masz @. Ważne. Pozdrawiam.
Dziękuję! odpisałam i również ciepło pozdrawiam
Jagoda pyta: Czy lizak jest słodki ?? Odpowiedź Kryształowej Kuli: Wygląda dobrze Jagoda pyta: Czy jestem lubiana na kotku.pl?? Odpowiedź Kryształowej Kuli: Oczywiście Uwielbiam ją !!!!:-D:-D:-D Jagoda pyta: Czy sysiek4444 mnie lubi ?? Odpowiedź Kryształowej Kuli
Gość portalu: jagoda4444 napisał(a): > szkoda, że niektóre posty moje są wycinane. Pozdrawiam Nic co zostało napisane w tym wątku nie zostało usunięte ... Pozdrawiam . -- Otomin
jagoda4444 napisała: > Żadna mądra kobieta nie puści dobrego męża". Nawet się > z nią trochę zgadzam i tu jest szansa(mała bo mała ale zawsze), że któraś ex nie była mądrA;)
jagoda4444 napisała: > Moja córka jest w trakcie matury.. Ja to wiem Jagoda, po każdym egzaminie była rozmowa co było w miarę łatwe, a co trudne..Dużo wzajemnych komentarzy, i śmiechu, i narzekania na niezrozumiałe zadania. Chyba tak powinno być. Pozdrawiam rodziców zdających dzieci
jagoda4444 napisała: > Teraz rozumiem, więc dogadaj się z własną córką i załóżcie te konto. > Jak przelw będzie miał dopisek: alimenty, to cokolwiek wymyśli twoja > ex to prawo jest po Twojej stronie. Dzięki serdeczne! O to mi właśnie chodziło.
jagoda4444 napisała: > No cóż może inaczej to widzę, bo moja córka nie dostaje gratisów od > ojca, nawet na Boże Narodzenie dostała od ojca w prezencie szmpon > do włosów :), więc na ekstra wydatki typu wycieczka, studniówka, > zakup większych rzeczy i tak tylko może liczyć na
jagoda4444 napisała: >No i ten wątek poprawił mi humor - bo może > jest jakieś jutro? a co dopiero 30 lat. Więc może lepiej wyobrazić sobie > przyszłość za dziesiąt lat niż to niepewne jutro. I jest mi lżej I wlaśnie po to jest to forum:)
jagoda4444 napisała: Alex w swoim zacietrzewieniu to właściwie > > chyba zrobisz jej wielką uprzejmość z tą walką o unieważnienie małżeństwa > kościelnego. Chyba,że zrobi to dla siebie.Może kedyś znowu pokocha,a jeśli będzie to np.panna,dla której ślub kościelny jest ważny
jagoda4444 napisała: > Przepraszam ale piszę to wszystko z uśmiechem na twarzy. Rozmarzyłam > się.....ojjj rozmarzyłam. Hmmmm....w pozwie rozwodowym także użyłam słowa jak > to napisał alex FIKCJA. Pomimo 20 lat małżeństwa i 2 dzieci. Ojjjj ile ja bym > dała aby mój
jagoda4444 napisała: > A mnie smutno, jak przeczytałam na forum Brak Seksu w Małżeństwie wątek Łatwe > kobiety - noo czyli rozwódki Nasłuchałam sie tylu bredni na własny temat, ze nie miałam wyjscia i musialam sie nauczyć mieć w d.. , i wstydzić sie tylko własnych uczynków
jagoda4444 napisała: > nikt tu nie płacze altz a widać, że problemy z nastolatkami jeszcze przed tobą. > Osobne pieniądze mogą być jak się mieszka osobno i tyle. Dobrze, że nie płacze. Kłopoty z nastolatkami już miałem długo i mam obecnie również. Osobne pieniądze muszą być i tyle
jagoda4444 napisała: > Można dobrze wychowane dziecko zepsuć dając możliwość dysponowania alimentami ( > dziecko mieszkające z rodzicem) a problemy z tego wynikłe JAK zwykle spadną na > rodzica z którym dziecko mieszka i o tym druga strona nie myśli bo i po co lepi > ej