barbarita38 kiedy miałaś robione invitro i w jakich odstępach czasu. ja jestem przerażone i niewiem co mnie teraz czeka. przykro, że nas to spotyka a ty masz mrozaczki?
. Poród na 29 lutego/1 marca 2016 r. wpisał mi w kartę. Założyli mi kartę ciąży i zlecili badania mocz, morfologia, glukoza. Pobrali krew do progesteronu. I mówił że wszystko jest jak najbardziej ok, kolejna wizyta za 2 tyg ;) widać było jak to serduszko 2 mm miga, tzn tak bije. na tym monitorku
, wynik negatywny ale to chyba nikogo nie dziwi. IUI miałam w marcu. Po nieudanym zabiegu lekarz zlecił dodatkowe badania hormonów, wyszedł za wysoki kortyzol, 17 OH progesteron, FSH i prolakyna. Na wizycie kontrolnej po badaniach dostałam leki Euthyrox 25 i Dexamethason i po dwóch cyklach miałam
Monika Dlaczego czekasz z transferem aż do marca?? -- I podejście In-vitro IMSI ,klinika Invimed Wrocław, Nieudane... :-( Niepłodność męska+ niskie AMH 1,1 "Jeśli potrudzisz się jak należy, będziesz miał wszystko..." ... a teraz wszystko od nowa...
No w takiej sytuacji to rozumie :D więc dla ciebie szczęśliwy będzie marzec :) -- I podejście In-vitro IMSI ,klinika Invimed Wrocław, Nieudane... :-( Niepłodność męska+ niskie AMH 1,1 "Jeśli potrudzisz się jak należy, będziesz miał wszystko..." ... a teraz wszystko od nowa...
Ja jak narazie jestem w martwym punkcie mieliśmy w marcu zacząć całą procedure in-vitro ale zmieniliśmy zdanie chcemy zmienić życie sprzedać gospodarstwo rolne kupic dom lub mieszkanie i zacząć in-vitro w styczniu na spokojnie bez stresu żeby skupić sie tylko i wyłącznie na in-vitro
Natalka sama histeroskopia to zabieg diagnostyczny ale jeżeli jest wykonywana miesiąc przed przewidywanym transferem to wtedy robią ze scretchingiem. Niekiedy kobiety robią histeroskopia nie tylko przy invitro ale również z różnych innych powodów. Scretching to nic innego jak "zeskrobanie" sluzowki