178 wyników w czasie 94 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

czyli wypełnień też nie mają?

mam 1 na 120/60 to mogę posłać i 2 komplety pościeli -- Jasiek ptasiek i tu też

moja lista:

ja mam 2 komplety pościeli wraz z ochraniaczami, przybornikami, ale tylko 1 wypełnienie 120x90 buty 2 pary na starsze dzieci dokupię jeszcze pieluchy tetrowe sztuk???? oto jest pytanie witaminy etc dla Joli i dzieci i niestety na tym będę musiała narazie skończyć, bo popsuł mi się wózek

Re: pomocy

Jasiek dostał na urodziny paczkę wafelków, było ich 36. Od razu podzielił się z wszystkimi pięcioma goścmi. Następnego dnia okazało się, że w konkursie promocyjnym Jasiek wygrał wielkie pudło tcyh samych wafelków - było ich aż 120. Ile wafelków trafiło do brzucha Jaśka? -- To jest losowo

Re: Szczepionka skojarzona

sami sie zdziwili w przychodni. no ale w innych aptekach ta szczepionka kosztuje ponad 120. -- ewa i JASIEK lipiec

Re: dzisiaj nadrabiam frekwencję :-)

wzrost 56 cm, obecnie: ok. 8500 i 73 cm. Umiejętności: siedzi stabilnie, trzymana za rączki podciąga się do stania, nagminne turlanie sie po podłodze. Zębów brak. * hratli * Ewa * ??? * Jasiek Ola wcina jabluszko z marchewka - sloiczek 140 ok. 11-12, ok. 15 zjada z 70 zupki jarzynowej, i o 18

Re: przestałam czytać

Są podręczniki po 800 stron i są harlekiny po 120. -- Jasiek urodził się 23.10.2005r. o godz. 18.20

Re: Czeeeeść

Cześć wszystkim!! -- Zawsze pierwsze. Jasiek <a href="<a href="tickers.baby-gaga.com/p/dev120pb___.png""

Re: zeberko jakie wrażenia po Op. z Narni?

nie strasz :) -- Zawsze pierwsze. Jasiek <a href="<a href="tickers.baby-gaga.com/p/dev120pb___.png""

A latem czeka na nas....

tryiumfalny powrót do BIKINI!!! -- Zawsze pierwsze. Jasiek <a href="<a href="tickers.baby-gaga.com/p/dev120pb___.png""

Tak mi się marzy...... (początek wątku)

, Jaśku, urodzisz się za jakieś trzy miesiące, a Twoi starzy mają juz takie plany na czerwiec, że ho, ho :) -- Zawsze pierwsze. Jasiek <a href="<a

Re: Szybcy, głośni..wściekle głośni :)

Gula, jak skoczy, to i dwa jaśki będą Cie koić ;)))) -- https://images.okazje.info.pl/p/inne/2634/th120/schleich-wiewiorka-14367.jpg

Re: Szukam Towarzyszki na wakacje w Egipcie

jasiek120 napisał: > amon-re - a co ma piernik do wiatraka? Posty trzeba rozumieć. Dokładnie ! Kontekst odpowiedzi też :-) Co do jednego się z Tobą zgadzam - nie ma sensu dyskutować.

Re: Szukam Towarzyszki na wakacje w Egipcie

Jasiek120 wkurzony ze się nie załapie :-)))) Nie martw się nic, moze jakis miły pan napisze tez jakąś oferte skierowana także i do Ciebie. -- PISIOR - Prawo i Sprawiedliwość i Ojciec Rydzyk Rozebrane zdjęcie mojej żony!

Re: określenie płci

Jak bedzie wstydliwy i ścisnie pupke to nic nie zobaczycie :) Zależy jak się maluch ułoży. -- Zawsze pierwsze. Jasiek <a href="<a

Re: ciąża po ciąży....znacie przypadki???

chodziłam do klasy z rodzeństwem - mysleliślelismy, że to bliźnięta. Dziewczyna była ze stycznia, jej brat z listopada..... nieźle, nie? :D -- Zawsze pierwsze. Jasiek <a href="<a

1 2 3 4 5 6