No wlasnie!!!!! Moim zdaniem masz lekka niedowage. Jak chcesz lepiej wygladac to postaw na jedrnosc, pocwicz troche ale bron Boze sie nie odchudzaj! 55kg przy 178cm wzrostu to moglabys sie zlamac jak scyzoryk.
Wzrostu ma tyle co i ja (1,78 m) a ważył 45 kg więcej - normalnie szok. To ja uważam, że muszę schudnąć tak z 10 kg i uważam z jedzeniem. -- Uwaga, kąsam, jestem bardzo jadowity. Ssssssssss........ :-)
na odchudzanie bądź odzwyczajenie od palenia bo pora ku temu. Trochę dziecinnie ten projekt wyszedł poprzednim razem... To nowa działalność związana z zarobkowaniem czy/i zdrowiem fizycznym,organizacja nowej struktury. spalaniem energii ;-)... Ale topic! Nie mam pomysłów - po prostu za bardzo
daszka26 napisała: > Mój partner postanowił schudnąć, w sumie na zdrowie mu to wyjdzie > (przy 178 cm waży 97 kg, fakt że duża część to mięśnie, > ale brzuszek owszem też jest niczego sobie). Masz duuuuuuuuuuuuuuuuuży problem. 178 cm i 97 kg to już stan alarmowy (BMI > 30
Mam taki o to "mały" problem. Mój partner postanowił schudnąć, w sumie na zdrowie mu to wyjdzie (przy 178 cm waży 97 kg, fakt że duża część to mięśnie, ale brzuszek owszem też jest niczego sobie). Problem polega na tym, że nie bardzo wiem jak go w tym dążeniu wesprzeć. O dietach nie mam bladego
Koza, jeżeli On sam nic nie będzie chciał zmienić i nie będzie miał silnej woli, to guzik pomoże... Nie chcę krakać, ale może być co raz gorzej wtedy... Mój ex mąż w dniu, w którym składałam pozew rozwodowy ważył 125 kg przy wzroście 178-180..... Dodam, że po wyjściu z wojska ważył 79 kg
Od dzisiaj ruszyłam z moim odchudzaniem, czy mógłbym ktoś z Was, z kapitałem wiedzy ;) ocenić je? Mój plan wygląda mniej więcej tak: *5 razy w tygodniu- 50 min na bieżni intensywnego marszu tzn. 7,6km/h, przeplatanego biegiem + solidne rozciąganie. *codziennie- rano i wieczorem- 15 min
Witam mam do zrzucienia jakies 18-20 kg (178cm/86kg), na razie zapisalam sie na silownie (pierwszy trening w poniedzialek). mam juz rozpisany progmram cwiczen, jak mowil trener sa to cwiczenia aerobowe z malym obciazeniem i duza iloscia rowerka, tak zeby z lekka spalic tluszcz i przygotowac
cześć ja mam 15 lat i 178 ważę 71 kg, moja waga nie jest zła bo nie jestem otyła ani nis. ale postanowiłam się odchuczać bo nie czuję sie dobrze tak jak jestem bo jestem masywna i mam trochę za grube nogi ale moim problemem jestto że ja sobie powstanowię coś a wtedy już mi się nie chce tego
-jo pomaga zmiana sposobu odżywiania, czyli przestawienie się na inny styl odżywiania nie tylko w trakcie odchudzania, ale i po jego zakończeniu. Ta zmiana stylu polega na unikaniu tłuszczów, zastąpienie chudymi produktami produktów tłustych (np. zamiast tłustego sera białego – ser chudy
Cześć! Moim skromnym zdaniem, zamiast odchudzać się, powinienieś ćwiczyć. Nie masz nadwagi a jedynie problem w okolicach pupy. Mój kolega jest podobnie zbudowany ale zwalcza to ćwiczeniami nie żałując sobie jednak jedzenia. Pozdrawiam!
128 kg i 178 cm to chyba trochę więcej niż "gość się zmisiował". To jest poważna otyłość i poważny problem zdrowotny, nie mówiąc o aspektach estetycznych.
Mój facet (25 lat) ma 178 cm wzrostu i waży aż 127 kg... Tak już jest od kilku lat, nigdy nie widział potzreby, żeby schudnąć. Próbuję go zmotywować, ale nie wiem jak. Przecież taka waga jest niebezpieczna dla zdrowia, prawda? On tego nie rozumie, wyniki ma dobre, więc się tym nie przejmuje