Miracle2015 to jest Twoja pierwsza ciąża? Kto Cię prowadzi?
jeden zarodek (zamrożony dopiero będzie gdy będzie blastocysta pełną-więc jeszcze nie wiadomo) bo raczej już nie będę podchodzić do nowej stymulacji. C-star napisz co po wizycie ustalone, kiedy startujesz? Miracle2015 tak jak wcześniej pisałam czekaj do wizyty serduszkowej jak będzie odpowiednio biło
kolejna recenzja www.iwetto.com/2015/01/sally-hansen-miracle-gel-trwaosc-hybrydy.html -- Dołącz do fanów http://www.facebook.com/lobby.biusciastych Lobby na facebooku! :)
miracle2015 - przejscie na sale w szlafroku ok, ale potem zwoza cie na wozku do sali w stanie polprzytomnym - nie wiem czy bedzie im sie chcialo nakladac ci szlafrok. Jednak dluższa koszulka/koszula to najlepsze rozwiazanie
już wypoczywam sobie w domku z moim maluszkiem:) oby tym razem ze mną został.... Miracle2015, stachowata powodzenia jutro!!:) Inadra trzymam kciuki za Twoje zarodeczki!! Na pewno pięknie się rozwiną!!:)
Anetaw84 :(:( płacz kochana płacz.. Trzymaj się kochana. Grunt to się nie poddawać.. miracle2015 witaj :) 6dpt nie za wcześnie na betę? Myślę ze i tak warto powtórzyć wynik a wtedy będziecie myśleć co dalej. Fajnie ze macie mrozaczki one zawsze dają nadzieje:) powodzenia!
miracle2015 mi nie pozwolili podejść do transferu na cyklu naturalnym. Lekarz mówił że nie ma wtedy kontroli a kriotransfery robią w Warszawie tylko we wtorki i czwartki. Trochę słabe podejście ale cóż. Może w Gdańsku jest inaczej. U mnie też możesz podchodzić w każdym kolejnym cyklu.
Miracle2015 urodziłam sn ale miałam wywoływany ze względu na moje nadciśnienie i białko w moczu, ze ciaza byla donoszona to stwierdzili że nie ma na co czekać. Zeszło nam 21godz na porodówce, dwa razy podłączali Oxytocyne i szczerze kryzys 7 czy 8cm jest syraszny i myślałam że będę miała cc ale
w plenerze / stadion AZS, ul. Puławskiego 30 17.00 – Otwarcie 17.15 – koncert Strange 18.00 – koncert Miracle 19.00 – koncert Cool Kids of Death 21.00 – koncert MYSLOVITZ - Otwarcie Przeglądu „Kino Mistrzów” / organizacja DKF WNS (ul
w plenerze / stadion AZS, ul. Puławskiego 30 17.00 – Otwarcie 17.15 – koncert Strange 18.00 – koncert Miracle 19.00 – koncert Cool Kids of Death 21.00 – koncert MYSLOVITZ - Otwarcie Przeglądu „Kino Mistrzów” / organizacja DKF WNS (ul
.Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love 61.Jan Hamera - Starość na wesoło 62.Aurora – Murder Song (5,4,3,2,1) - The 2015 Nobel Peace Prize Concert 63.Star One – Prescient (ft Micheal Mills, Ross Jennings) 64.Aurora - Full performance (Live at The Current) 65.Eloy - Time To Turn 66.Aurora – Runaway