tt-tka napisała: > Laure widzimy u Borejkow na jej wlasnym slubie (jeszcze tam mieszkala) i potem > weselu Sylwester 2009. Nastepny raz widzimy ja we Febliku, 2013, kied yAdam ja > przywozi do Floplicowa i nawet na obiedzie nie zostaja, bo na plantacyji czeka > rodzinna
Laure widzimy u Borejkow na jej wlasnym slubie (jeszcze tam mieszkala) i potem weselu Sylwester 2009. Nastepny raz widzimy ja we Febliku, 2013, kied yAdam ja przywozi do Floplicowa i nawet na obiedzie nie zostaja, bo na plantacyji czeka rodzinna (fidelisia) narada zwolana przez pana Gruszke
Polskiemu, następnie od 2000 r. przez IPN, po to by po pobieżnie i niedbale prowadzonym śledztwie, umorzyć je w 2013 r. Sprawa upamiętnienia zbrodni w Sahryniu ma za sobą niechlubną przeszłość. Cmentarz, a właściwie upamiętnienie na starym cmentarzu prawosławnym zostało zbudowane ze środków państwa
, ani Rotting Christ, to też po 2013 rok później we Włoszech zabrałem się za italodisco, ale rzeczywiście jeśli już, to tylko stare przeboje, Erica, Ditto, to po angielsku, ładne, a do mojej audioteki trafiła w końcu tylko Monika Belucci z Ti amo, znowu z Asterixa, którego nie obejrzałem, czyli wielki
Na fora Gazety przyszłam ze 20 lat temu, bo było tu jedyne sensowne forum biżuteryjne. W ciągu 2-3 lat ono umarło i przez kolejne lata byłam okazjonalnym czytaczem różnych forów, chyba najwięcej Życia rodzinnego. Potem ok. 2010 byłam na forum Ślub i wesele (byłam naocznym świadkiem pamiętnych
matka, Po Której Tyle Pamiątek, odumarła kolejną Musieryczną Sierotę, tzw Musierotę? Ależ nie, pojechała tylko na saksy do Norwegii, a akcja rzekomo ma się odbywać w roku pańskiem 2013... Wszystkie te niedzisiejsze bzdury są z tego, że MM radykalnie i moralnie cofnęła się w czasie o 150 lat. To jest
do trzech). A tu rozmowa z 2013r z kolejnym świadkiem (nie wiem, czy dziś jeszcze żyje). www.youtube.com/watch?v=8TnZTlXw21c A tu co o ekshumacji mówią pracujący przy niej ludzie i mówią coś zupełnie innego
” www.filmweb.pl/film/Ptak%2C+kt%C3%B3ry+zwiastowa%C5%82+trz%C4%99sienie+ziemi-2019-822207 „Tuż po weselu” www.filmweb.pl/film/Tu%C5%BC+po+weselu-2006-256595 „Złaknieni
Ja swój ślub i wesele miałam w 2013 roku. Organizowaliśmy średniej wielkości przyjęcie tylko dla rodziny, ok 40 osób. Wszyscy goście przyjezdni więc po przyjęciu był autokar, który odwiózł ich na nocleg a o 10 było wspólne śniadanie. Było elegancko ale fajnie, bez zadęcia, z ludźmi, którzy nam
I LLF 1969: Andrzej Wajda – Wszystko na sprzedaż II LLF 1970: Kazimierz Kutz – Sól ziemi czarnej III LLF 1971: Andrzej Wajda – Brzezina, Krajobraz po bitwie IV LLF 1972: Kazimierz Kutz – Perła w koronie V LLF 1973: Andrzej Wajda – Wesele VI LLF 1974: Krzysztof Zanussi – Iluminacja VII LLF 1975
uważanym za kanoniczny zbiór źródeł. Czytamy to i budujemy sobie obraz zachowań Polaków w czasie II wojny światowej. Tekst jest również w czwartym wydaniu z 2013 roku, jak gdyby nigdy nic, bez żadnego komentarza. Przeglądamy się w portrecie, który sami sobie namalowaliśmy, i ten wzór się powtarza w wielu