236 wyników w czasie 82 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

marian770

W twoim spisie nie napisałeś nic o B12.Czy podajesz? Wogóle jestem zdziwiona ,że aż tak dużo tego tam:)

Dziękuję marian770:)

Właśnie jadę na pocztę odebrać przesyłkę,bardzo bardzo ci dziękuję:)

marian770

> ps. zrobiłem ostatnio sobie analize graficzną czakramów przednich i tylnich. wlasnie na te osobe:-)

Re: marian770

jasne :) ksywkę ma GREEN994 skopiuj sobie fraze do google( nie mam pewności czy Agnitum nie usunie linka do strony www stąd podaje fraze do google ) "Grzegorz Zielonko" wrocław Robi takie analizy jak Analiza Obronnych Struktur Charakteru oraz Badanie Cech Urzeczywistnienia na Czakrama

marian770 (początek wątku)

Serdecznie dziękuję:) ps.Natalia nadal na antybiotyku to już miesiąc.Mimo podawania probiotyków(bo nystatyny już nie dostałam)ma obłożony język,czyli grzyb. Nie może się pozbyc anginy.Już mi rece opadają. marian770 a jak teraz synek po nystatynie? Nadal robi postępy?

Re: marian770

marian-ile inozytolu mogę dac malej? Chcę kupic w poniedziałek.

marian770

Sorry, mialam sie na tym forum nie odzywac, ale o Concercie istnie brednie wypisujesz. Jakie uzaleznienie do konca zycia? wez najpierw przeczytaj ulotke, tego leku w ogole nie stoduje sie u doroslych! owszem, czytajac ulotke Concery mozna zejsc na zawal, ale niektorym dzieciom naprawde jest potrz

Re: Luteolina

Witam Ja do marian770 Potrzebuję pomocy mam synka autyzm nigdy nie był zaszczepiony. Niewiele mówi zresztą dzięki Pan wpisom coś w ogóle zaczął. Bardzo proszę o kontakt patrykmit7@interia.pl

Re: marian 770

Mam do ciebie pytanie. Natalia po 3 tygodniowej przerwie znowu na antybiotyku.Wróciła angina:( Czy poprosic lekarza o nystatynę? Może teraz mi przepisze. Czy podawałeś podczas antybiotykoterapii? Czy poczekac i dac po antybiotyku?

Re: marian 770

Witam serdecznie Marianie właśnie zaczełam podawać córeczce DMG w płynie Behavior Balance i mam kilka pytań. Córeczka 2,5 roku poród naturalny niedotlenienie encefalopatia opóźniony rozwój psycho-ruchowy Proszę o pomoc i kontakt na meila jago_da12@gazeta.pl Dzięki bardzo

Do marian770

Moja córka ma 4,5 roku, od jakiej dawki Chlorelli powinnam zacząć? Czy potem zwiększać dawkę? I jak długo stosować? Dziękuję z góy za odpowiedź.

Re: Do marian770

jelsi w tabletkach, to śmiało możesz zacząc po 3 tabletki 3 x dziennie. chlorella nawet w dużej ilości nie4 jest szkodliwa, to tak jakby zajadać glony.. natomiast musisz mieć na uwadze to czy córka nie jest zatruta rtęcią lub czy nie ma candidy. w obydwu przypadkach może pogorszyć sytuację

do marian 770

Zauważyłam,że DMG podajesz ostatni raz popołudniu.No właśnie,bo moja dostaje wieczorem i nie może zasnąć,wariuje do 23.Ja podaje 3x1.Czy tej B12 nigdzie u nas nie ma?

Re: do marian 770

niestety tego Methylu B12 nie znalazłem nigdzie w Polsce, chociaż google znajduje gościa który sprzedaje to na portalu aukcyjnym www.bazarek.pl . ja kiedyś się kontaktowałem z tym gościem i on się nawet zgodził wysłać za pobraniem pocztowym ( płatnośc za przesyłkę u listonosza ) ale ostatecz

marian 770-l (początek wątku)

Wiesz może,czy jest do kupienia Cerebium Compositium na Ukrainie (bez recepty)? Koleżanka,ma mi przysłać Dekaris i może dostałaby i to:)

Re: marian 770-l

nie wiem. powinny być, widziałem w ukrainskich aptekach internetowych rózne preparaty firmy Heel. wydaje mi się że możliwe jest też że będą musieli sprowadzać z hurtowni ( nie bedą mieli na stanie ) stąd być może trzeba bedzie poczekać zanim to sprowadzą ( 1-2 dni ). tak przynajmniej jest w polsk

Re:marian770

Witaj Na wstępie muszę wspomnieć, że nasze wibracje w odniesieniu osobistym (rok, miesiąc i dzień własny) mają drugorzędne znaczenie dla firmy, gdyż ta, w numerologicznym ujęciu, staje się jakby nowym, niezależnie działającym bytem. Dlatego najbardziej istotne są wibracje firmy, gdzie nazwa i data

Re:marian770

tak wiem, nazwę mam już ustalona tylko szukam odpowiedniej daty która po zsumowaniu z nazwą da takze dobrą liczbę przeznaczenia

Do marian770

Bardzo Cię prosze o namiary, gdzie kupić DMSA. Gdzie Ty kupowałeś? Lepiej na e-bayu czy bezpośrednio w jakijś zagranicznej aptece internetowej? No i czy kupić na zapas czy sprawdzić jek reaguje dziecko i potem dokupić.?

Re: Do marian770

ja zamawiam tutaj: cgi.ebay.pl/DMSA-Oral-Heavy-Metal-Chelation-100-mg-60-Capsules-/270612824008?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0

1 2 3 4 5 6