do dzieci.
W farby mam nadzieje sama zainwestować. Chciałabym ogólnie ozdobić sama ściany w mieszkaniu, ale myslę że zakup specjalistycznych rzeczy do realizacji mojego pomysłu przekroczyłby Nasz budżet ...
Zatem jeśli któraś mama chciałaby Nam pomóc- bardzo bym się cieszyła
Oczywiście nadal gdyby któraś mamusia miała zbędne mleczko modyfikowane-3, bądź pampersy, lub ubranka bardzo chętnie przyjmę.
Pozdrawiam