Dodaj do ulubionych

Londyn-Berlin- Wrocław

30.08.24, 18:04
Podpowiedzcie jak pociągiem dostać się z Londynu do Wrocławia docelowo? Chodzi mi o jakieś bilety-pass który można wykupić może coś co pozwoli podróżować elastycznie , jak najlepiej, wszystkie wskazówki podpowiedzi mile widziane. Jeśli ktoś jechal może podpowie te na co zwrócić uwagę czego unikać itd.Dziękuję
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Londyn-Berlin- Wrocław 31.08.24, 09:59
      Bez zadnej gwarancji, ze to tak wlasnie dziala ale z ciekawosci sobie poszukalam (bo wydawalo mi sie, ze "niedasie" :-D) www.seat61.com/Poland.htm#London_to_Wroclaw
      • niyaa Re: Londyn-Berlin- Wrocław 31.08.24, 10:45
        Da się da się - Polak potrafi 🤣 dzięki Glass! Popatrzę, bo pomagam znajomym zaplanować taka wyprawę z NI do PL którzy z przyczyn zdrowotnych nie mogą lecieć samolotem, zdrowie na taką trasę samochodem też nie pozwala zaś marzy im się pojechać … tylko dla pewności poprosili o pomoc w planowaniu żeby nigdzie nie utknąć
    • illegal.alien Re: Londyn-Berlin- Wrocław 01.09.24, 07:32
      Wrzuć w Google Maps i ustaw na transport publiczny - wyrzuca kilka opcji :) (ja mam dobre doświadczenia z planowaniem podróży pociągiem przez Google Maps).
      • niyaa Re: Londyn-Berlin- Wrocław 01.09.24, 12:09
        Zobaczę, dzięki!
    • wiwi1 Re: Londyn-Berlin- Wrocław 18.05.25, 17:35
      Wiem, ze watek sprzed roku, ale gdyby ktos byl zainteresowany podroza pociagiem UK - Polska, to prosze:
      www.youtube.com/watch?v=Y-X_3Ya_e2g
      www.youtube.com/watch?v=nmCcaUFvyic
      • wiwi1 Re: Londyn-Berlin- Wrocław 27.05.25, 23:51
        www.youtube.com/watch?v=3_mJ_lI_ZdE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka