82 wyników w czasie 69 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: PPomocy szukam szablonu

> i przy okazji: z tego co sie orientuje, zdjecia zamieszczane w watkach > autorskich naleza do autora - i akurat to, ze sa publikowane w sieci niczego tu > nie zmienia. nadal jest to 'kradzieza' zdjec - jakkolwiek strasznie by to nie > brzmialo. Nie Droga Fuzzy:-) Zdjecia

Re: AEGON - darmowe szkolenie?;/

teraz już telemarketerów nie zatrudniają, dyrekcja się zmieniła.. skoro koleżanka pracowała bez umowy - jej wina. Ja bez umowy nie kiwnęłabym nawet palcem, a co dopiero pracować i jeszcze czekać na wypłatę.. drogi jakkolwiek123, sprawdź jaki mają kapitał zakładowy.. i policz ilość cyferek :)

Re: ASP

buka-123 napisała: > Moje dziecko kończy architekturę i okazuje się, że roboty nie ma. jaki kierunek kończy? Zresztą, nieważne. W urzędach budowlanych wszystkich szczebli tak brakuje ludzi, że biorą każdego, kogo jakkolwiek można przykleić do tematu. -- snajper55 napisał

Re: Ulubiony bankier Łodzi w tarapatach

presse123 napisał: > W ramach ocieplania wizerunku > twórca wielu raportów służbowych liczy na zaskarbienie sobie > przychylności w oczach nowej ekipy komisarycznej Łodzi. Jakiej "nowej ekipy" ?!!! Chyba jeszcze nowszej :DDDD Trudno się spodziewać, by mgr Słodki, którego

Re: Splątany i wzięty -quiz

nikodem123 napisał: > > Splątany pacjent oznacza zupełnie coś innego niż poplątany pacjent, na przykład. Jakkolwiek oba przymiotniki należą do języka medyków. Splątanego wiki zna - a poplątany? Niezrównoważony? > > Ciekawszym wyrazem jest: "wzięty", szczególnie lubiany

Aż trudno to pojąć

Muszę powiedzieć, że mnie aż trudno sobie taką sytuację wyobrazić. Z jednej strony to, że ktoś może się aż tak rozgadać na zajęciach, a z drugiej, że go wypraszam. Bo to ostatnie jest przecież nie mniej niegrzeczne od przeszkadzania. Nie wiem, może miałem szczęście do studentów... Jakkolwiek

Re: dlaczego ztm likwiduje linie, zamiast je doda

No cóż, jakkolwiek by nie było, to łącząc 147 ze 151 tracą na tym, tym razem Ci, którzy 147 jeździli przez Saską Kępę, Al. Zieleniecką, do dworca Wschodniego. Ja wiem, że jest jeszcze np. 123, albo 146, ale jedno daleko i rzadko, drugie jeździ okrężnymi drogami. Dla mnie to żaden luksus, gdy

Re: Po Twojej wypowiedzi tym bardziej

Turzyco, jakkolwiek to nazwiesz: wgłębienie, które występuje między "boczkiem" czy też abc123 a tyłkiem, powodując coś, co nazwałaś nawisem, nie jest według winą biodrówek, jestem tego pewna. Jest winą obwisłego i sflaczałego tyłka, nieistniejących mięśni skośnych brzucha i pleców. To i tylko

Re: Po Twojej wypowiedzi tym bardziej

> Turzyco, jakkolwiek to nazwiesz: wgłębienie, które występuje między "boczkiem" > czy też abc123 a tyłkiem, powodując coś, co nazwałaś nawisem, nie jest według w > iną biodrówek, jestem tego pewna. Jest winą obwisłego i sflaczałego tyłka, niei > stniejących mięśni skośnych

Re: Policzmy czołgi pomniki w Polsce ;-)

Niezupełnie. Kiedy ta lista powstawała kilka lat temu- z całej Polski wysyłano autorowi fotki czołgów pomników. I jakkolwiek ta lista nie jest kompletna (jak widacod 2010 nie aktualizowana)- to wystarczy ją uzupełnić zamiast tworzyć na nowo. Ale Wasz wybór. "Jak bym chciał iść na łatwiznę to bym

Re: Policzmy czołgi pomniki w Polsce ;-)

maxikasek napisał: > Niezupełnie. Kiedy ta lista powstawała kilka lat temu- z całej Polski wysyłano > autorowi fotki czołgów pomników. I jakkolwiek ta lista nie jest kompletna (jak > widacod 2010 nie aktualizowana)- to wystarczy ją uzupełnić zamiast tworzyć na n > owo. Ale

Re: Atak nożownika w piaskownicy

123pik napisała: > raczej Made in Seba + KAryna > > jak wszystkei inne Nikolki , Dżesiki i BRajany O ile dziewczynkom czasem przytrafiają się jakieś ewidentnie importowane imiona, to jeszcze nie trafiłem na chłopca, który by bez "pochodzeniowego" powodu miał coś w

1 2 3 4 5 6