50 wyników w czasie 90 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Za pozno ...

należącego do jej wuja Lorda Cravena ' 'Plac Waszyngtona' 1997 rez. Agnieszka Holland melodramat kostiumowy. "opowiada historię Catherine Sloper, córki zamożnego nowojorskiego lekarza, który obarcza ją winą za śmierć, zmarłej podczas porodu matki. Główny wątek dotyczy miłości pełnej kompleksów

Czy i ja mam szanse na lepsze życie? pomożecie? (początek wątku)

ustabilizowała i dobrze się czułam na tej dawce. Hormony badałam raz w roku, bo wizyty miałam raz w roku na onkologii w Gliwicach, ale ponieważ dobrze się czułam, nic z tym więcej nie robiłam. W listopadzie 2013r zaszłam w ciąże i wtedy brałam letrox150 do porodu, po porodzie zmniejszyli mi lek na euthyrox88

Re: Poród na Żelaznej 2015

Serio serio. URZĄD STATYSTYCZNY W WARSZAWIE INFORMACJA PRASOWA, 7 sierpnia 2014 r. Najwięcej dzieci rodzi się latem W ubiegłym roku najwięcej dzieci przyszło na świat latem. Aż 97% urodzeń to urodzenia pojedyncze, urodzenia bliźniąt lub trojaczków są rzadkością. W 2013 r. na Mazowszu w ciągu

Re: In Vitro czerwiec 2015

Dzięki wielkie za przyjęcie :) Marlena założyłaś wątek na "ciąża i poród" a nie na niepłodności :) Specjalnie :)? Moja historia: staraliśmy się o dziecko od 3 lat, w 2013 podeszłam prv do in vitro z którego z crio mam prawie roczną córeczkę. Teraz staramy się o rodzeństwo dla mojej małej

Re: Porodówka w Ciechanowie- opinia rodzących

Ja rodziłam w 2013 roku, myślę, że od tego czasu nic się nie zmieniło - oprócz zmniejszenia ilości położnych na rzecz zatrudnienia kolejnych lekarzy. Ogólnie, gdy poród przebiega szybko i sprawnie, to można zacisnąć zęby i przetrwać. Ja nie ryzykowałam na kogo trafię, na jaki nastrój położnej i czy

2014 Bydgoszcz: Bartosz i Wiktoria już nie są w cz (początek wątku)

Bartosz i Wiktoria już nie są w czołówce. Teraz najpopularniejsze imiona to Zuzanna i Jakub Średnio co drugi dzień w Bydgoszczy rodziła się Zuzanna. Podobnie często na świat przychodzili chłopcy, którym rodzice nadali imię Jakub. Taki poród zdarza się raz na około 600 tysięcy przypadków. 31

Czy moja córeczka - 4,5 roku - ma chorą tarczycę? (początek wątku)

trzewnej, przeciwciałą na celiakie takze ma ujemne, jedyne nie robilismy jej badan genetycznych. Mimo ze bardzo trzymamy jej diete, od jakis 2-3 m-cy widzimy ze ja cos uczula, ale nie wiem co. Przychodzi nam na mysl gluten bo juz innych pomyslu brak. W testach z lipca wyszła alergia na przesznice na

Re: Rakcje krzyzowe. O co chodzi?

tersz wiem, ze now mozna brac antybiotyku przed badaniami. Ale powyzsze badania na Borrelie sa z tego roku. Tym tazem now bralam antybiotykow. W lipcu 2013 pojawil sie jeden jedyny raz dziwny objaw. Jadac samochodem poczulam, ze brakuje mi powietrza, serce zaczelo bic, jakby mialo wyskoczyc, potem

Re: Szczecin-In Vitro NFZ 2013/2014 cdn...

byłoby badanie krwi. I tak 100% pewność to po porodzie. Ale zrobiłam, bo jak mają w komplecie to w sumie nie miałam wyjścia. -- Gabryska-fiśka 26.12.2007 i 2 Aniołki (9tc wrzesień 2011) 3,5 roku starań, endometrioza, LUF, masywne zrosty. Lipiec 2013 IVF - nieudane, 1 zarodek, który się nie przyjął

Re: Katowice Bogucice Szpital Bonifratrów-polecam

Hej dziewczyny :) Mam pytanie odnośnie znieczulenie zoo - czy je dostałyście? Rodziłam w lipcu 2013 na Bogucicach i mimo mojego zdecydowania go nie dostałam. Przy przyjęciu do szpitala miałam zrobioną konsultację anestezjologiczną, wyniki na krzepliwość krwi. Przy wejściu na porodówkę powiedziałam

Re: Proszę o poradę również, czy polecacie ten sz

Rodziłam u Bonifratrów w lipcu 2013. Jednym słowem RE-WE-LA-CJA. A uwierzcie, jestem bardzo wymagająca i całą ciążę wertowałam opinie nie mogąc się zdecydować. Co do natłoku to też się tego bałam, ale miałam akurat szczęście. Kiedy ja akurat rodziłam w wielu salach były wolne łóżka. Będąc w sali

1 2 3 4 5