Dodaj do ulubionych

Urlop wrzesień 2015

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.06.15, 11:55
Szukam odludnego miejsca na wrześniowy urlop dla dwóch starszych osób i psa. Interesuje mnie cisza, święty spokój, grzyby, ryby i las. Będzie to pobyt 3-tygodniowy ale koniecznie z dala od ludzi, w lesie sosnowym i jak najbliżej jeziora. Domek w pełni wyposażony i koniecznie z kominkiem (nie kozą). Domki na terenie ośrodków wczasowych nie wchodzą w rachubę jak również wszelkiego rodzaju agro. Miejsce jest raczej obojętne ale najchętniej Kaszuby, Mazury,..... Proszę o przesyłanie ofert ze zdjęciami.
Obserwuj wątek
    • mir.obo Re: Urlop wrzesień 2015 30.06.15, 12:05
      To może coś z tego: www.noclegownia.pl/search.php?query=&miasto=&category=3®ion=8&location=2
      • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 30.06.15, 21:19
        Dziękuję za namiar. przejrzałem wszystkie oferty ze stronki i niestety ale nie spełniają one moich oczekiwań.
        Za tłoczno, albo bez kominka, bez lasu, daleko do wody, itp.
    • bmsien Re: Urlop wrzesień 2015 01.07.15, 13:00
      Woj. Podlaskie, Puszcza Białowieska, znalazłam takie domki:
      1. propozycja nr 1
      2. propozycja nr 2
      3. propozycja nr 3
      4. propozycja nr 4
      5. propozycja nr 5

