10 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Abonament radiowy

tomski777 napisał: > Chcą żebyśmy płacili abonament z rachunkami za prąd Nie podoba mi się to. To jest ewidentny HARACZ! A gdzie wolność wyboru, czy chcę oglądać, czy nie?

Re: A po co dziecko przyzwyczajać do bujania?

tomski777 napisał: > Bujanie bujanie bujanie.... po co? Jeśli chodzi o wychowanie dzieci to znalazłem ostatnio 6 powodów dla których nie warto decydować się na dziecko Eeee... to nie to forum. Jak ktoś szuka wózka to raczej za późno zastanawiać się czy decydować się na dziecko :D

Re: Dziecko a rozwód

tomski777 napisał: > Kurde mam problem czy może być lepsza wersja taty? i czy trudna rola ojczyma jest truda? Z pewnością warto to przemyśleć. Mąż mojej byłej kiedyś ochoczo wszedł w "lepszą wersję taty", a aktualnie, kiedy pojawiły się jego własne dzieci, a moje dziecko podrosło

Re: Wojna to koniec komunizmu w Korei Płn.

tomski777 -- już z nami klikaj... więcej i więcej... bądź z nami z portalu wp.pl korzystam od wielu wielu lat a o kąciku ''konflikty" nie wiedziałam ok czasem się przyda tam zerknąć- oby było tych konfliktów jak najmniej aż całkiem znikną to by było dopiero

Re: Czy studia powinny być płatne?

tomski777 napisał: > Zastanawiam się teraz jaki kierunek studiów gwarantuje zatrudnienie

Re: Takie wydarzenia w Rosji ws meteorytu i zagro

tomski777 napisał: > Ja to zwykle sceptyczny jestem co do takich rewelacji ale widzieliście magnetyczne pętle na słońcu??? sądzę, że tych meteorytów będzie więcej spadać i to nie tylko w Rosji

Re: Przewartościowanie męskości a seks

tomski777 napisał: > No ale przewartościowanie damskości też występuje teraz nikogo nie obchodzi czy kobieta jest interesująca inteligentna i czy ma coś do powiedzenia chodzi właściwie o seks i to w dodatku szybki seks bez zobowiązań i tyle

Re: Sex w prezencie dla niego

tomski777 napisał: > No cóż tak to teraz jest że nie patrzy nikt na to czy jesteś interesująca czy inteligenta i czy masz coś do powiedzenia chodzi właściwie tylko o cycki

Re: jaki kierunek studiów gwarantuje zatrudnienie

tomski777 napisał: "da rdę wybrać przyszłościowy kieruek żeby za parę lat znalexć praca po studiach?" Kierunek przyszlosciowy a kierunek w zawodzie w ktorym aktualnie jest zapotrzebowanie na ludzi to dwie rozne kwestie i warto o tym pamietac. Jak ja zaczynalem studia, wtedy "w modzie" byla

Lamenty nad zmuszaniem kobiet do atrakcyjności (początek wątku)

Zobaczmy czym się ostatnio przejął niejaki pan tomski777 forum.gazeta.pl/forum/w,15128,144573564,144633475,Re_Sex_w_prezencie_dla_niego.html ..sugerując sie