.Frankie Goes To Hollywood - The Power Of Love 61.Jan Hamera - Starość na wesoło 62.Aurora – Murder Song (5,4,3,2,1) - The 2015 Nobel Peace Prize Concert 63.Star One – Prescient (ft Micheal Mills, Ross Jennings) 64.Aurora - Full performance (Live at The Current) 65.Eloy - Time To Turn 66.Aurora – Runaway
jeden zarodek (zamrożony dopiero będzie gdy będzie blastocysta pełną-więc jeszcze nie wiadomo) bo raczej już nie będę podchodzić do nowej stymulacji. C-star napisz co po wizycie ustalone, kiedy startujesz? Miracle2015 tak jak wcześniej pisałam czekaj do wizyty serduszkowej jak będzie odpowiednio biło
Miracle2015 to jest Twoja pierwsza ciąża? Kto Cię prowadzi?
Miracle2015 urodziłam sn ale miałam wywoływany ze względu na moje nadciśnienie i białko w moczu, ze ciaza byla donoszona to stwierdzili że nie ma na co czekać. Zeszło nam 21godz na porodówce, dwa razy podłączali Oxytocyne i szczerze kryzys 7 czy 8cm jest syraszny i myślałam że będę miała cc ale
miracle2015 mi nie pozwolili podejść do transferu na cyklu naturalnym. Lekarz mówił że nie ma wtedy kontroli a kriotransfery robią w Warszawie tylko we wtorki i czwartki. Trochę słabe podejście ale cóż. Może w Gdańsku jest inaczej. U mnie też możesz podchodzić w każdym kolejnym cyklu.
Anetaw84 :(:( płacz kochana płacz.. Trzymaj się kochana. Grunt to się nie poddawać.. miracle2015 witaj :) 6dpt nie za wcześnie na betę? Myślę ze i tak warto powtórzyć wynik a wtedy będziecie myśleć co dalej. Fajnie ze macie mrozaczki one zawsze dają nadzieje:) powodzenia!
miracle2015 - przejscie na sale w szlafroku ok, ale potem zwoza cie na wozku do sali w stanie polprzytomnym - nie wiem czy bedzie im sie chcialo nakladac ci szlafrok. Jednak dluższa koszulka/koszula to najlepsze rozwiazanie
już wypoczywam sobie w domku z moim maluszkiem:) oby tym razem ze mną został.... Miracle2015, stachowata powodzenia jutro!!:) Inadra trzymam kciuki za Twoje zarodeczki!! Na pewno pięknie się rozwiną!!:)
kolejna recenzja www.iwetto.com/2015/01/sally-hansen-miracle-gel-trwaosc-hybrydy.html -- Dołącz do fanów http://www.facebook.com/lobby.biusciastych Lobby na facebooku! :)
w plenerze / stadion AZS, ul. Puławskiego 30 17.00 – Otwarcie 17.15 – koncert Strange 18.00 – koncert Miracle 19.00 – koncert Cool Kids of Death 21.00 – koncert MYSLOVITZ - Otwarcie Przeglądu „Kino Mistrzów” / organizacja DKF WNS (ul
w plenerze / stadion AZS, ul. Puławskiego 30 17.00 – Otwarcie 17.15 – koncert Strange 18.00 – koncert Miracle 19.00 – koncert Cool Kids of Death 21.00 – koncert MYSLOVITZ - Otwarcie Przeglądu „Kino Mistrzów” / organizacja DKF WNS (ul