177 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Są grzyby!

Re: Są grzyby! e-zybi 29.09.19, 20:08 Re: Są grzyby! zolza670 29.09.19, 20:15

Re: Odkrycia kulinarne 2015

Pierogi z kapustą i grzybami. Zawsze uważałam pierogi za potrawę dla tytanów. I to jeszcze z kapustą i grzybami?! A okazało się że nawet śmiertelnicy potrafią :). I leczo. Się rozmarzyłam. Mniam.

Re: Co to za grzyb?

Ach gdzieś www uciekło: www.uszik.com/wp-content/uploads/2015/07/Magic-Macro-Photo-Mashrooms_15.jpg

Co to za grzyb? (początek wątku)

Witam wszystkich. Czy ma ktoś może atlas grzybów, żeby sprawidzć co to za grzyb? uszik.com/wp-content/uploads/2015/07/Magic-Macro-Photo-Mashrooms_15.jpg Wszystko wskazuje

Oto Inicjatywa- klasyfikator grzybów (początek wątku)

rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 17 maja 2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy (Dz. U. Nr 115, poz.672). w dniach 28 – 30 września 2015 r. organizuje KURS

Grzyby w okolicach Sierakowa (początek wątku)

Wczoraj raczej na spacerku niż na grzybobraniu bo szału nie było i zbieraczy też nie widać, po trzech godzinach spędzonych w puszczy okolice Sierakowa i oto efekt : https://youtu.be/1Zvo6ZSMZEE Grzybki z Sierakowa 2015 -- agencja eventowa attis.pl organizator i obsługa imprez wynajem

Urlop wrzesień 2015 (początek wątku)

Szukam odludnego miejsca na wrześniowy urlop dla dwóch starszych osób i psa. Interesuje mnie cisza, święty spokój, grzyby, ryby i las. Będzie to pobyt 3-tygodniowy ale koniecznie z dala od ludzi, w lesie sosnowym i jak najbliżej jeziora. Domek w pełni wyposażony i koniecznie z kominkiem (nie kozą

Re: Urlop wrzesień 2015

Zapraszam do Jasieńca nad jeziorem Gołdapiwo, pomiędzy Węgorzewem a Giżyckiem. Wymarzone miejsce do wypoczynku letniego bez zgiełku i hałasu. Dom położony w lesie nad jeziorem pełnym ryb i grzybów. Na miejscu dobrze zaopatrzony sklep. Do dyspozycji kuchnia gazowa, łazienka ,obiady można gotować

Re: Pomidoruję 2015

zbierają grzybów). -- https://forum.gazeta.pl/forum/f,24677,Kobiety_i_Faceci.html Lepiej grzeszyć, a później żałować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło

Re: Okazje - promocje, rabaty itd. 2015

Czy ten wątek jest jeszcze aktualny? W Merlinie kupiłam za 8 zł z groszami "Tato pojedżmy na grzyby". Przy zamówienie za 24 zł z groszami, dostawa do RUCH-u gratis. https://merlin.pl/tato-pojedzmy-na-grzyby-markus-majaluoma/4920994

Re: Poród na Żelaznej 2015

Rodze trzeci raz. Pierwszy szpital z grzybem na ścianie, obskurnymi łazienkami, położnictwem tuz obok bloku porodowego, niezyczliwym personelem. Nic mi juz nie straszne. Na Żelaznej za drugim razem zaliczyłam po porodzie i patologie ciąży i korytarz. Ale ja tam niewrażliwa widac jestem.

Re: Ratunku!!!Mam dosc zycia z grzybem

Skontaktuj się tutaj. Wszystko zliwidują na zawsze. Żadnych leków, to pogarsza! ajurweda-w-biznesie.blogspot.com/2015/08/wyniki-testu.html -- agatka0202

1 2 3 4 5 6