84 wyników w czasie 10 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Czy Wasze mlodziez ma przyjaciol wsrod rodAng

2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: Czy Wasze mlodziez ma przyjaciol wsrod rodAng

nazwania się Anglikami, ale na pewno identyfikują się jako Brytyjczycy. -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: Wakacje 2025

Tak, jak wiadomo największe doświadczenie w temacie czarnych studentów mają biali ludzie 😂 -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: Wakacje 2025

Ale akurat kraje ościenne do tych, gdzie są wojny mają najwięcej uchodźców - UK przyjmuje naprawdę niewielki odsetek. Poszukaj sobie statystyk, gdzie jest najwięcej uchodźców. -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: Londyn-Berlin- Wrocław

Wrzuć w Google Maps i ustaw na transport publiczny - wyrzuca kilka opcji :) (ja mam dobre doświadczenia z planowaniem podróży pociągiem przez Google Maps). -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: "Kaz" Marcinkiewicz o małżeństwie z I

Odszedł w marcu 2013 wypadek miał miejsce w 2014 rozwod wrzesień 2015 -- wszystkie swinie byly rowne ale niektore byly rowniejsze. a to dlatego ze znaly numer tel do kogo trzeba

Re: Pociągi, dworce, kłopoty na kolei

Na dni od 28 marca 2014 do 12 kwietnia 2014 planowano przejazd Pociągu papieskiego przez 14 metropolii. Skład miał wyruszyć z Wadowic, a z sanktuarium łagiewnickiego miał zabrać ogień symbolizujący iskrę. Ogień ten miał być w lampionie, a ten przechowywany w kaplicy umieszczonej wewnątrz jednostki

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku X

Na dni od 28 marca 2014 do 12 kwietnia 2014 planowano przejazd Pociągu papieskiego przez 14 metropolii. Skład miał wyruszyć z Wadowic, a z sanktuarium łagiewnickiego miał zabrać ogień symbolizujący iskrę. Ogień ten miał być w lampionie, a ten przechowywany w kaplicy umieszczonej wewnątrz jednostki

Re: Kaków, dzielnice i okolice VII

Re: Wybór szkoły średniej - znowu

Zabawne, bo po egzaminie 11+ mieliśmy wysyp próśb o referencje do podań o stypendia sportowe w naszej drużynie rugby - chyba chłopakom egzaminy nie poszły najlepiej ;) -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: Wybór szkoły średniej - znowu

Też się obawiam, że wszystko wyjdzie po czasie. A z M nic się nie da przewidzieć - albo pokocha szkole albo jej znienawidzi i będziemy się męczyć. Jakiestam opinie mam, ale raczej od rodziców dzieci nie-SEN. Więc dla nas mało miarodajne. -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec

Re: Christmas 2025

Ponieważ w tym roku lecimy do Polski to wyglądamy jak Scrooge/Grinch i nie wyciągamy prawie żadnych dekoracji. Ale w pracy mam taki zasuw, że nawet nie mam zasobów o tym pomyśleć… 😭 -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: M and S

Zamawiam jedzenie z M&S przez Ocado co tydzień i nie ma żadnych problemów. Tak, lubię ich sklepy, chociaż na ciuchy czuje się jeszcze za młoda ;) -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

Re: M and S

A tak, szkolne ciuchy też u nich czasem kupuję, chociaż częściej chyba w Sainsbury (moje dzieci długo miały bordowe bluzy, które były mało popularne i nie wszędzie dostępne). -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023

1 2 3 4 5