I cała strona o gospodarstwach/kwaterach znajdujących się wokół Zalewu www.agrokwatery.siemianowka.pl/ Starałam się wybrać miejsca z jak najmniejszymi domkami i jak najbliżej Zalewu, z kominkiem, a lasów tam pełno.
      Nasz własny dom prawie by pasował ;), bo jest kominek i wyposażona kuchnia, bardzo mała wieś tuż przy lesie ale do Zalewu mamy 10km a w odległości kilkuset metrów tylko dwie rzeki, a i sam domek jest duży.
      • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 03.07.15, 09:49
        Stronka ciekawa, ale nie tego szukam. Jak już pisałem są to dwie bardzo starze osoby i jezioro musi być blisko domku ( w zasięgu wzroku) i najlepiej gdyby było to w lesie sosnowym. Takie wymagania wynikają z konkretnych potrzeb. Dziękuje za lini
      • zenobi11 Re: Urlop wrzesień 2015 27.07.15, 14:33
        Propozycja nr 1 wygląda interesująco, tylko to ciągle na terenie wsi...A szukaliście sami w necie?
    • Gość: tessi Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.15, 20:52
      Zapraszam do Jasieńca nad jeziorem Gołdapiwo, pomiędzy Węgorzewem a
      Giżyckiem. Wymarzone miejsce do wypoczynku letniego bez zgiełku i
      hałasu. Dom położony w lesie nad jeziorem pełnym ryb i grzybów. Na miejscu
      dobrze zaopatrzony sklep.
      Do dyspozycji kuchnia gazowa, łazienka ,obiady można gotować samemu
      lub wykupić w pobliskich ośrodkach wczasowych..Do
      jeziora 100 metrów.Niestety nie ma kominka ponieważ w okresie letnim z reguły jest ciepło.
      Codziennie świeża dostawa nabiału ,jaj, od pobliskich rolników za
      niewielką cenę. CENA ZA domek 1000 ZŁ ZA trzy tygodnie.
      tel.530593215
      • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 03.07.15, 09:53
        Dziękuje za ofertę. Co do kominka to niestety ale się nie zgodzę. Jeżdżę od kilku już lat we wrześniu na urlop i z ty ciepłem bywało bardzo różnie. Stąd konieczność kominka w domku. Obejrzałem na google to miejsce i stwierdzam, że jest tam sporo domków. Stąd niestety ale skorzystam.
    • Gość: Janek Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.15, 16:05
      Zapraszam na Mazury w okolice Olecka nad jeziora Litygajno, Łaźno oraz Puszczę Borecką.
      Warunki spełniam w całości.
      Proszę o kontakt 508 942 948 lub janrut@op.pl
      Pozdrawiam. Jan Rutkowski.
    • martawojt Re: Urlop wrzesień 2015 10.07.15, 11:15
      witam jeżeli chodzi o coś takiego to zapraszamy
      www.mazury.pc.pl/domy-i-domki/271-Caloroczny-domek-nad-stawem/
      • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 10.07.15, 22:39
        miejsce faktycznie urocze, ale staw mnie nie interesuje i jak dla starszej osoby to za daleko jest do lasu.
    • Gość: sielanka Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.play-internet.pl 11.07.15, 13:35
      Absolutnie odradzam pobyt w Ostrowie Pieckowskim!!! Teren jest faktycznie bardzo ładny, ale właśnie stamtąd wróciłam, skracając pobyt (nie zwracają pieniędzy za skrócony pobyt). Zimne noce i chłodne dni spowodowały, że rozchorowałam się ja i wnuki! W domkach (okropnych!) jest bardzo zimno, brakuje albo ciepłej, albo zimnej wody, pełno dziwnego robactwa. Woda w jeziorze brudna jak zupa grochowa! NIE POLECAM!!!!! Stanowczo odradzam!
      W ubiegłym roku spędzałam wczasy w ośrodku Rusałka, miejscowość Warchały. Jest droższy, lecz godny polecenia. Domki komfortowe, kabiny prysznicowe, w każdym domku ogrzewacz olejowy na wypadek zimna. W każdym domku tv, wspaniałe wyżywienie, cudowna obsługa.
      Do jeziora czystego jak woda z kranu kilkadziesiąt metrów. Równie cudny, choć mniejszy niż w Ostrowie Pieckowskim teren. W pobliżu dobrze zaopatrzony sklepik, gdzie można zamówić nawet produkty, których nie ma. Właściciel na moją prośbę dostarczał wszystko co zamówiłam następnego dnia. Jeśli tam mają jeszcze wolne miejsca (bo ośrodek jest oblegany) gorąco go polecam. Rusałka należy do miejsc, do których bardzo chętnie się wraca. Cała oferta przedstawiona w necie jest zgodna z prawdą, nie ma w niej kłamstw, jak to ma miejsce w Ostrowie Pieckowskim. W razie dalszych pytań podaję adres: sielanka@spoko.pl
    • Gość: Robert Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.152.144.35.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.07.15, 07:19
      Polecam Leśniczówkę Jednorożec na Mazurach..W samym srodku lasu .cisza i spokój :)
    • Gość: Chata las woda Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.rev.pro-internet.pl 19.07.15, 12:48
      Siedlisko w lesie na Kaszubach, do zamieszkania zabytkowa chata gburska ze współczesnymi wygodami. Może być z psem - to kwestia uzgodnienia szczegółów - tutaj
      Miejsce z prawdziwym klimatem
      • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 20.07.15, 19:43
        Miejsce jest fascynujące i spełnia wszystkie moje kryteria. Niestety ale cena jak dla dwóch bardzo starszych osób (i psa) jest zaporowa.
    • Gość: Robert Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.183.177.51.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.07.15, 19:46
      Leśniczówka Jednorożec www.lesniczowka.mazury.pl polecam
      • Gość: ania Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.15, 14:59
        proponuję zostać w domu bo nie znajdzie pan odpowiedniej dla siebie oferty....
        • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 26.07.15, 11:39
          takie odpowiedzi pozostawiam bez komentarza ..........
          • Gość: frank Re: Urlop wrzesień 2015 IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.15, 21:01
            jak przeczytasz wszystkie twoje wpisy i wymagania jakie stawiasz i w dodatku ten on inclusive ma być za grosze to rzeczywiście siedź w domu i nie zawracaj głowy .rzeczywiście nie ma co komentować.
            • janusz12-sonia Re: Urlop wrzesień 2015 03.08.15, 18:55
              jeżeli nie masz nic do zaoferowania, to podłącz się pod inne tematy na forum.
    • Gość: turysta Re: Urlop wrzesień 2015 IP: 185.58.50.* 26.08.15, 10:06
      napewno nie znajdzie .zawsze będzie czegoś brakować albo będzie za drogo.to skąpy malkontent.
    • agatao407 Re: Urlop wrzesień 2015 10.10.15, 21:04
      Domek na Kaszubach w lesie bliziutko jeziora i to z kominkiem: www.zielonazagroda.eu/ - mieli wystarczająco dużo zdjęć na stronie żeby nas zachęcić i nie żałujemy, bo cudownie spędziliśmy tam wczasy ze znajomymi i dziećmi. Polecam, poza sezonem mają zniżki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka