70 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Spadek a rozwód...prawnie

sonia_30 napisała: > No zaraz zaraz chwilaaa... po dziadku w pierwszej kolejności dziedziczy babcia No tak, ale mps61132 pisze, że ma zamiar wygrać spadek "po dziadkACH", czyli pewnie już żaden dziadek nie został :( Ale jeśli szykuje się do sprawy w sądzie, to znaczy, że ktoś oprócz niej o

do mps61132

proponuje zacząć od zadania pytań : w jaki sposób mogę wykazać czarno na białym, że mieszkanie jest odrębnie moje w jaki sposób siebie utrzymam po rozwodzie w jaki sposób pokryję przynajmniej 30% utrzymania dzieci po rozwodzie w jaki sposób zabezpieczę opiekę dzieciom po rozwodzie w jaki sposó

Re: Czy mam szanse na rozwód???

mps61132, Nie wszystkie odpowiedzi czytałam, bo nazbierało się ich co nieco, więc być może będę się powtarzała. Otóż skoro jak jesteś zdecydowana na rozwód z powodu alkoholizmu męża, znęcania się nad tobą psychicznie i fizycznie, nie musisz tkwić w tym chorym związku. Nikt nie ma prawa znęcać

Re: ciaza w czasie rozwodu

biurokracje dotyczącą zaprzeczenia i adopcji. Przepisy dopuszczają aby dziecko nosiło nazwisko biologicznego ojca jeżeli matka o to wystąpi w chwili zgłaszania do USC. Tak czy inaczej gratuluję autorce postu. Życzę powodzenia. Nie poddawaj się. malgolkab napisała: > mps61132 napisała

Re: ciaza w czasie rozwodu

mps61132 napisała: > To samo pisałam. Ty napisałaś Nazwisko dziecko będzie miało tego ojca jakiego poda przy porodzie bo przecież pytają się w szpitalu "ojciec?" a to kolosalna różnica... Jeśli nawet się rozwiedzie przed porodem, ale nie wyjdzie ponownie za mąż to niestety dziecko będzie

Re: rozum mówi nie, a serce go chce

mps61132 napisała: > > W tym tygodniu idę do wróżki. Że co, proszę?? :shock: Mam nadzieję, że to żart jakiś. -- "Tylko młode kobiety (z reguły) są jak frutti di mare, można je kształtować, pokazywać świat, być mentorem, mistrzem, mecenasem. Z dojrzałą kobietą jest to

Re: Nie mam siły

mps61132 napisała: > To i Ty się zemścij na exsie. I będzie żyła przez następne 10 lat tym, co były partner powie, albo co zrobi? Zupełnie bez sensu, po co wpędzać się w zemstę, gdy to już się przeszło? Szkoda na to życia, jest za krótkie na jakieś głupie gry. Niech żyje własnym życiem

Re: moja żałosna historia

mps61132 napisała: > no i czego ją straszysz???? P.S to było do jarkoniego.

Re: "Wszyscy zdradzają..."

mps61132 napisała: > Jeżeli się ma wyrzuty sumienia to znaczy że kochamy i zdajemy sobie sprawę,że p > ójściem z kimś do łóżka KRZYWDZIMY kogoś, ale jesli nie mamy tzw. kaca moralneg > o to albo już nie kochamy albo zdradę mamy w genach:( Chcesz powiedzieć, że ludzi których

Ja nie mayenna

ale napiszę. mps61132 napisała: > Pisząc "wszyscy" miałam na myśli "wszyscy którzy zdradzają", a nie Ciebie dosło > wnie, nie wiem więc czemu sie odurzasz??? Napisałaś "wszyscy", a nikt nie ma obowiązku wiedzieć, że miałaś na myśli całkiem co innego. Żadne z nas - o ile wiem

Re: Małżeństwo przereklamowane, moda na rozwody??

mps61132 napisała: > Przysięgamy Bogu i sobie, ale to przecież tylko słowa Tak? Jestem niewierzaca, ale cos takiego nie przyszloby mi do glowy. -- - Ja mam swoje zdanie, że każdy ma prawo do swojego zdania. - Czyli jakie jest pani/pana zdanie? - No właśnie, że każdy ma swoje zdanie.

Re: Rozwód..

mps61132 napisała: > Czytaj dobrze i ochłonij bo masz dzisiaj chyba gorszy dzień. > Pisała przecież że chce rozwodu tylko boi się mu o tym powiedzieć bo nie wie ja > k on zareaguje. > Poza tym nie podważam Twoich wypowiedzi. Luz blus....... > Inna osoba też tu pisze że

Re: Rozwód..

mps61132 napisała: > Nadal dziwię się tobie error bo sam nieraz pisałeś że próbowałeś w swoim małżeń > stwie wielu sposobów żeby go uratować....a teraz....czyżbyś zapomniał jak było > u Ciebie, dziwisz się autorce?????? > Wiesz, łatwo komuś pisać, radzić jak ktoś stoi z

Re: rozwód????

mps61132, czy ja wiem czy jak woda w ki..bel? No najładniejsze określenie to nie było, ale może po prostu na co dzień jesteś wulgarna, cóż poradzić.. A odpowiadając na pytanie "co ja na to": Otóż powtarzam, że zbudowałem prawdopodobną historię na podstawie faktów podanych przez autorkę wątku

1 2 3 4 5