rekin761 napisał: > jestem ciekaw co za kretyn wyliczył ze po przepracowaniu 40 lat, przy zarobkach > emerytura wyniesie tylko 75 zł? skoro co miesiąc oddaje złodziejom po 600 zł c > zyli po 40 latach ukradli mi nie licząc odsetek jakieś 300 tys zł.więc moja eme
Bardzo dobra uwaga rekin761. Zdaję sobie sprawę z tego ,że zadałeś pytanie retoryczne , ale i tak na nie odpowiem. Nie dostanie. Nie dostanie dlatego ,że na miejsce takich tragedii , które zdarzają się codziennie, nie przyjedzie żaden polityk by ogrzać się w światłach kamer. Gdy ginie jeden
Wpierw przeczytaj,tępaku ! Stoi jak wół; "to zależy wyłącznie od decyzji rodziców"...Baran.
Ty jesteś baranem, który nie ma zielonego pojęcia o problemie. Czy wiesz jak wyglądał będzie program nauki dzieci w przyszłych zerówkach? Dzieci które pójdą do zerówki stracą rok, nie ma nowego programu dla zerówek. Nic nie zmieni faktu, że jest to reforma nie przygotowana, na którą nie ma ś
on jest tylko dodatkiem.
rekin761 napisał: > PISuar wypier....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rekin761 napisał: > teraz są czasy dobre dla sprytnych , > >
rekin761 napisał: > to co proponujesz? Ot i co? Że socjalizm jest jest jedną wielką patologią, nikogo nie trzeba przekonywać. Ale warto też dostrzec, że kapitalizm nie jest święty i zdarza mu się w różnych obszarach doprowadzac do patologii. Jedną z najgorszyh patologii
rekin761 napisał: > raczej cimoszewicz, tym panom juz dziękujemy , zwlaszcza tuskowi, > zero z tego gościa ********************* Włodzimierz ma duże szanse ...
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/atak-rekina-w-hurghadzie-nowe-doniesienia-po-tragedii/ar-AA1clJiV?cvid=ed64334c761c490e8a7b60c9316e223b&ei=28 ATAK REKINA W HURGARDZIE - www.msn.com.pl - 10.06.2023
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/ameryka%C5%84skie-media-rosjanin-uratowa%C5%82-swoj%C4%85-dziewczyn%C4%99-przed-rekinem/ar-AA1clPEO?cvid=ed64334c761c490e8a7b60c9316e223b&ei=75 EGIPT. ATAK REKINA. NOWE FAKTY - www.msn.com.pl - 10.06.2023
rekin761 napisał: > napieralski niech nie bedzie taki mądry, co myśli ze te 2 mln > pojdą za nim jak barany bo on tak mówi? cienki bolek Pozostaw to zmartwienie tym, którzy na niego głosowali, a sam zatroszcz się o swojego kandydata.
rekin761 napisał: > nie zmienię zdania, bo od dłuższego czasu IPN robi tylko zamęt, nosz do k...nędzy. Jak do Ciebie Trzeba mówić że praca Zyzaka to nie praca z IPNu? Po chińsku? Suahili? > wyciąga jakieś brudy, komu to potrzebne? mnie jest to potrzebne. Bo wiedząc że akta