proponuje zacząć od zadania pytań : w jaki sposób mogę wykazać czarno na białym, że mieszkanie jest odrębnie moje w jaki sposób siebie utrzymam po rozwodzie w jaki sposób pokryję przynajmniej 30% utrzymania dzieci po rozwodzie w jaki sposób zabezpieczę opiekę dzieciom po rozwodzie w jaki sposó
mps61132 napisała: > To że się raz pomyliłam jeszcze o niczym nie świadczy!!! raz? z liczeniem też masz problemy?
A czego Pani konkretnie nie rozumie z mojej odpowiedzi ? Co takiego jest w niej, że po jej przeczytaniu jest Pani "głupsza"? Agnieszka Iwaszkiewicz
, ale jednak powinien być inny, bo naświetla zagadnienie z perspektywy zawodowej. Zareagowałam na Pani tekst, "mps61132", ponieważ wyczułam w nim zarzut niekompetencji pod adresem psychologów jako grupy zawodowej. A ponieważ często na forum pojawia się rada, aby korzystać z ich usług to uważam, że nie
Pisz na gazetowego jeśli masz ochotę...pozdrawiam
joasia75-1 napisała: > Pisz na gazetowego jeśli masz ochotę...pozdrawiam Odbierz pocztę gazetową.
mps61132 napisała: > no i czego ją straszysz???? P.S to było do jarkoniego.
mps61132 No już, uspokój się, wszystko będzie dobrze -- Wawel - nekropolia wielkich Polaków oraz Lecha Kaczyńskiego
ale napiszę. mps61132 napisała: > Pisząc "wszyscy" miałam na myśli "wszyscy którzy zdradzają", a nie Ciebie dosło > wnie, nie wiem więc czemu sie odurzasz??? Napisałaś "wszyscy", a nikt nie ma obowiązku wiedzieć, że miałaś na myśli całkiem co innego. Żadne z nas - o ile wiem
mps61132 napisała: > werti w niektórych sytuacjach można wykonać testy DNA jeszcze będąc w ciąży. > Znalazłam Ci przydatną stronkę,zerknij tutaj
mps61132 napisała: > Kurcze,że ja nie mogę trafić na takiego wrażliwego faceta. Dzieki, tak naprawde nie mam pojecia, nie zastanawialem sie nad moja wrazliwoscia. Pisze to co mysle,co czuje.Jesli jednak ktos tak uwaza to mi milo. Mojej zonie to nie wystarczylo.Pozdrawiam
mps61132 napisała: > he he a dlaczego "to forum jest skrzywione"???;) Bo dziewczynki powinny śmiać się hihihi a nie hehehe -- Zaintrygował cię mój post? Masz ochotę do mnie napisać, poznać? Przeczytaj najpierw
mps61132 napisała: > Zgadza się zażucałam brak prawa ale ,doczytaj dobrze,w innej kwesti i temacie. > A tego co piszesz o ojcostwie nie jestem taka pewna;) a ja jestem, bo 2 osoby w bliskim otoczeniu przerabiały temat:)
mps61132 napisała: > To samo pisałam. Ty napisałaś Nazwisko dziecko będzie miało tego ojca jakiego poda przy porodzie bo przecież pytają się w szpitalu "ojciec?" a to kolosalna różnica... Jeśli nawet się rozwiedzie przed porodem, ale nie wyjdzie ponownie za mąż to niestety dziecko będzie
mps61132 napisała: > Przysięgamy Bogu i sobie, ale to przecież tylko słowa Tak? Jestem niewierzaca, ale cos takiego nie przyszloby mi do glowy. -- - Ja mam swoje zdanie, że każdy ma prawo do swojego zdania. - Czyli jakie jest pani/pana zdanie? - No właśnie, że każdy ma swoje zdanie.
mps61132 napisała: > uświadomiłam sobie i oni uświadomili mi > że muszę zacząć od siebie,pomóc sobie i iść do psychologa. > Jestem po pierwszej wizycie i już wiem że "stanę na nogi".Trafiłam na wspaniałą > psycholog gdzie już dostrzegam barwy życia. Więcej takich klientów