17 wyników w czasie 74 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Naproxen dla dziecka?

Dzięki raz jeszcze. Młody ma zapisane 2x250 mg. Tyle nie dam ( podaję ibuprofen 200 mg), ale jedną tabletkę... w koncu lekarz przepisał. I dość długo patrzył w kompa:), to chyba wiedział, co robi.

Antybiotyki NyQuil lub Tylenol flu + Naproxen

na >bakterie mamy antybiotyki, A teraz troche o antybiotykach. To sa po prostu silniejsze srodki przeciwbakteryjne i przeciwzapalne niz zwykly tylenol. Taki np. naproxen www.drugs.com/naproxen.html w dawkach do 250 mg

Re: leki

30mg 59 tabletek wazne do 2011 mst 60mg 10 sztuk wazne do 2011 mst 100 58 tabletek wazne do 2013 dexaven 4mg/1ml 7 ampułek ważne do 2010 pabi-dexamethason 10 tabletek wazne do 2012 apo- naproxen 250 30 tabletek orginalnie zamkniete wazne do 12.2009 lactulose Mip 500ml syrop 9,75g/15ml jest

Re: Mam 60 lat i boreliozę

Dokładnie fionka:)i włosy mi dęba stają:)że może być tak. Dostałam np.przesłodką informację jak mam używać Naproxen 250 na mój śmieszny ból i jak on mi się jeszcze przyda na inne bóle. Od 2 lat regularnie mnie lekarze rozczulają.....

czy to prawidlowo (początek wątku)

Czyto prawidlowo , jezeli przy ogromnym powiekszeniu wezla chłonnego - wykluczono świnkę, lekarz przepisal Bactrim Forte, po 6 dniach stosowania nic sie nie zmieniło i przepisal apo-naproxen 250. Nie skarżylam sie na żadne bóle, wezel dalej jest duży i b.widoczny, utrzymuje sie wysoka temperatura

Re: naproksen

Naproxen- tutaj sa tabletki po 250mg, 375mg i 500 mg. Przewaznie dwa razy dziennie. Inne nazwy w Ameryce Pln: Anaprox, Naprelan, Naprosyn, Aleve jest to lek z grupy niesterydowych p/zapalnych. dziala poprzez blokowanie produkcji enzymu regulujacego prostaglandyny obnizajac jej poziom, i

Badanie krwi a tabletki przeciwbólowe (początek wątku)

Witam 14 maja byłam zrobić badania: tsh,ft4,prl,lh,fsh. Od 1maja do 12 maja zazywałam leki przeciwbólowe(apap,apo naproxen 250 i ketonal forte-2tabletki) na ból zęba z racji tego ze nie mialam możliwosci wybrać sie do dentysty. Dzień przed badaniem krwi nie zazywałam zadnych leków. Czy przez te

Re: bolesne miesiaczki - pytanie cytrusowej

Zaczynam od odpowiedzi na to pytanie, bo krótsze. Naproxen 250-500 mg 3 razy dziennie (tabletki są po 250 mg i po 500 mg)od pierwszego dnia miesiączki a nawet od 1-2 dni przed., Mefacit 3x dziennie po 500 mg - tabletki sa po 250 mg, wiec dwie na raz. mefacit jest też w formie czopkow

Re: coffecorn

czas mogę wziąć kolejny apo-naproxen, ale w żadnym wypadku coffecorn! A dopiero na jakąś straszną migrenę, jak muszę koniecznie być "na chodzie" i poprzednie leki mi nie pomogły - mogę wziąć Cinie.

Nerwoból ręki. Pomocy. !!! (początek wątku)

Witam! Wczoraj położyłem się spać ok 1., a dzisiaj miałem maturę, o dziwo nie denerwowałem się przed egzaminem. O 5 nad rame obudziłem się z ręką pod brzu chem, z bólem w okolicy żył na lewej dłoni, zażyłem apo-naproxen-250 i na maturze zapomniałem o bólu... Gdy wróciłem do domu krzyczałem z