korag100 napisała: > Pade. Szczęśliwego Nowego Roku. Wiem, że nie na temat ale dawno Cię nie było. D > ziękuję za wszystkie rady. Nikt mi nie pomógł tak jak Ty. Bardzo, bardzo się cieszę i mam nadzieję, że lepiej u Ciebie💗 Dziękuję i wzajemnie😘 -- Celem jest konflikt
korag100 napisała: > Weź koleżankę na bok i powie > dz, że albo ona się spakuje i wyjeżdża najbliższym samolotem, albo Ty pakujesz > swoją rodzinę i wyjeżdżasz,. Roftl🤣
korag100 napisała: > A możecie podrzucić linka gdzie i co ujawniła? Nie, nie chce poznać adresu Much > y. Poprostu nic nie wiedziałam. Ujawniła na swoim IG - w story, więc już nagranie zniknęło. Zostały artykułu z opisem co pokazała i co za pierdoły wygadywala
korag100 napisała: > Ja niestety nie znam w Łodzi. Ale sama miałam artroskopię i uraz dużo bardziej > skomplikowany. Polecam szczerze klinikę w Nieborowicach. Naprawdę super u mnie > podzialali. Tak jak juz kilka razy napisałam, interesuje mnie, z różńych względów, tylko
korag100 napisała: > Dziekuje za odpowiedź. Szkoda, że nie ma. Akurat dobrze, że nie ma, z powodów psychologicznych. Przy nadziei na wcześniejsze wyjście kara jest odczuwana jako dotkliwsza. Przy braku nadziei skazany urządza się w d.., a do tego jest bezkarny.
korag100 napisała: > Nigdy nie pytaj nikogo ile zarabia. Albo Cię rozśmieszy albo wku....wi. A to fajne jest ! :-D -- PIS=DROŻYZNA
korag100 napisała: > Ale jaka głupotę? Syn nie zostawał z psem nigdy sam. Nie wychodził z nim. Dziś > śpią w jednym łóżku czasem. Serio lepiej uśpić wszystkie psy że schronisk niż d > ać im szanse ? Można po prostu dawać szansę mniejszym psom, które w najgorszym wypadku
korag100 napisała: > Moim zdaniem to nie zawsze jest wszystko czarne albo białe. Owszem jest. To tylko zwierzę
korag100 napisała: > Teraz się zastanawiam czy to nie błąd że względu na bezpieczeństwo. Podzielicie się opinia ? Z synem też chyba zrobiłam błąd, bo jego pierwsze auto było małe, więc nie bardzo bezpieczne (sam je znalazł i chciał). Ale przynajmniej szybkie nie było 😉. Chłopak, który
korag100 napisała: > Alicji pytam Nie, to do asi było. -- tzw. "moderacja" na emamie: iwoniaw napisała: > Najgorsze jest to, że naprawdę już nie rozróżniam oryginalnych pasków od satyry na TVP...
korag100 napisała: 98 procent butów mam na szpilce. Zaw > sze tak chodziłam. I teraz mam chodzić na płaskim. A te dwa procent to jakie masz?