08.05.25, 23:47
Ciekawe ile to jeszcze potrwa. Lubie tam robic zakupy i jedzeniowe i ubraniowe. Bylam dzisiaj w sklepie, polki prawie puste, ludzi nie ma. Jakies owoce kupilam. Potrzebowalam tez zrobic zakupy ubraniowe, ale zakupy online dalej zawieszone. To juz chyba ze dwa tygodnie trwa? Lubicie M and S?
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: M and S 09.05.25, 17:17
      Zamawiam jedzenie z M&S przez Ocado co tydzień i nie ma żadnych problemów.
      Tak, lubię ich sklepy, chociaż na ciuchy czuje się jeszcze za młoda ;)
      • wiwi1 Re: M and S 09.05.25, 17:38
        no tak, ja jestem pewnie bardziej w ich grupie wiekowej jesli chodzi o ubrania, chociaz dzieciom bielizne kupuje a jak byli mlodsi to szkolne uniformy. Musza miec inny system z Ocado. Bylam dzisiaj tez w Coop i tez puste polki
        • illegal.alien Re: M and S 09.05.25, 22:22
          A tak, szkolne ciuchy też u nich czasem kupuję, chociaż częściej chyba w Sainsbury (moje dzieci długo miały bordowe bluzy, które były mało popularne i nie wszędzie dostępne).
        • andgie Re: M and S 14.05.25, 16:40
          Co się dzieje? W moim lokalnym Coopie nie ma nic chłodzonego: mleka, mięsa, warzyw. Trochę suchego prowiantu. To już trwa trochę, a problem z dostawą warzyw dłużej. Dostałam e-mail, że mieli cyberatak. Nie mogę się oprzeć wrażeniu , że chodzi o coś innego, gorszego.
      • aniaheasley Re: M and S 09.05.25, 20:18
        Illegal, za mloda na M&S? Ja zaczelam tam kupowac jak bylam duuuuuzo mlodsza od Ciebie i nadal kupuje. Corki tez tam ubieralam jak byly male, tak do 10 roku zycia. Bielizne cala rodzina tam kupuje od zawsze. T-shirty tez, wszystkie takie same, biale i czarne, i potem nie wiemy ktora czyja.
        Bylam ostatnio w kilku ich sklepach, na Oxford Street, w Bromley, ludzi tyle co zawsze, towaru tez mnostwo wszedzie.
        • illegal.alien Re: M and S 09.05.25, 22:21
          Napisałam *czuje sie*.

Moja córka kupuje u nich spodnie szkolne, bo są elastyczne, ja lepiej odnajduje się w innych sklepach jeżeli chodzi o ciuchy.
    • wiwi1 Re: M and S 14.05.25, 21:33
      Ja to najbardziej chyba jestem zdziwiona ze M&S tak dlugo zajelo poinformowanie klientow co sie dzieje. Dopiero wczoraj dostalam maila czyli ponad dwa tygodnie po cyberataku ze dane klientow sa w posiadaniu przestepcow imie, nazwisko, adres, historia zakopow, data urodzenia i co tam jeszcze mieli w systemie. Niby to sie rozumie samo przez sie, jakkolwiek jakos tak M&S siedzi cicho i ogolnie malo informacji podaje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka