208 wyników w czasie 120 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: JESTEM PAŁYS, MAREK PAŁYS - fanfik

, skrytego pod miedzianym loczkiem. - A mogliśmy teraz siedzieć z dziećmi na tarasie naszego letniego domu w Trogirze! – szepnął. Ida nagle poczerwieniała ze złości. - Rodzice powiedzieliby, że to materializm! Zamiast prostego łoża okrytego skórą… Wreszcie wszyscy zaczęli zbierać się do spania. Ida

Re: Rekigia w szkole po raz 35789321.

to za pentagram dostalby od nauczyciela w3,24erdol. Tak, że ten ;) Przyznam, że odetchnęlam z ulgą, gdy chlopaki przestali chodzic na relę. Od 2013 roku nie przyjmuję księdza po kolędzie.

chad? (początek wątku)

szanse na jakiekolwiek ustalenia w tej kwestii. Więc dzieciństwo miałem barwne, pełne zabaw i beztroskich chwil, matka chowała mnie dosyć specyficznie, raczej nie mieliśmy jakiś specjalnych ckliwych relacji. Ot co - matka sobie - dziecko sobie. Czas spędzałem na zabawach z kumplami na podwórku grając w

Re: Bardzo się boję o przyszłość dzieci - wybory

rodzicielskiego z 16 tygodni do roku (najdłużej w Europie, 2013); – wprowadzenie urlopu ojcowskiego. W 2011 r. był to tydzień, od 2012 r. – dwa; – wzrost świadczenie pielęgnacyjnego dla rodzin z niepełnosprawnością w latach 2007-2016 z 420 zł do 1300 zł (netto); – zwiększenie ulgi podatkowej na trzecie dziecko z

Re: Rytualna debata o aborcji

śmieciówce, więc ciąża oznaczała zwolnienie i powrót na garnuszek rodziców. Bo nigdy nie chciała mieć dzieci. Bo nie czuła się ekonomicznie bezpieczna. Podsumowując: bo - i ten powód podało trzy czwarte Amerykanek we wspomnianym badaniu Guttmachera - urodzenie dziecka w tym momencie dramatycznie zmieniłoby

Re: PiS jest dobry dla najsłabiej zarabiających

. był to tydzień, od 2012 r. – dwa; – wzrost świadczenie pielęgnacyjnego dla rodzin z niepełnosprawnością w latach 2007-2016 z 420 zł do 1300 zł (netto); – zwiększenie ulgi podatkowej na trzecie dziecko z 1688 do 2000 zł, a na czwarte i kolejne – z 2224 do 2700 zł. – wprowadzenie możliwości

Re: zawodowiec o wot

zł (netto);zwiększenie ulgi podatkowej na trzecie dziecko z 1688 do 2000 zł, a na czwarte i kolejne – z 2224 do 2700 zł. Gwoli uczciwości: wprowadzono równocześnie próg dochodowy 112 tys. na pierwsze, wykluczając pary bogatsze; 4. wprowadzenie możliwości odliczania tychże ulg nie tylko od podatku

Re: Podsumowanie 4 lat. Tiaaa...

w Europie) - Wprowadzenie urlopu ojcowskiego - Wzrost świadczeń pielęgnacyjnych dla osób z niepełnosprawnością do 1300 zł - Zwiększenie ulgi podatkowej na trzecie dziecko do 2000 zł, na czwarte i kolejne do 2700 zł - Wprowadzenie możliwości odliczania tych ulg od podatku dochodowego - Ustawa

Re: Walka o średnią ocen a strajk

Ulga prorodzinna wprowadzona została w 2007 roku. Tusk zabrał na pierwsze dziecko, jak rodzice przekraczają próg - 2013

Re: "Czarno na Białym" tvn24

, od 2012 r. – dwa; – wzrost świadczenie pielęgnacyjnego dla rodzin z niepełnosprawnością w latach 2007-2016 z 420 zł do 1300 zł (netto); – zwiększenie ulgi podatkowej na trzecie dziecko z 1688 do 2000 zł, a na czwarte i kolejne – z 2224 do 2700 zł. – wprowadzenie możliwości odliczania tychże

1 2 3 4 5 6