Korewa, Tadeusz Kudliń > ski, Kazimierz Kummer, Kazimierz Leski, Zdzisław Luszowicz, Zygmunt Łęski, Stan > isław Łoś, Franciszek Mientki, Janina Michalska, Leon Mirecki, Stanisław Murzań > ski, Tadeusz Niewiadomski, Kazimierz Ostrowski, Maria Okońska, Szymon Poradowsk > i, Leszek
forum.gazeta.pl/forum/w,567,159087224,159088343,Re_pochodzenie_zydowskie.html Dwa pierwsze z brzegu. Więcej nie chce mi się szukać. -- Pomóżcie Leszkowi. Jest ciężko chory i mieszka w skandalicznych warunkach: zrzutka.pl/bg8cyv
: forum.gazeta.pl/forum/w,567,159103296,159103296,Pamietacie_awanture_o_zasilki_dla_matek_dzieci.html Zobacz, jakie są reakcje. A potem możesz się dalej dziwić, że ludzie są tacy zawistni i obojętni na cudzą krzywdę. -- Pomóżcie Leszkowi. Jest ciężko chory i mieszka w skandalicznych warunkach: zrzutka.pl/bg8cyv
Przesadzasz. Właśnie wyszłam z angielskiego szpitala. I jeszcze w nim będąc właśnie w wątku o szpitalnym jedzeniu dla położnic opisałam posiłki w moim szpitalu: https://forum.gazeta.pl/forum/w,567,158732756,158758724,Re_Dalam_zycie_umre_z_glodu.html No widzisz, mam podobne zdanie - szpital to nie
to dziwne,że zbrodnia ludobójstwa,wymordowaniem w wyjatkowo bestialski sposób przeszło 100 tysięcy polskich obywateli zajmuje sie 1 człowiek?co robią pozostali? -- Paranoja i Schizofrenia siłą przewodnią motłochu.
99venus napisał: > tak się zastanawiam - od czego jest IPN?? Prof. Szwagrzyk robi co może .Ale wszędzie nie będzie.Więc za łopaty.
1982 w przeliczeniu na "dzisiejsze pieniadze" Cukier 1kg 13,73pln Mleko 2% 1l 2,98pln Śmietana 18% 0,25l 7,16pln Masło 0,25kg 17,9pln Ser żółty (Gouda) 1kg 56,7 pln Ser Biały 1kg 25 pln Margaryna 0,25 kg 8,95 pln Olej rzepakowy 1l 17pln Shab z koscia 1kg 107 pln Szynka z
Panie L. Piszesz Pan " Leszek.Zadlo Global Moderator Wiadomości: 1 567 Płeć: Mężczyzna Cuda Ducha Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe Status: Ekspert « 2013-05-14, 16
Leszek Żądło napisał na innym forum: Leszek.Zadlo Global Moderator Wiadomości: 1 567 Płeć: Leszek Żądło - regresing, huna, radiestezja, wahadełkowanie duchowe, rozwój duchowy, uzdrawianie duchowe Status: Ekspert « 2013-05-14, 16:24:55 » Cytuj Jak najbardziej w
: www.fakt.pl/Ksieza-donosza-do-Watykanu-na-arcybiskupa-Glodzia-Slawoj-Leszek-Glodz-imprezuje-pomiata-ludzmi-i-jest-alkoholikiem,artykuly,204371,1.html W tytule - "donoszą" ale dalej - "mają zamiar powiadomić papieża". No więc, niech to w końcu zrobią! Mają moje poparcie i myślę, że większości wiernych. Ja wierzę, że ci księża mówią prawdę ale czas żeby działać a nie udzielać anonimowo kolejnych wywiadów. Pytam, co może mi zrobić ksiądz
leszek567 napisała: > A mi kura zginęła ... Wartości 100tyś.? Może była to kura co składała złote jaja? -- Czas jest duszą świata. Wszystko co człowiek zwierzętom robi, wróci na człowieka spowrotem. (Pythagoras z Samos 570p.n.e.-510p.n.e.)
leszek567 napisała: > z umlautem , dziwne wiem , chociazem "polaczek" co to tylko krzyzykiem powinien > umiec sie podpisywac ....... Ale powracajac do tematu , cos sie naszej kochane > j mniejszosci niemieckiej w blond aryjskich glowkach pomieszalo do reszty z teg > o