W twoim spisie nie napisałeś nic o B12.Czy podajesz? Wogóle jestem zdziwiona ,że aż tak dużo tego tam:)
Właśnie jadę na pocztę odebrać przesyłkę,bardzo bardzo ci dziękuję:)
> ps. zrobiłem ostatnio sobie analize graficzną czakramów przednich i tylnich. wlasnie na te osobe:-)
jasne :) ksywkę ma GREEN994 skopiuj sobie fraze do google( nie mam pewności czy Agnitum nie usunie linka do strony www stąd podaje fraze do google ) "Grzegorz Zielonko" wrocław Robi takie analizy jak Analiza Obronnych Struktur Charakteru oraz Badanie Cech Urzeczywistnienia na Czakrama
Serdecznie dziękuję:) ps.Natalia nadal na antybiotyku to już miesiąc.Mimo podawania probiotyków(bo nystatyny już nie dostałam)ma obłożony język,czyli grzyb. Nie może się pozbyc anginy.Już mi rece opadają. marian770 a jak teraz synek po nystatynie? Nadal robi postępy?
marian-ile inozytolu mogę dac malej? Chcę kupic w poniedziałek.
Sorry, mialam sie na tym forum nie odzywac, ale o Concercie istnie brednie wypisujesz. Jakie uzaleznienie do konca zycia? wez najpierw przeczytaj ulotke, tego leku w ogole nie stoduje sie u doroslych! owszem, czytajac ulotke Concery mozna zejsc na zawal, ale niektorym dzieciom naprawde jest potrz
Witam Ja do marian770 Potrzebuję pomocy mam synka autyzm nigdy nie był zaszczepiony. Niewiele mówi zresztą dzięki Pan wpisom coś w ogóle zaczął. Bardzo proszę o kontakt patrykmit7@interia.pl
Mam do ciebie pytanie. Natalia po 3 tygodniowej przerwie znowu na antybiotyku.Wróciła angina:( Czy poprosic lekarza o nystatynę? Może teraz mi przepisze. Czy podawałeś podczas antybiotykoterapii? Czy poczekac i dac po antybiotyku?
Witam serdecznie Marianie właśnie zaczełam podawać córeczce DMG w płynie Behavior Balance i mam kilka pytań. Córeczka 2,5 roku poród naturalny niedotlenienie encefalopatia opóźniony rozwój psycho-ruchowy Proszę o pomoc i kontakt na meila jago_da12@gazeta.pl Dzięki bardzo
Moja córka ma 4,5 roku, od jakiej dawki Chlorelli powinnam zacząć? Czy potem zwiększać dawkę? I jak długo stosować? Dziękuję z góy za odpowiedź.
jelsi w tabletkach, to śmiało możesz zacząc po 3 tabletki 3 x dziennie. chlorella nawet w dużej ilości nie4 jest szkodliwa, to tak jakby zajadać glony.. natomiast musisz mieć na uwadze to czy córka nie jest zatruta rtęcią lub czy nie ma candidy. w obydwu przypadkach może pogorszyć sytuację
Zauważyłam,że DMG podajesz ostatni raz popołudniu.No właśnie,bo moja dostaje wieczorem i nie może zasnąć,wariuje do 23.Ja podaje 3x1.Czy tej B12 nigdzie u nas nie ma?
niestety tego Methylu B12 nie znalazłem nigdzie w Polsce, chociaż google znajduje gościa który sprzedaje to na portalu aukcyjnym www.bazarek.pl . ja kiedyś się kontaktowałem z tym gościem i on się nawet zgodził wysłać za pobraniem pocztowym ( płatnośc za przesyłkę u listonosza ) ale ostatecz
Wiesz może,czy jest do kupienia Cerebium Compositium na Ukrainie (bez recepty)? Koleżanka,ma mi przysłać Dekaris i może dostałaby i to:)
nie wiem. powinny być, widziałem w ukrainskich aptekach internetowych rózne preparaty firmy Heel. wydaje mi się że możliwe jest też że będą musieli sprowadzać z hurtowni ( nie bedą mieli na stanie ) stąd być może trzeba bedzie poczekać zanim to sprowadzą ( 1-2 dni ). tak przynajmniej jest w polsk
Witaj Na wstępie muszę wspomnieć, że nasze wibracje w odniesieniu osobistym (rok, miesiąc i dzień własny) mają drugorzędne znaczenie dla firmy, gdyż ta, w numerologicznym ujęciu, staje się jakby nowym, niezależnie działającym bytem. Dlatego najbardziej istotne są wibracje firmy, gdzie nazwa i data
tak wiem, nazwę mam już ustalona tylko szukam odpowiedniej daty która po zsumowaniu z nazwą da takze dobrą liczbę przeznaczenia
Bardzo Cię prosze o namiary, gdzie kupić DMSA. Gdzie Ty kupowałeś? Lepiej na e-bayu czy bezpośrednio w jakijś zagranicznej aptece internetowej? No i czy kupić na zapas czy sprawdzić jek reaguje dziecko i potem dokupić.?